auto-onderdelen24

Alle reviews

auto-onderdelen24

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

WijKopenAutos

0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten

tankpas.nl

0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten

Caraudioshop.nl

0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

SnappCar

0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

auto-onderdelen24

Als autobezitter heb je soms auto-onderdelen nodig. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Auto-Onderdelen24.nl. Maar is deze website legitiem, en wat is de ervaring van anderen met dit bedrijf? Je bent op de juiste plek om erachter te komen wat anderen vinden van dit bedrijf. Lees verder om te ontdekken wat anderen over dit bedrijf zeggen en bepaal zelf of dit de plek is waar je de volgende keer jouw auto-onderdelen gaat kopen. 

Auto-Onderdelen24.nl is een online bedrijf waar je terecht kunt voor de aanschaf van vele verschillende soorten auto-onderdelen en accessoires. Ze hebben onderdelen voor de meeste bekende automerken en modellen. 

We willen je vragen om jouw ervaring te delen in een review als jij klant bent, of bent geweest van Auto-Onderdelen24.nl. Zonder jouw ervaring is het lastig voor mensen om erachter te komen of het bedrijf achter deze website kwaliteit en service levert. Schrijf jouw review op deze pagina en help anderen bij het maken van de juiste keuze. 

Over Auto-Onderdelen24.nl
Auto-Onderdelen24.nl is een webwinkel waar je auto-onderdelen kunt aanschaffen. Het bedrijf is van oorsprong Duits, maar de website is ook in het Nederlands beschikbaar. Levering kan bovendien plaatsvinden in de meeste landen van Europa waaronder België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Voor het bestellen van banden worden meestal geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Ongeacht vanuit welk land u een bestelling plaatst zal het bedrijf altijd de artikelen binnen 24 uur voorbereiden voor verzending. Wanneer u het artikel vervolgens ontvangt, hangt af van een aantal factoren. Als u bijvoorbeeld op een vrijdagavond of in het weekend bestelt kan de levering langer duren. Daarnaast maakt het ook uit naar welk land het artikel verstuurt moet worden, en of het artikel direct beschikbaar is. 
 

Producten en diensten van Auto-Onderdelen24.nl
Auto-Onderdelen24.nl is een online bedrijf waar je auto-onderdelen en accessoires kunt kopen voor de meest bekende automerken en modellen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor filters, bougies, uitlaten, katalysatoren, waterpompen en onderdelen voor de motor. 

Op Auto-Onderdelen24.nl kunt u ook banden bestellen voor uw auto, bestelwagen of motor. Om de juiste banden te vinden kunt u gebruikmaken van de bandenzoeker op de website. Voer de breedte, hoogte en diameter van de band in, het automerk, model en type. Bepaal ook of u zomerbanden, winterbanden of allweather banden wil bestellen en bekijk de banden die voor u aangeraden worden. 

Andere artikelen die u op de website kunt vinden zijn onder andere schoonmaakproducten voor de auto, lampen, olie en elektronica. Denk bij dit laatste aan camera’s voor het parkeren of voor op het dashboard, parkeersensoren, navigatie, telefoonhouders en radio’s. 

Ervaringen, klachten en tips over Auto-Onderdelen24.nl
We zijn heel benieuwd wat jij als klant voor ervaring hebt met Auto-Onderdelen24.nl. Plaats jouw review vandaag nog op deze pagina. Hierdoor kun je anderen helpen om te bepalen of deze website de beste plek is om auto-onderdelen te kopen. Zonder jouw ervaring weten mogelijke toekomstige klanten niet of dit bedrijf legitiem is en goede kwaliteit en service verleent.