ErvaringenSite

  Ervaringen Remschijf

  Als u een beetje handig bent en u van klussen aan uw eigen auto houdt, dan zult u in het verleden de nodige kosten al bespaart hebben door niet naar een autogarage te hoeven gaan. Naast het besparen op arbeidskosten heeft u ook in eigen hand welke onderdelen gebruikt worden en tegen welke prijs. De uitdaging voor u als consument zit hem in het vinden van betrouwbare partijen voor de te kopen diverse onderdelen. Bij het bedrijf Remschijf kunt u bijvoorbeeld terecht voor alle onderdelen met betrekking tot de remmen, wiel- en stuurinrichting van uw auto. Maar hoe weet u nu of ze een gedegen bedrijf zijn waar u met een gerust hart zaken mee kunt doen? Levert het bedrijf kwaliteit en houdt het zich aan de beloofde levertijden? Hier op Ervaringensite.be kunt u achterhalen wat voor een bedrijf Remschijf is en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Door het lezen van de achter gelaten reviews, met daarin meningen en ervaringen van anderen bent u in staat om wel overwogen een keuze te maken voor Remschijf als leverancier.

  Over Remschijf

  Het bedrijf Remschijf is gevestigd is Ermelo en biedt een online webshop voor remschijven en overige rem-, wiel- en stuuronderdelen. Remschijf is onderdeel van AutoPartsOnline en samen met Remonderdelen, AutoOnderdelenExpert, RemDiscounter, RemBlok en RemmenExpert leveren ze chassis, wielophanging en remonderdelen. Het bedrijf bestaat al sinds 1983 en heeft door de jaren heen de nodige ervaring op gedaan. Alle onderdelen die u bij Remschijf bestelt zijn voorzien van het TUV Keurmerk en hebben een soortgelijke kwaliteit als degene van de dealers en autogarages. Doordat Remschijf geen fysieke voorraad heeft en rechtstreeks levert vanaf diverse leveranciers is men in staat de onderdelen met een scherpe prijs in de markt te zetten. Wanneer u producten besteld bij Remschijf dan is er voordat er uitgeleverd wordt nog een extra controle die men uitvoert om zeker te zijn of het te leveren product ook daadwerkelijk op uw auto past. Mocht het om wat voor reden toch niet het product zijn dat u verwacht kan men het binnen honderd dagen kosteloos retourneren.

  Producten en Diensten Remschijf

  Remschijf levert rem-, wiel- en stuuronderdelen via hun webwinkel. Op de website is het mogelijk om producten op basis van uw kenteken te zoeken. Na het invullen van uw kenteken kunt u kiezen uit zestien productgroepen, de producten die daarin aangeboden worden passen ook daadwerkelijk op uw auto. U kunt er ook voor kiezen om zonder uw kenteken het gewenste product te zoeken en door de productgroepen zelf heen te lopen. Bij de productgroepen vind je onder anderen remschijven, remblokken, remslangen, wiellagers, draagarmen en bijvoorbeeld stuurkogels. Als u voor vijf uur ‘s-middags uw producten besteld dan wordt er de dag erna gratis bezorgd.

  Montage onderdelen

  Remschijf biedt de mogelijkheid om de online bestelde producten te laten monteren op uw auto. Ze werken met garages in Harderwijk en Ermelo en om dit te regelen dient u eerst contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer gewenst kunt u ze meteen een APK laten uitvoeren.

  Ervaringen, mening, suggesties en klachten Remschijf

  Heeft u wel eens producten bij Remschijf.nl besteld? Dan willen we u vragen om een review achter te laten op onze site. Heeft u op dit moment remblokken onder uw auto liggen die van dit bedrijf afkomstig zijn? Dan zijn we erg benieuwd naar uw ervaringen. Misschien heeft u suggesties voor en / of klachten over het bedrijf die u graag met ons wil delen. In alle gevallen dat u contact hebt gehad met Remschijf willen we graag weten wat uw mening is. Door dit met ons te delen geeft u anderen gelegenheid om gedegen onderzoek te doen naar het bedrijf voordat men over gaat tot zaken doen. Onze dank is bij voorbaat groot.

  Remschijf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Remschijf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Remschijf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Remschijf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Remschijf actief?

  Remschijf is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Remschijf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.