Remschijf

Alle reviews

Remschijf

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Alex
Ik ben heel tevreden over remschijf nl. Omdat ik graag aan auto’s monteer als mijn hobby en ik dit ook voor wat vrienden doe, bestel ik regelmatig via deze web site. Ik heb nu al drie keer rem onde...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onderdelen

  Ik ben heel tevreden over remschijf nl. Omdat ik graag aan auto’s monteer als mijn hobby en ik dit ook voor wat vrienden doe, bestel ik regelmatig via deze web site. Ik heb nu al drie keer rem onderdelen via rem schijf nl gekocht en tot nu toe ben ik altijd dik tevreden geweest. De prijs is netjes, de levering is alijd vlot en gratis (lang niet bij alle concurrennten) en de kwaliteit van de onderdelen is tot nu toe altijd in orde geweest. Ik zou deze website dan ook aan iedereen kunnen aanbevelen. Voor rem onderdelen kun je hier prima terecht.


Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Remschijf

Als u een beetje handig bent en u van klussen aan uw eigen auto houdt, dan zult u in het verleden de nodige kosten al bespaart hebben door niet naar een autogarage te hoeven gaan. Naast het besparen op arbeidskosten heeft u ook in eigen hand welke onderdelen gebruikt worden en tegen welke prijs. De uitdaging voor u als consument zit hem in het vinden van betrouwbare partijen voor de te kopen diverse onderdelen. Bij het bedrijf Remschijf kunt u bijvoorbeeld terecht voor alle onderdelen met betrekking tot de remmen, wiel- en stuurinrichting van uw auto. Maar hoe weet u nu of ze een gedegen bedrijf zijn waar u met een gerust hart zaken mee kunt doen? Levert het bedrijf kwaliteit en houdt het zich aan de beloofde levertijden? Hier op ErvaringenSite kunt u achterhalen wat voor een bedrijf Remschijf is en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Door het lezen van de achter gelaten reviews, met daarin meningen en ervaringen van anderen bent u in staat om wel overwogen een keuze te maken voor Remschijf als leverancier.

Over Remschijf
Het bedrijf Remschijf is gevestigd is Ermelo en biedt een online webshop voor remschijven en overige rem-, wiel- en stuuronderdelen. Remschijf is onderdeel van AutoPartsOnline en samen met Remonderdelen, AutoOnderdelenExpert, RemDiscounter, RemBlok en RemmenExpert leveren ze chassis, wielophanging en remonderdelen. Het bedrijf bestaat al sinds 1983 en heeft door de jaren heen de nodige ervaring op gedaan. Alle onderdelen die u bij Remschijf bestelt zijn voorzien van het TUV Keurmerk en hebben een soortgelijke kwaliteit als degene van de dealers en autogarages. Doordat Remschijf geen fysieke voorraad heeft en rechtstreeks levert vanaf diverse leveranciers is men in staat de onderdelen met een scherpe prijs in de markt te zetten. Wanneer u producten besteld bij Remschijf dan is er voordat er uitgeleverd wordt nog een extra controle die men uitvoert om zeker te zijn of het te leveren product ook daadwerkelijk op uw auto past. Mocht het om wat voor reden toch niet het product zijn dat u verwacht kan men het binnen honderd dagen kosteloos retourneren.

Producten en Diensten Remschijf
Remschijf levert rem-, wiel- en stuuronderdelen via hun webwinkel. Op de website is het mogelijk om producten op basis van uw kenteken te zoeken. Na het invullen van uw kenteken kunt u kiezen uit zestien productgroepen, de producten die daarin aangeboden worden passen ook daadwerkelijk op uw auto. U kunt er ook voor kiezen om zonder uw kenteken het gewenste product te zoeken en door de productgroepen zelf heen te lopen. Bij de productgroepen vind je onder anderen remschijven, remblokken, remslangen, wiellagers, draagarmen en bijvoorbeeld stuurkogels. Als u voor vijf uur ‘s-middags uw producten besteld dan wordt er de dag erna gratis bezorgd.

Montage onderdelen
Remschijf biedt de mogelijkheid om de online bestelde producten te laten monteren op uw auto. Ze werken met garages in Harderwijk en Ermelo en om dit te regelen dient u eerst contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer gewenst kunt u ze meteen een APK laten uitvoeren.

Ervaringen, mening, suggesties en klachten Remschijf
Heeft u wel eens producten bij Remschijf.nl besteld? Dan willen we u vragen om een review achter te laten op onze site. Heeft u op dit moment remblokken onder uw auto liggen die van dit bedrijf afkomstig zijn? Dan zijn we erg benieuwd naar uw ervaringen. Misschien heeft u suggesties voor en / of klachten over het bedrijf die u graag met ons wil delen. In alle gevallen dat u contact hebt gehad met Remschijf willen we graag weten wat uw mening is. Door dit met ons te delen geeft u anderen gelegenheid om gedegen onderzoek te doen naar het bedrijf voordat men over gaat tot zaken doen. Onze dank is bij voorbaat groot.