Over ons

De nationale ervaringen site van België!

datapine's team

ErvaringenSite is de nationale verzamelsite van Ervaringen. Samen vertellen wij toekomstige consumenten of ze wel, of niet bij een bedrijf of winkel zouden moeten kopen. Zo weet u van te voren hoe de vork in de steel zit en komt uw aankoop niet bedrogen uit.

Wij geloven namelijk in een transparante markt. Verkooppraatjes prikt iedereen tegenwoordig doorheen omdat er gewoon teveel consumenten zijn die dan zullen vertellen dat dit toch echt niet klopt. En dat proberen wij nou precies te bewerkstelligen. Gewoon eerlijk en betrouwbaar. Als het bedrijf of winkel een goede service levert voor de juiste prijs en u bent blij, dan moet dit ook aan de wereld kenbaar gemaakt worden. Wel zo eerlijk. Dat bedrijf heeft dan, zoals wij dit noemen, bestaansrecht. Verkooppraatjes heeft uiteindelijk niemand wat aan.

Ook kan er hierdoor op specifieke gevallen ingegaan worden. Een inboedelverzekering van Ohra kan er op papier mooi uit zien, maar wat gebeurd er precies bij waterschade. Wat heeft deze verzekeraar wel of niet uitbetaald bij dit individuele geval? Als u dit van tevoren weet als u een verzekering gaat afsluiten, weet u precies waar u aan begint en wat u kunt verwachten. Vandaar, ErvaringenSite!

Welke bedrijven kunt u vinden bij ErvaringenSite?
 

Verzekeraars:
Iedere Belg heeft wel een paar verzekeringen tegelijkertijd lopen. Of het nu de student is met (enkel) een studentenverzekering of autoverzekering, of de huiseigenaren met veel verschillende zoals inboedel, schade en- opstalverzekering. We hebben er allemaal mee te maken. Zelfs als u op skivakantie gaat is een wintersportverzekering geen overbodige luxe. Helaas kan er ook veel fout en gaan en hebben wij reeds gemerkt dat er veel verschillen zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen! Vandaar dat het één van onze speerpunten en focus is. Het is uiterst belangrijk om te weten dat u goed gedekt bent voor datgeen dat u afgesloten heeft. Achteraf bedrogen uitkomen dat u maar tot 5000 euro op sieraden de gestolen zijn, terugkrijgt. Terwijl er een waarde van 20.000 euro was, is van een koude kermis thuiskomen. Vandaar dat wij zowel de auto, motor, caravan, camper en bootverzekeringen voor u onder de loep houden. Maar we gaan zelfs zo ver als de rechtbijstandsverzekering, zorgverzekeraars maar we willen ook uw hond en kat verzekeringen niet vergeten .
 

Energieleveranciers:
Wat zijn de maandelijkse kosten? Verschillen de tarieven dusdanig van de leveranciers want het is allemaal toch stroom? Daar willen wij, samen met u antwoord op geven. Klopt, het blijft stroom. Maar wilt u groene stroom van wind- of zonne ernergie of bent u niet zo milieubewust? Dat maakt wel degeleijk verschil. Maar ook de service kan enorm verschillen tussen de aanbieders. Bent u erg gebaat bij een goede service zodat u geen omkijken heeft naar uw rekeningen? Of heeft u absoluut geen tijd om continue bezig te zijn met de rompslomp van een factuur die weer eens niet goed blijkt te zijn en u toch elke keer alles weer tot op de euro zelf moet narekenen? Dan is het wellicht verstandig om met een gerenomeerde energieleverancier in zee te gaan. Lees ook even de ervaringen hier op de site zodat u zeker weet dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar of u nu voor Oxxio, Qurrent, Essent of de Belgische EnergieMaatschappij gaat...wij blijven onafhankelijk dus zullen u hierin geen advies geven. Nee, sterker nog...dat laten wij aan heel België over!
 

Telecom:
Telefoonmaatschappijen, individuele prepaid carts, abonnementen en internetproviders. Als u alles nog op een rijtje heeft in deze sector, dan vinden wij dat knap. Het is zo een wirwar van aanbieders (en weer dochterondernemingen met goedkope prijsvechters) dat het moeilijk is het juiste voor u uit te zoeken. Wat wij hebben gedaan is alle aanbieders op een rijtje gezet en u de mogelijkheid te geven om uw ervaring te delen met al uw mede consumenten. Welke pre-paid cart had u? Of waar heeft u een domeinnaam aangeschaft en kwam het bedrogen uit of bent u uiteindelijk overgestapt? Zat u lang vast aan een (2 jarig) contract en bent u achter de addertjes onder het gras gekomen? Maar het hoeft natuurlijk niet allemaal negatief te zijn. Het kan ook heel goed zijn dat uw Iphone juist hardstikke lang meeging en u dit even mee wilt delen. Of dat u een top-aanbieding kreeg van uw provider toen uw contract af was gelopen en een nieuw abonnement aangeboden kreeg.