Europcar
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,8

U bent nu bij:

Totaal

6,8

Bestellen

7,6

Service

6,4

Prijs

6,6

Leveren

6,8
10 rating54 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

30-01-2018
 • Bestellen

  4
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Standaert

Europcar - onterecht schade aangerekend

Bij het ophalen van de auto in Alicante werd op het contract de aanwezige schade vermeld. De auto stond echter vol schrammen. Er dan maar een vertegenwoordiger van Eurpcar bijgehaald die ons vertelde dat enkel schrammen van meer dan 5 cm op het document vermeld worden. De andere schrammetjes werden dus niet vermeld. Bij het ophalen van de wagen vermeld dat ik de auto terug zou brengen op 1 januari om 7 u 's morgens. De baliemedewerker zei me dat er op1 januari pas laat in de voormiddag iemand aanwezig zou zijn ( feestdag) en dat ik de sleutel zonder probleem in de speciaal voorziene box mocht droppen. Vandaag 1 maand na het inleveren van de auto krijg ik bericht dat er een krasje op de auto staat dat er niet zou geweest zijn bij het ophalen. Dit is echter volledig onjuist. Ik ben immers verzekerd via Sunny Cars. Dus mocht er schade geweest zijn kon ik het via hen recupereren. Ik moet nu bijna 200 EUR betalen. Dit bedrag zal automatisch afgeschreven worden van mijn kredietkaart. Mensen let op bij Europ Car. Neem foto's van de auto bij het ophalen. Anders is de kans groot dat nadien een factuur volgt; Beter is een andere autoverhuurder zoeken maar steeds oppassen. De meeste zijn immer in hetzelfde bedje ziek.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


10-01-2018
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Thevissen Arvid

Europcar - NOOIT meer EUROPCAR

Ik ga het kort proberen houden:
Wij huurden een wagen in Malaga voor 3 dagen . ( wij huurden via rentalcars een wagen bij europcar met een omnium verzekering van rentalcars) Bij het afhalen van de wagen wordt via visa een borg gereserveerd van 1.100 euro.
Na drie dagen geven wij de wagen in perfecte staat terug en wordt na een inspectie vermeld dat alles in orde is.
2 maanden na de feiten zie ik op mijn visa dat er 1.100 euro in mindering gaat door Europcar! Dit zonder enige mail, brief, telefoon of wat dan ook. Dit betekent dus dat deze mensen - na 2 maanden- zonder enige uitleg zo maar je geld ontvreemden!

Na heel wat mailverkeer en telefoons ( naar Spanje) krijgen wij 3 maand na de feiten een mail dat wij de autozetels zouden beschadigd hebben ( ondertussen staat het geld al lang op hun rekening en hebben wij bijgevolg nog weinig verweer) Over welke schade het gaat kunnen we op de zwart wit foto s niet uitmaken ( allemaal zeer dubieus) Uiteraard is het zeer gemakkelijk om eenzijdig na zo veel tijd de schuld toe te wijzen aan iemand die een omnium verzekering heeft bij iemand anders.

Ik zou nu het geld rechtstreeks kunnen terugvorderen van mijn omniumverzekering maar ik vind dit vooral principieel onrechtvaardig hoe zij het durven op dergelijke oneerlijke manier te werk te gaan. Dit is echt profiteren van de mensen en een dergelijke firma echt onwaardig!

Dat Europcar zich bezighoudt met dergelijke praktijken is zeer laag bij de grond en voorspelt niet veel goeds!

NOOIT MEER EUROPCAR!!!!!!!Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
02-12-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  4
 • Prijs

  4
 • Levering

  4
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Segers viviane

Europcar - Opgelicht Alicante

Auto gehuurd via Synnycars all in, af te halen aan de balie van Europacars Alicante luchthaven. Er werd ons een Audi aangeboden mits een kleine toeslag wat we weigerden. Ook na verschillende keren aandringen een extra verzekering voor persoonlijke schade wat we uitdrukkelijk weigerden omdat wat we betaalden alles dekte en we voor persoonlijke schade zelf wel een verzekering hebben. Ze schuiven je formulieren voor in het Spaans en spreken zelf gebrekkig Engels. Groot was onze verwondering toen via visa 113 euro werd aangerekend. Na een reclamatie kregen we gia mail een copie van een factuur te zien waarop op mijn naam een verzekering van 113 euro. Ik heb ginder ter plaatse dit factuur niet gezien en er ook niets van ontvangen. We hebben via Thomas Cook waar we de auto reserveerden bij Sunnycars een reclamatie ingediend. We wachten nu af.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
21-10-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Matthijnssens

Europcar - bedrog

Auto gehuurd bij Keddy cars via Rental cars met uitvoering door Europcar. (Porto/ Portugal)
Ondanks de uitdrukkelijke vraag om de wagen volgetankt terug te mogen brengen, zoals bij de
boeking duidelijk aangegeven (door Keddy cars zelf) op de boekingsite ,was dat onmogelijk.
Europcar zou dit zelf doen , zonder uitzondering.
Resultaat : 15 euro extra "tankkosten " en eenheidsprijs 15 % hoger dan overal in de benzine stations.

Mijn oordeel : dievenpraktijken en nooit meer Europcar en evengoed nooit meer bij Rental cars.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
20-09-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  8
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Kenny W.

Europcar - Oplichters

Na voor de 5de keer of zo een auto te verhuren bij deze firma toch echt wel iets meegemaakt.

Bij afhalen van het voertuig werdt er bij inspectie meteen extra schade gevonden en genoteerd op MIJN copy van het contract.
Alles goed en wel.

Had dit contract 2 maal laten verlengen dus had ik 3 contracten in totaal.

Bij het afleveren van de auto werdt ik door een zeer onvriendelijke medewerker van deze firma verplicht mijn contracten aftegeven , kreeg ik een nieuw contract van heel de huur periode en heeft ze het lef de schade van het eerste contract me aanterekenen.
Wouw niet eens naar het eerste contract kijken !

Haar antwoord op alles was maar "dit moet je er na met de klanten dienst regelen"
Ik weiger de factuur van de schade te tekenen , en laat ze niet op het schade formulier aanduiden "klant akkoord"want alleen dan teken ik voor aflevering van het voertuig.

Echter wordt er nu zonder goedkeuring toch 620€ van mijn creditcard gehaald terwijl ze wisten van niet akkoord en betwisting.
De klanten dienst reageerd pas na 1 MAAND en elke reactie is 1week wachten.

Resultaat klanten dienst:
Shade formulier is vervalst , de medewerker heeft er na het tekenen toch op genoteerd "klant akkoord met schade"
was ik kan bewijzen sinds ik het orignineel had waar dit niet op staat.
antwoord klantendienst: dit is normaal ??????!!!!!!!!!

Dat ze het geld zonder toestemming afhalen:
"we hebben geen toestemming nodig , het formulier waar op staat klant akkoord is toestemming"

Het origineel contract dat ik heb moeten afgeven weigeren ze over te praten , en de persoon die de extra schade bij afhalen had opgemerkt wordt niet gecontacteerd.
+ 620€ voor een zeer kleine lakkras van pak 0.5cm op 3cm is belachelijk.

Klantendienst gaat zelfs zo ver te dreigen me meer te gaan aanrekenen omdat ik niet wil akkoord gaan blijkbaar.Na 2 maanden met hun onbekwamen klantendienst , bank geld laten terug halen sinds dit gedebiteerd is zonder toestemming.
Als ze nu een cent willen mogen ze langs mijn advokaat komen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
28-06-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jolien

Europcar - niet correct

Wij hebben in juni een auto gehuurd via brussels airlines bij europacar. (ibiza) Toen we aankwamen begon het. Ik had een volledige verzekering genomen (online), maar bleek dat dit niet bij hun was. Ik was verzekerd maar met een externe verzekeraar in Belgie. Als wij een ongeval kregen moesten wij het dan ook via die weg oplossen en schade ter plaatse betalen. Als we ter plaatste bij hun een verzekering wouden nemen kwam dat neer op 360 euro voor 4 dagen duurder dan de huurauto zelf hahaha en een dubbele verzekering ?? Eens de auto terug ingeleverd was en alles in perfecte staat was teruggekomen, bleek dat ze 34 euro extra hebben afgehouden van mijn visa. Reden??? Benzine kan niet want hij was volgetankt en verder was alles in orde. Het gaat nu maar om 34 euro maar het is het principe dat ze niet eens een mededeling erbij zetten voor wat ze het extra afhouden.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
28-06-2017
 • Bestellen

  4
 • Service

  6
 • Prijs

  6
 • Levering

  4
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Cathy mortier

Europcar - Onterecht schade aangerekend

Door een panne met onze wagen kregen we een reservewagen van europcar. Er werd een papier getekend waarop staat '?Geen schade' .Staat van bevinding werd niet opgesteld. Na 3 dagen werd de wagen terugbezorgd. 1 maand later zag ik plots dat er 660 en 52 euro afghaald werd van mijn rekening zonder iets te laten weten. Na telefonisch onderhoud kreeg ik te horen dat er krassen op de wagen aanwezig waren en dat de hoedeplank ontbrak. De auto was ook niet volgetankt. Dit alles is niet correct. De hoedplank was voordien reeds niet aanwezig en de wagen was volgetankt. Men kan niet bewijzen dat wij de krassen aangebracht hebben. Na contact met europcar blijven ze bij hun standpunt en krijg ik mijn geld niet terug. Een bewijs van reparatie is er niet. Het is dus duidelijk dat de volgende die met die wagen rijdt hetzelfde zal voor hebben. Neen het vertrouwen van europcar is volledig weg.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
16-01-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  6
 • Prijs

  4
 • Levering

  10
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Brigitte

Europcar - Vervangwagen

Door een auto-ongeval werden wij door onze verzekeringsmaatschappij doorgestuurd naar Europcar in Zavemtem luchthaven. Alles vlot verlopen, geen enkel probleem. Heel vriendelijke man die de papieren in orde bracht. Stelde een extra verzekering voor gedurende de vijf dagen dat ik de wagen zou hebben. Met het ongeval dat we juist gehad hadden in het achterhoofd, leek me dit geen slechte zaak. Ik had op voorhand gemeld dat ik de wagen waarschijnlijk al na vier dagen zou terug brengen, dit was geen enkel probleem als hij voor 10u werd terug gebracht.
De vierde dag stonden wij mooi voor 10u in Zaventem, verschillende keren moeten vragen of ze de wagen op schade wilden controleren, na lang wachten werd de auto vluchtig bekeken, geen enkel document werd opgemaakt. We moesten niet wachten, alles was in orde.
Bij het ontvangen van de factuur natuurlijk wel 5 dagen aangerekend. De wagen was zogezegd pas na 12u binnengebracht. Serieuze les geleerd! Nooit meer.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
26-12-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Helsmoortel Michel

Europcar - Ten onrechte aanrekenen van extra kosten

Op 23/09/2016 huurde ik bij Europcar een bestelwagen te Sint-Denijs-Westrem. De bediende van het kantoor aldaar was zo vriendelijk mij 's morgens te melden dat er een probleem was met de gereserveerde bestelwagen. Er zou voor een vervangbestelwagen gezorgd worden die van Zaventem moest komen en mogelijks wat later te Sint-Denijs-Westrem zou geleverd worden.
Door deze latere levering werd het transport waarvoor de bestelwagen bedoeld was dan ook met circa een uur uitgesteld waardoor die niet meer voor sluitingstijd (17.00 u.) kon bezorgd worden. Voor de kantoorbediende was dit geen probleem. Ik moest enkel de sleutel van de bestelwagen in de brievenbus, bestemd voor de autosleutels, deponeren. De afstand Sint-Denijs-Westrem naar Kortrijk heen en terug bleef onder de grens van 120 km.
Op de uitgavenstaat van mijn kredietkaart stelde ik echter vast dat er mij een bijkomende kost van € 37,77 (€11,22 voor benzine en €20,00 voor de benzineservice) werd aangerekend, ondanks het feit dat de filiaalhouder mij gezegd had dat ik niet hoefde te tanken bij aflevering van de bestelwagen als compensatie voor het geleden ongemak.
Op 28/10/2016 heb ik dit gemeld. Er werd mij beloofd dat er met mij contact zou opgenomen worden. Uiteindelijk heb ik zelf contact moeten opnemen.
Europcar weigerde verder hierop in te gaan.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
15-10-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  4
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Frank Mallens

Europcar - COMPLAINTS EUROPCAR

Last week we travelled to gran Canaria to enjoy my holiday, therefore i decided to rent a car so we could discover the island to the max.

Online I've compared some prices and since I am aware of the fact that if you pick the cheapest company you will get a lot of additional costs I chose for Europe car since the price looked attractive, but far not the cheapest. After entering my age (23) and all further details the total price would be €110 for a small car. Which is fine!

After arriving at the airport of Las Palmas we went to europcar desk to get our car and start celebrating our holiday. A guy known as Aday helped is and gave us a Spanish contract we had to sign. Since my Spanish is not that good I asked him where the amount of €160 extra was for. He told me not to worry since we would get that money back after returning the car. I trusted him since I was assuming that people behind the desks of Europe car speak the truth and you can trust them.

That evening when we received at the hotel I double checked and asked the people from the reception where that additional €160 euro was for. They asked my age since they told its an additional fee you have to pay since you are below 25.

The point is that my partner is 27 so if they have told me from the start I've never ever would booked this on my name but on my partners, since he has his driver licence as well...

The morning thereafter we went back to the airport since i thought it would be better to go back directly so we could solve this. The people at the desks Aday & Jonas Perez told me they could do nothing because they where not obliged to do anything (which is not my problem since Europcar should be willing to help customers). Jonas told me to go to another office the day thereafter since the chief known as Lucia Dominguez Mendoza would be in office then and she could solve this problem since we had only drove the car for one day and had 7 days left and my partner could drive the rest of the holiday.

The Day we went to that office and spoke to Celestino Leon which told me he couldn't help me since he didn't made the mistake... Again I didn't spoke to the chief Lucia but he promised she would discuss this with Aday whom made the mistake and I could contact them later. Since I did not want to spend another day solving problems Europcar made I asked them if I could call them instead of travelling to the airport again.

So I called but didn't get a reply. Then I called again but no one picked up the phone again. I called to the other office to tell that the chief doesn't picked up the phone and again Celestino Leon promised me Lucia would call me back .... But she didn't.....

After days of getting no reply and no one picking up the phone our holiday finished. While returning the car at the airport and giving back the key to Jonas Perez I told him my story again and that I am very very disappointed of this poor service and the way Europcar is treating their customers.

Jonas Perez again gave the details of Lucia Dominguez Mendoza which AGAIN didn't give any suggestion to solve this problem ......

Please never book at Europcar since when you think you have a good offer they always make you to pay extra fees which you have to pay for... And the most worst part is that I asked Aday from the service desks where the costs where for and he lied.... Which clearly presents the value of this company and how day to day they screw customers due to their corruptive way of doing business.

Hope THEY enjoy my 160€

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
13-10-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Enrique

Europcar - Foutje met bestelling auto online maar toch opgelost gelukkig

Vandaag goed geholopen door Europcar
Mijn bestelling via het internet was kennelijk niet goed binnengekomen
aangekomen om mijn auto af te halen wisten ze van niks
balen ik dacht ik kan weer gaan

maar gelukkig konden ze wel een auto voor mij vrijmaken en was ik alsnog geholpen

gelukkig maar want ik had het niet voor niets vooraf geboekt! heb zelf geen auto want ik ga altijd met het openbaar vervoer maar als je dan ineens spullen moet vervoeren dan zit je toch omhoog

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
17-10-2016
 • Bestellen

  4
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: M De F

Europcar - A rental company never to use a second time!!

i need to write this in English as it is a lot easier and quicker for me.

1. customer service: It started off by contacting Calais Europcar and asking why the price is too high compared to other rental companies. The lady didn't help and resolve the issue. The people working there (not sure about other countries as it is my first and LAST time using this company) aren't helpful, don't even LISTEN to the customers and don't let them finish their concerns and queries, don't give advice (i was told to use GoogleMaps to know a drop off place for Europcar), can't express themselves professionally and when the call becomes 'too stressful' or 'too complicated' for them, they put the customer on hold. Very professional if you ask me. I know English isn't their first language, but they do need to polish their English, not only for sounding more professional but also so that they can express themselves better and be more helpful to the customer.

2. rental: I have been charged way too much not only initially, from the start, but also additional charges* that other rental services don't even do: e.g. charged additional because 5km were ridden extra (so there is a limit on km's and thus utilising a car for a day?!?) and additional charges on the Petrol because we filled the tank up completely (so the customer shouldn't top up petrol ?!?) Again, the first time and last time i will use Europcar.

*Note to potential customer: do make sure you read the small print of Europcar, even after that you will be amazed how much extra will be charged off your bank account.

3. drop off location details: i have called where to drop it off in Brussels Airport*. As you can imagine an airport is quite large and there are lots of different roads that leads to different locations as sub-sections to an airport. No details were given on the phone or in the contract or even on the website.
When arriving there and going to the admin area, the time was 9.45pm, i went inside to talk to one guy working there and asked him if i can give the keys as well as looking at the car for any scratches etc like i would do with other rental companies. I was told to go outside and leave the keys at the 'outside office hours'-box as he wanted to close the admin earlier. On the website, this admin service closes at 11pm. (Strange to be so excited about your job and thus leave 1.15 hours earlier!?!)

* For people who would think of utilizing Europcar after reading this: For dropping the vehicle off, they are signposts towards the Airport drop off where the road splits up in two, left signs says 'rentals'. This is the road you need to take for dropping off any vehicle, not only Europcar, but Hertz, Avis and Enterprise as well.

Conclusion:
I do hope these additional charges that are taken out of my account without my authorisation are given to the personal directly so that they can at least provide customer service with a positive attitude. I do prefer to lose money, waste time and energy to your company when personal is at least proud working for Europcar.
However when you pay people peanuts, you get monkeys. That is how i see Europcar's company protocol and level of standard, very low beyond the standard.
I have rented cars more than a decade now, never have i experienced such a poorly service and car hire before. The value for money using this rental company doesn't even add up to its bad services, customer service and use of car hire. I do hope this poor service is only in FRANCE and no other country otherwise your company wouldn't last long anymore as this isnt the first bad review you have!
Thanks but no thanks. A rental company never to use a second time!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-10-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  2
 • Prijs

  6
 • Levering

  2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maria

Europcar - Waardeloos!

Na een fout van onze vliegtuigmaatschappij waren wij genoodzaakt een andere vlucht te nemen. Met als gevolg een dag later aankomen op de plaats van bestemming.
Wij dachten dit netjes even te melden bij europcar, hebben daarbij geen enkel moment om geld terug gevraagd (voor de extra dag die wij niet gingen gebruiken), maar na 2 waardeloze gesprekken met callcenters in het buitenland werd onze boeking compleet gecancelled en waren we onze aanbetaling dus ook kwijt. Met als reden, de vlucht waar u op had moeten zitten is niet gecancelled/veranderd, dus heeft u pech.
Belachelijk! De auto was al betaald alleen het ophaalmoment zou veranderen.
Als ik een hotelkamer huur en ik maar er pas een dag later gebruik van, dan is dat ook geen probleem. Het geld hebben ze dan al. En als onze vlucht een dag later zou vertrekken ipv dat wij er nu niet meer bij konden en dus met een andere vlucht meemoesten, dan was er ook geen probleem geweest.
Via een ander bedrijf alsnog een andere auto moeten gaan huren, daar gelukkig wel een normale klantenservice (in België). Nooit meer bij europcar!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
29-09-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frits

Europcar - Met spoed een auto

Met spoed hadden we voor het weekend een auto nodig. Via de website geprobeerd, maar daar kwamen alleen maar grote auto's naar voren als zijnde beschikbaar. Van die gezinswagens. Dat was ons wat te gortig, dus we zijn toen naar het filiaal aan de Overtoom Amsterdam gegaan, in de hoop dat ze ook nog andere auto's zouden aan kunnen bieden. Wij hebben vaker auto's gehuurd bij Europcar en hebben gemerkt dat de website niet altijd hetzelfde is als in het filiaal.

We hebben toen online de kleinst vindbare auto geboekt, in de hoop die te kunnen inwisselen voor een kleiner model in het filiaal. Want online boeken en betalen, dat gaat nou eenmaal handiger en efficiënter dan dat dat in de winkel nog allemaal moet gebeuren.

In de winkel waren ze erg vriendelijk en er bleek toch een auto beschikbaar te zijn die wat ons wat meer paste, een kleiner model. Wij rijden altijd in kleinere auto's, dat is niet alleen goedkoper, maar vinden we ook prettiger rijden.

Herhaaldelijk is ons gebleken dat de mensen van Europcar met je meedenken en er echt hun best voor doen jou als klant te helpen. Hoe het in andere filialen is, weet ik niet, maar bij de Overtoom zijn ze gewoon heel goed.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-09-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: E.Baggen

Europcar - dubieus

Voor mijn vrouw huurde ik voor 5 dagen een Nissan Juke. Bij het ophalen werd de auto geinspecteerd op schade en de aanwezige schade werd genoteerd. Ik koos voor een eigen risico van E uro 700. Na 5 dagen de wagen terug gebracht, en ja hoor, een minuscuul deukje aan de ONDERkant van de linker-achterdeur dat wij,amateurs,waarschijnlijk over het hoofd hebben gezien, want het zat op een bijna onmogelijke plek om daar met normaal gebruik een deuk te kunnen maken.U raad het al .......weg 700 euro. Dat deukje kunnen ze de volgende keer weer gebruiken bij een argeloze klant!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-09-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacob Boven

Europcar - Briljant!!

Ik heb echt een briljante auto meegekregen. Mijn auto was in de garage en ik heb een hele week in een Mazda MX5 gereden. Ik heb zelf een BMW Z4 en die lijkt erop maar die mazda rijdt echt 3x beter dan die BMW. Dus ik weet wat mijn volgende auto gaat worden. Was nogal toeval dat ik deze kreeg want ik had een andere klasse aangevraagd, Bleek dit het enige wat ze nog hadden staan dus ja..prima!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
03-09-2016
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Fam de Lint

Europcar - Zeer slechte ervaring!!!!

We hadden al wel vaker gehoord dat je indien je een auto huurt op Ibiza, je alert moet zijn dat je niet opdraait voor reeds aanwezige schades. Om deze reden meenden wij er goed aan te doen via Auto Europe een auto bij Europcar te huren, immers een groter en hopelijk professioneler bedrijf dan de kleinere spelers. We hebben bij het ophalen van onze auto aan laten tekenen dat er al de nodige lakschade zat op onze auto. Bij het inleveren zagen wij dat andere medewerkers een snel rondje om de auto liepen en aftekenden voor goede ontvangst. Onze auto werd echter aan een grondige inspectie onderworpen. Op het moment dat men begon over lakschade, gaven wij aan dat wij dit al hadden laten aantekenen en vervolgens werd dit inderdaad erkend door de manager. De inspectie ging echter voort en nu worden we belast voor een schade aan de onderzijde van de bumper. Helaas zijn wij bij het in ontvangst nemen van de auto niet zo ver gegaan dat we de onderzijde hebben geïnspecteerd . Er ontstond een discussie met de medewerker of dit een reeds bestaande of een nieuwe schade was. Toen de medewerkers merkte dat wij het niet eens waren met zijn bevindingen, sprak hij ineens geen Engels meer en zei dat het ons probleem was dat we geen Spaans spraken en werd bijzonder onvriendelijk. We werden gedwongen een schadeformulier te tekenen, en we hadden geen andere optie, want al met al kostte dit hele proces ons zoveel tijd dat wij anders onze vlucht zouden missen. We tekenden onder protest, hetgeen niet werd geaccepteerd. Ik ben absoluut teleurgesteld in de hele werkwijze en opstelling en in plaats van met plezier naar onze week op Ibiza terug te kijken, is het eerste waar je nu aan terugdenkt deze nare ervaring met Europcar!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
25-08-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tevreden klant

Europcar - Scherpe prijs

Ik kreeg een scherpe prijs aangeboden omdat ik redelijk last minute een auto boekte voor een week. Ik wilde 7 dagen maar 10 dagen was dan goedkoper. (gek genoeg). En voor 85 euro kon ik hem upgraden naar een Range Rover Evogue. Nog nooit in gereden. Dus ik heb 10 dagen lol gehad. Awesommme!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
08-08-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  4
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: H.Overbosch

Europcar - drs.

De afgelopen jaren heb ik in diverse Europese landen auto's gehuurd van Europcar. Dat ging altijd heel goed. In juni ging het in Engeland echter mis. In juni heb ik op het vliegveld van Birmingham voor een week een auto opgehaald die ik enkele maanden tevoren had gehuurd via internet. Huurprijs 314 euro. Normaal krijg ik een jonge auto, deze auto in Engeland ( een Ford Focus station) had echter al meer dan 65.000 km gereden. De auto had een achterklep die niet op slot bleek te kunnen. Op de tweede dag kreeg ik een lekke band. Met hulp van de wegenwacht is die gewisseld voor een thuiskomer. De derde dag kwam Europcar de band vervangen. Via mijn creditcard is meer dan 350 euro gereserveerd. Na enkele weken verdween de reservering, waardoor ik in redelijkheid kon aannemen dat Europcar Birmingham/Leicester mij geen extra kosten in rekening zou brengen. Ik kon dat ook aannemen omdat er in die week diverse telefoontjes zijn gepleegd met Europcar. Twee maanden later is 45 euro afgeschreven voor een parkeerboete. Ik ontving daarvoor netjes een brief met toelichting. Echter: er is nu zonder enig bericht en zonder enige specificatie 345 euro van mijn creditcard afgeschreven. Ik vind het -zeker als trouwe klant van Europcar- heel ernstig dat dit zo gebeurt. Een lekke band kost dus nog veel meer dan een week autohuur ! Afgelopen twee weken in Italië heb ik ook bij Europcar een auto gehuurd. Hoewel in Italië alles goed is verlopen heb ik door de Engelse ervaring besloten geen auto's meer te huren bij Europcar. Deze brief zal ik ook aan Europcar toesturen, want telefonische kontakten verlopen moeizaam

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
04-08-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Walsen.

Europcar - Geen wachtrij

Superchill is europcar, neem dat van mij aan!. Ik reis veel voor mijn bedrijf en huur ALTIJD bij europcar als ik in het buitenland een auto nodig heb. De rede? Omdat je bij die goedkope tegenhangers altijd 1. ontzettend veel problemen hebt bij het inleveren (schade gekregen terwijl geen schade gemaakt) en 2. omdat ik altijd LACHEND langs de rij loop van de meeste andere verhuurbedrijven. Gelijk naar het loket van europcar dat er vaak naast zit en daar geen ellelange rijen staan voordat je eindelijk weg kan rijden. Scheelt me altijd minimaal een uur. En als op dat moment het enige wat je wil, na een lange reis, je hotelkamer in en een biertje pakken, dan is dat wel heel fijn hoor!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Annemarie09-06-2016

wow wat een vet cadeau om aan je ouders te geven!

01-08-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  4
 • Prijs

  2
 • Levering

  8
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Roomer

Europcar - Borg

In Portimão in Portugal een dag een scooter gehuurd, alles ging prima. Maar de borg was 500 euro, erg prijzig aangezien ik soms ook andere geldbedragen lees en dan voor een auto. Het werd van de creditcard afgeschreven en meneer verteld dat het na het inleveren van de scooter het er binnen 24-uur weer opstaat. Niet dus, nu 3 weken verder nog steeds niet. In België ook weer europcars gebeld en die callcenter sloeg nergens op, de vrouw aan de telefoon liet me niet eens uitpraten ze dacht al gelijk te weten waarover ik belde, erg slecht en tevens was ze erg geirriteerd dat ze moest werken denk ik. Als zij in Portimao eerlijk hadden verteld dat het wel even kon duren had ik er minder moeite mee gehad, dat zijn geen afspraken. Ik vind Europcars verder wel betrouwbaar maar zal nu 2 x nadenken voordat ik daar weer wat huur

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
18-07-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bertus

Europcar - Prima service

Huur hier altijd m'n auto.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
11-07-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: CMB Koning

Europcar - Prima ,huurauto en service in Portugal

Auto via Budgetair gehuurd incl aanvullende all riskverzekering( e50 12 dagen!!). Auto opgehaald in Lissabon en retour in Porto. Prima service bij uitgifte en inname .Niets op aan te merken . Bewaar wel altijd je laatste benzine tank rekening en kopie van getekend inname formulier totdat via je creditkaart alles goed geregeld is . We kregen een grotere auto dan besteld met 1000km op de teller.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
02-07-2016
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: H. De Latte

Europcar - Nooit Meer

Volgetankt afgeleverd en toch 75€ kosten aangerekend gekregen voor voltanken.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
28-06-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  6
 • Levering

  2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Miranda

Europcar - Review

Op 3 juni hebben wij een auto in Arezzo gehuurd. Toen wij aankwamen was het kantoor nog open en was het 12:20. We zeiden nog tegen elkaar dat we net op tijd waren. Eenmaal terug in NL zien we dat er 36 euro van de rekening is afgeschreven. Na contact blijkt dat dit een buiten openingstijd tarief is. Dit klopt niet. Op het afschrift staat 12:34 maar dit is niet de tijd die we aankwamen in kantoor.
De bestelling van Europcar is prima maar de service vinden wij helaas onjuist en onvoldoende.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
22-06-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hokke

Europcar - auto huren

gaat altijd goed bij deze mensen vriendelijk niet duur en online te reserveren

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-06-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: FvanderLinden

Europcar - andere auto meegekregen maar toch ok ervaring

We baalden een beetje dat we niet precies de auto kregen die we hadden gereserveerd.
Maar ja, dat staat ook in de voorwaarden, kan gebeuren dus en deze auto was wel even groter. Of misschien iets groter zelfs. Personeel was verder wel heel aardig en er waren geen rare verassingen achteraf, daar was ik een beetje bang voor namelijk.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
27-05-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sybo

Europcar - Prima wagentje met korting ANWB

Voor een ritje naar Wenen kregen we een keurig autootje mee - een Peugeot 107. Wagen was schoon, reed prima en we kregen hem zo mee. Gereserveerd via internet. Korting van ANWB geregeld in de winkel.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Bremen

Europcar - Altijd goede auto's en goede service

Wij huren altijd via Europcar. Nog nooit een slechte auto meegekregen en de service is altijd goed. Daar kom je terug.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
14-05-2016
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Isabelle van rijn

Europcar - Verschrikkelijk

Wat wij hebben mee gemaakt is verschrikkelijk! Wij hebben ieder jaar een bus gehuurd bij multirent.
Altijd heel goed gegaan, bus voor 9 personen voor de wintersport, dus veel bagage mee. 3 maanden voor de datum dus bus gehuurd. Vervolgens kregen we een mail waarin werd aangegeven dat multirent was overgenomen door Europecar. Ongeveer 2 weken van te voren kreeg ik twijfels of het nog wel allemaal goed zou gaan en de bus groot genoeg zou zijn. Mijn vader is langs gegaan en er werd hem verteld dat er een Opel vivaro werd meegegeven. Deze was iets kleiner, vervelend, maar ok het was te doen. Vervolgens mochten wij een uur voordat we weggingen onze gehuurde bus ophalen. En dat was dus echt belacheljk...... Wij kregen een Mercedes vito mee. Met de woorden " take iT of leave iT". Dus geen kofferruimte geen snowboardster of ski s mee. En als laatste de woorden van de man " nou, jullie kunnen luxe op vakantie! ". Nou lekker luxe, 9 personen gepropt in een veel te kleine bus, bagage overal op en onder en daarnaast nog alles moeten huren ,met dus extra kosten!!!!!! 1100 km afzien, dat was het, niet meer en niet minder! Dit is dus de laatste keer geweest dat wij iets huren bij deze maatschappij, oplichters zijn het! Jammer maar waar!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
10-05-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Daisy

Europcar - Goede service

Snelle service, erg vriendelijk en super blij met mijn gratis upgrade!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: mirjam24-06-2016

Wij gaan in juli ook zo'n zelfde reis maken. Nu heb ik er nog meer vertrouwen en zin in. :)

09-01-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frank van Veere

Europcar - eigenlijk altijd goed, geen noemenswaardige problemen hier

wij huren altijd bij europcar, geen noemenswaardige problemen. hoogstens dat je een wat grotere auto meekrijgt dan je eigenlijk wilde, maar is dat niet bij alle verhuurders zo?
korting met anwb-pas en je kunt heel eenvoudig online reserveren. gaat eigenlijk altijd goed
auto's zelf ook altijd prima, we hebben van alles gehad, van twingo's tot bestelbusjes tot peugeot, groot klein en alles ertussenin!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
06-11-2015
 • Bestellen

  4
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: W vd Leeden

Europcar - Nooit geen huur auto meer

Bij aankomst in Spanje stond er een huur auto voor ons klaar. Na zelf even checken zat hij helemaal vol schades. Hier hebben wij foto's van gemaakt en terug naar de balie medewerker gegaan. Deze heeft zij genoteerd. Na 5 dagen de auto te hebben gehuurd hebben wij de auto, zonder verdere schade, terug gebracht. Deze werd niet meer gecontroleerd. Terug van vakantie werd er 1837,- van de creditcard afgeschreven. Dit was voor de schade die op de auto zat. Na al bijna 3 maanden mailen hebben wij nog ons geld niet terug. Wij hebben immers de schades op foto en ze zijn genoteerd op de check in formulier. Dus staan goed in ons recht.

Europcar zegt dat de schade door ons gemaakt moeten zijn terwijl (nogmaals) de schade erop zat toen wij de auto kregen. Foto's met datum en tijd zijn aanwezig en het is duidelijk zichtbaar dat deze in de garage op het vliegveld zijn gemaakt.

Het mail verkeer gaat heel langzaam omdat de medewerkster in België het door moet sturen naar Spanje en je dan na min 10 dagen weer een reactie terug ontvangt.

Wij huren dus noooooit geen auto meer en raden Europcar dan ook af bij iedereen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Carissa

Europcar - auto gehuurd

Auto gehuurd
Gezegd wat ik mee ging nemen
Advies over hoe groot de auto dan moest zijn
Alles pastte ook nog, ruimte over
Goede ervaringen

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Oskam

Europcar - Maar hier wel goed!

Maar wil nog even zeggen dat ik ze in België wel altijd vriendelijk vind en goede auto's meekrijg. Ik ga altijd naar die op de Savornin Lohmanplein.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Oskam

Europcar - Slecht in het buitenland

Door goede ervaringen met Europcar in België liet ik mij overhalen ook in het buitenland te kiezen voor Europcar. Nou, dat raad ik niemand aan. In Bologna kreeg ik een auto mee met een kras, die was niet goed geregistreerd bij het verhuren kennelijk, terwijl ik het wel had gezegd! Daar kwam bij het inleveren een helehoop gedoe van. ZEer oonvriendelijk en met een dikke 'boete' ook nog. Eens, maar nooit meer!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  2
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: vdAkker

Europcar - groter is niet beter want duurder

Grotere auto dan gereserveerd klinkt misschien relaxt maar dat is dan ook meer benzineverbruik duso ondanks meer ruimte was ik daar niet echt blij mee

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
 • Bestellen

  2
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kristi

Europcar - Toch gelukt

Al liep het bestelproces online volledig in de soep, toen ik in de winkel kwam, stond er toch een autootje voor mij om mee te nemen. Na een ochtend vol irritatie was dat erg fijn!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hans

Europcar - Gisteren een Peugeot 107 gehuurd

Zocht een klein wagentje om ff mee naar Utrecht te tuffen. Kreeg een Peugeot 107 mee, keurig wagentje, schoon ook. Online gereserveerd en kreeg 'm snel mee.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
03-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hendrik

Europcar - Altijd goed en korting

Ben al jaren klant en ze stellen mij nooit teleur. Altijd goede wagens en goede service. En nog korting ook.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  4
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Arno

Europcar - Top

Topwagentje weer meegekregen hoor vandaag, niks mis mee! Wel irritant lang moeten wachten daar, het is altijd druk.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  2
 • Prijs

  10
 • Levering

  2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jeannine

Europcar - Vieze auto!

Had eigenlijk meer verwacht van mij huurauto bij Europcar. Ja, het was wel hetzelfde type als ik had gereserveerd (wel net een ander merk maar ok dat stond er bij....), maar ik vond dus een lollystokje onder de stoel. Gatver! We zijn toch geen derdewereldland? Maak die auto gewoon even schoon voor je verhuurt...........

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Europcar

Europcar - Topservice bij auto huren

Europcar, dat zijn echte pro's. Ze denken mee met welke auto ik ga huren. Voor een verhuisklus weten ze de precieze maten en laten mij niet wegrijden met een te grote of juist te kleine bak. Erg tevreden, dus!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: EvertS.

Europcar - Autootjes

Ja hoor, gewoon efficient, goede auto's, vriendelijk personeel en heel schappelijke prijzen. Van een tevreden klant!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
12-08-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mark van Noten

Europcar - Geen klachten

Eigenlijk alleen omdat ik lid ben van de ANWB huur ik altijd mijn auto bij de Europcar. Nooit problemen gehad en dus ook nooit een andere verhuurder geprobeerd eigenlijk. Wel zo makkelijk.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
08-08-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thomas

Europcar - gewoon goed

Europcar is voor mij het voorkeursbedrijf. Krijg er korting met ANWB en dat scheelt toch altijd wat. Daarnaast is het gewoon een gerenommeerd bedrijf met voldoende vestigingen en veel keuze in de wagens. Geen reden om een andere verhuurder te kiezen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
03-08-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. de Boer

Europcar - Europcar denkt altijd mee

Bij Europcar Amsterdam huur ik altijd een auto of busje. De website is erg handig, maar telefonisch zijn ze ook erg aardig. Als er een probleem is lossen ze dat altijd goed op. Ook denken ze met je mee. Zo had ik bijvoorbeeld een keer een auto gehuurd voor het weekend. De verkoper kwam zelf met de weekend-deal waarmee ik toch een paar tientjes heb bespaard, wegens de gratis verhoging van vrije kilometers.
Inleveren is ook altijd handig, ik lever vaak pas 's nachts de auto in, dan zet ik em gewoon in de straat neer en doe de sleutels in de sleutelbox, dan zoeken ze de volgende dag de auto zelf wel weer op.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
23-07-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: F. de Jong

Europcar - Gratis winterbanden!

Ik heb een kleine ford K en daar wilde ik niet mee op skivakantie. Dus een auto gehuurd via Europcar. Viel op zich mee kwa prijs voor 1,5 week (als je iets langer huurt dan een week krijg je aardige korting op de dagen). Maar ik had dus geen winterbanden gehuurd van te voren! Gelukkig zaten deze er al op en kreeg ik zonder extra kosten gewoon mee. Dankjewel europcar!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gast

Europcar - prima & alles ging makkelijk

Prima auto meegekregen bij filiaal in amsterdam arena. Snel opgehaald, geen poespas, week gehuurd en inleveren was zo gedaan. Stuk goedkoper om te huren dan zelf te kopen als je maar een paar weken per jaar een auto nodig hebt (voor vakantie!)

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Christina van Klink

Europcar - Audi

Haha echt grappig en goede service van Europcar. We hadden een auto gehuurd, gewoon de kleinste klasse, maar die waren op toen we aankwamen (een online storing met het bestelproces kennelijk). Kregen we de enige auto mee die er nog stond, een superdeluxe Audi, cabrio ook nog. Met Belgisch kenteken. We moesten mn vader ophalen, die vond dat maar wat mooi natuurlijk. Goede service dus: wij werden zo in ieder geval niet de dupe van hun storinkjes, sterker nog: we kregen nu ineens een dikke Audi mee. :))

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: fl29-09-2015

oh, dat wil ik ook!! Ik krijg nooit een cabrio Audi mee bij Europcar :((((

08-07-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  8
 • Levering

  2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: P.A. Soomers

Europcar - Echt slecht > verkeerde auto

Ik had een auto voor de wintersport gehuurd. Via internet en dacht dat ik een volvo meekreeg. Toen ik daar aankwam en het papierwerk had ingevuld en naar de auto liepen, bleek het een renault te zijn. Echt superslecht! Wij hadden heel erg uitgekeken naar deze wintervakantie wilde graag met een goede, snelle auto vandaar dat we huurde. We kregen te horen dat het plaatje op de site één van de autos is in die klasse die je zou kunnen krijgen. Maar dat je dus ook iets vergelijkbaars zou kunnen krijgen. Wisten wij veel dat een renault in dezelfde klasse als een volvo zit? Pure oplichting! Doen we nooit meer.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: antoinette04-08-2015

nou sorry hoor, maar dat staat er toch altijd heel duidelijk bij? Dat je een VERGELIJKBARE auto huurt? Vind het niet helemaal eerlijk dat je daarom zulke lage cijfers geeft aan Europcar. Een 2 voor de service en levering? Ik vind ze in ieder geval altijd heel relaxed! Naja, iedereen heeft recht op zijn mening, maar ik dus ook en ik vind Europcar veel beter dan wat jij aan cijfers geeft!

26-06-2015
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Immerzeel

Europcar - Weekje Frankrijk met Europcar

Een auto huren is iets wat ik eigenlijk nog nooit gedaan had, maar samen met wat vrienden hebben we besloten bij Europcar een personenauto te huren en hier mee naar Frankrijk te rijden voor een weekje weg. En ja hoor, het ergste gebeurde... We waren er bijna en auto kreeg pech. We konden niet meer verder. Gelukkig konden we de 24-uurs service bellen en binnen no-time stond er iemand naast ons die de auto heeft gerepareerd. De rest van de week totaal geen problemen ondervonden, dus zeker een aanrader voor iedereen die een auto wilt huren.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Europcar

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Europcar?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Europcar

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekendste aanbieders van huurauto’s en heeft dan ook op tal van belangrijke plaatsen vestigingen zitten. Schiphol, maar ook andere luchthavens in België, zijn voorzien van een Europcarvestiging en in het hart van alle grote en niet zo grote steden kun je gemakkelijk een auto huren of terugbrengen. Een professionele verhuurder, die bovendien is onderscheiden met de 5-sterrenkwalificatie van de BOVAG, de hoogste waardering voor een autoverhuurbedrijf. Bij Europcar ben je dus in goede handen.

Over Europcar
Europcar International is Europees marktleider op het gebied van verhuur van personen- en bestelauto’s. Het bedrijf werd in 1949 opgericht in Parijs en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld: 10.000 locaties in 150 verschillende landen. Het wagenpark van Europcar is dan ook zeer uitgebreid. Personenauto’s in alle soorten en maten: sedan, hatchback, cabriolet, station, personenbussen, bestelwagens, verhuisauto’s, zelfs vrachtauto’s zijn er te huren. Je kunt selecteren op diesel, benzine of elektrisch; op automaat of handgeschakeld. En natuurlijk op de types auto. Wagens als de Kia Picanto, de Volkswagen Up, de Mini of de kennelijk populaire Citroën Cactus. Maar er zijn ook grotere en luxere varianten, zoals een Mercedes-Benz, een Nissan Qashqai, iets uit de BWM 3-serie, een Audi A3 of een hybride Toyota. Of nog groter? Range Rovers, Mitsubishi Outlanders en Jaguars behoren ook tot het assortiment. Let wel: je weet nooit helemaal zeker welk type je krijgt, want je krijgt altijd ‘of een gelijkwaardige’ wagen…

Bent u het eens met de directeur van europcar? Wat is uw ervaring?

Diensten van Europcar
De diensten van Europcar zijn legio. Kort huren, lang huren, verlengen, shortlease, privélease, zakelijk, verzekeringen, gratis 24/7 pechhulp in Europa, gratis inleveren bij elke Belgische stadsvestiging (ideale voor roadtripjes in eigen land of verhuisklussen), een oproepauto (voor als je een paar keer per maand een auto nodig hebt), vaak scherpe aanbiedingen (zoals korting voor leden van de ANWB), een veiligheidskit voor onderweg, een vaste klantenkaart voor extra voordelen, navigatiesystemen, het toevoegen van meerdere bestuurders, kinderzitjes en het verhuren van verhuisartikelen zoals steekkarren, verhuisdekens, traplopers en verhuisdozen. Bedenk het, en ze stoppen het in de auto die je wilt huren.

Klachten Europcar
Om teleurstellingen te voorkomen en klachten al bij voorbaat op te vangen, zijn er op de website van Europcar allerlei artikelen te vinden over mogelijke struikelblokken bij het huren van een auto. Hoe zit dat met eigen risico of met borg? Bij welke leeftijden zijn er voorwaarden of beperkingen aan het huren van een auto? Dergelijke vragen kunnen voor problemen zorgen bij autoverhuur, maar de ingelezen automobilist hoeft dan in ieder geval niet voor verrassingen te staan. Contact opnemen met Europcar kan op vele manieren; ze zijn van alle moderne communicatiemiddelen voorzien. Facebook, Twitter, een iPhone app en een Android app: het behoort tot de mogelijkheden. Liever ouderwetse contactvormen? Geen probleem: je kunt ook gewoon langsgaan of bellen, en je wordt uitgebreid en professioneel te woord gestaan.

Heb je ooit je droomauto gehuurd bij Europcar of kreeg je juist een wrak mee? Deel nu jouw ervaring met internationaal autoverhuurbedrijf Europcar op ErvaringenSite! 
 

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen & voordelen van Europcar:
- 4% korting op autoverhuur

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!