OSW

Alle reviews

OSW

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Jeep merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Jeep

0 reviews

Altijd al een fan geweest van 4x4 off-road rijden geweest en nu eindelijk genoeg op de bankrekening staan om een SUV te kopen? Dan zult u ongetwijf...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

iParking Schiphol

4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Hertz

13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

OSW

ErvaringenSite is de grootste Nederlandstalige verzamelsite van ervaringen. Met uw hulp zorgen wij ervoor dat toekomstige consumenten meer informatie over een online bedrijf kunnen vinden en een beter inzicht kunnen krijgen op de vraag of ze wel of niet bij een bedrijf of winkel iets aan willen schaffen. Zo komt u als klant van tevoren te weten hoe de werkwijze van het bedrijf is en of er problemen zijn ontstaan met de bestelling of het product. 
ErvaringenSite gelooft in een transparante markt. We kunnen met zijn allen door de verkooppraatjes en mooi uitziende websites heen prikken en aan de hand van reviews en beoordelingen van echte consumenten bekijken of het hier gaat om een goede dienst of oplichterij. Zoals over het bedrijf OSW bijvoorbeeld. Bij OSW wordt hulp aangeboden met de verkoop van uw voertuig of boot. Meer weten? Lees dan snel verder over de bedrijfshistorie, de aangeboden diensten en producten, en natuurlijk wat anderen van dit bedrijf vinden!

Over OSW 
Het bedrijf OSW.BV is in 2011 opgericht door de twee Utrechtenaren Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Het bedrijf bemiddelt in de koop en verkoop van tweedehands voertuigen en vaartuigen. In 2012 lanceerden verschillende websites waarop voertuigen en boten te koop aangeboden konden worden, zoals autovandaagverkopen.nl, caravansverkopen.nl, mijnmotorverkopen.nl, campersverkopen.nl en verkopenboot.nl. Deze landingspagina's zijn bedoeld voor particulieren die een opkoper zoeken voor hun motor, auto, camper, caravan of boot. In 2014 besloot het bedrijf alles onder 1 noemer te zetten, en OSW werd gelanceerd. Het ging meteen goed en dat zorgde voor een personeelsuitbreiding en in 2015 besloten ze ook in België aan het werk te gaan.

Producten en Diensten van OSW
OSW helpt particulieren met de verkoop van hun auto, motor, boot, camper of caravan. Hierbij maken ze gebruik van andere particuliere zoekers, maar ook contacten met andere dealers. U kunt uw voertuig direct aan hen verkopen, of op de marktplaats zetten om te kijken wie de hoogste bieder is. Inmiddels is het bedrijf ook in Duitsland actief. Daarnaast kan je op de website ook een kentekencheck aanvragen.

Complimenten, Klachten en Tips over OSW
Vroeger diende je alle dealers in de buurt met een bezoekje te eren om te zien welke tweedehands auto’s er te koop waren. Of naar een speciale botenbeurs, of de kleine advertenties in de krant af te bellen. Met de komst van het internet is het kopen en verkopen van dergelijke zaken veel gemakkelijker te worden. De autodealers hebben vaak een website met hun hele occasion aanbod erop, en op websites zoals OSW wordt het heel gemakkelijk om landelijk te zoeken of iets te koop aan te bieden! Heeft u wel eens iets te koop aangeboden of gekocht met de bemiddeling van OSW? Was u tevreden met de prijs die u ontving, het voertuig wat u gekocht heeft, en de garantie? In uw review mag u alles over dit bedrijf kwijt wat u denkt dat belangrijk is voor andere consumenten om te weten! Laat u ook uw persoonlijke beoordeling achter?