Athlon

Alle reviews

Athlon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

IkRij.nl merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
IkRij.nl
0 reviews

Misschien zou u denken dat leasen een vrij nieuw concept is, maar eigenlijk is leasen al een eeuwenoude vorm van pachten. Vroeger werd er namelijk ...

Sterke Actie - Peugeot merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Auto lease producten
Sterke Actie - Peugeot
0 reviews

U verplaatsen van locaties in een wagen is geen luxe meer. Mensen leggen lange afstanden af om te gaan naar het werk. Het bezitten van een auto is ...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
iParking Schiphol
4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Athlon

Het hurenvan eenwagen, scooter of fiets schijnt een goedkopere mobiliteitsoplossingte zijn dan de investering in de aankoop van een voertuig. De aanbiedingen online zijn dan ook heel aantrekkelijk. Maar is het leasen van een voertuig goedkoper dan de koop? Waar dient men op te letten bij de lease van een voertuig? ErvaringenSite verzamelt hier de reviews zodat u vergelijkingsmateriaal heeft.

Over Athlon
Athlon werd in 1916 opgericht als RIVA (Reparatie-inrichting Voor Automobielen) met als doel de mobiliteit van hun klanten te garanderen. In het jaar 1950 startte de leaseactiviteitenen in 1991 veranderde Riva NV haar naam in Athlon N.V. Negen jaar verder, in 1999 vond de overname plaats van de aandelen Hiltermann Lease Service door Athlon N.V. In 2001 startte de verkoop dealeractiviteiten van onder andere Ford, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW. Onder een aantal ontwikkelingen binnen het bedrijf van overnames en fusering werd het bedrijf in 2014 uiteindelijk getransformeerd van Athlon Car Lease naar een bedrijf met één uniform internationaal merk en wel met de naam Athlon.

Producten en diensten van Athlon
Athlon is de aanbieder van autoleasing in Nederland en ontplooit innovatieve initiatieven op het gebied van mobiliteit. Naast vestigingen in Nederland, heeft Athlon 10 vestigingen in Europa. Athlon levert meer dan leaseauto’s alleen. Zij richt zich op moderne mobiliteitsoplossingen. Of het nu om een auto, trein of fiets gaat. Bij Athlon Essential bijvoorbeeld kan men terecht voor Private leasen, zakelijk leasen en bedrijfswagen leasen, maar ook het leasen van een (elektrische) fiets. Met Athlon BikeLease kan een bedrijf eenvoudig een fiets of e-bike leasen voor haar medewerkers. Athlon ziet BikeLease als het groene antwoord binnen elk mobiliteitsbeleid. Om het bewustzijn rondom verkeersveiligheid te bevorderen biedt Athlon, samen met de Verkeersveiligheid Groep Nederland, het online leer- en ontwikkelprogramma Athlon e-Driveraan. Het interactieve online leerprogramma om de verkeersveiligheid te verbeteren. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat gebruikers van Athlon e-Driver aantoonbaar veiliger rijden. Naast veiliger rijden, bevordert Athlon e-Driver ook het zuiniger rijden. Dit heeft uiteraard een positief effect op de CO2-uitstoot.

Complimenten, klachten en tips voor Athlon
Athlon is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk dat staat voor betrouwbare private leasecontracten, zodat de consument meer zekerheden heeft. Elke zakelijke leaseauto van Athlon Essential is inclusief pechhulp in Nederland, reparatie en onderhoud, vrije keuze in banden, allriskverzekering enwegenbelasting services van Athlon Essential. Athlon streeft naar onbezorgd rijgenot voor de klant en doet dit met de vaste services naar haar klanten toe.

Hebt u al gebruik kunnen maken van de dienstverlening van Athlon?  Wat is uw lease ervaring met Athlon?  Gaat het werkelijk om betrouwbare private leasecontracten, zoals zij adverteren? Komen klanten werkelijk voordelig uit met de aanbiedingen van Athlon? Klanten lezen graag uw beoordeling, kritiekjes of mogelijke complimenten van dit bedrijf. Die mag u gerust achterlaten op onze website.

Weet u nog niet veel en wenst u juist meer te weten van het aanbod van Athlon? Lees dan hier op ErvaringenSite de reviews van klanten, die u voor zijn gegaan en al kennis hebben gemaakt met de diensten de voertuigen van Athlon!