ErvaringenSite

  Ervaringen Avis

  Ben je ook een wereldreiziger? Ga je vaak naar een ander land, voor professionele of persoonlijke redenen? Dan is de manier waarop je ter plekke vervoer kan halen natuurlijk een belangrijke factor waar je zeker rekening mee moet houden. Altijd moeten betrouwen op het openbaar vervoer is immers voor veel mensen geen optie. Wat blijft er dan over? Een auto huren natuurlijk! Bij Avis kun je dit doen, doorheen de wereld. Om er zeker van te zijn dat je bij dit bedrijf terecht kan voor een betrouwbare dienst (en liefst aan een goede prijs!), kun je best eerst kijken naar wat andere mensen te zeggen hebben erover. Wat zijn de meningen van klanten van Avis? Hoe beoordelen ze dit bedrijf? Bij Ervaringensite kom je het te weten.

  Over Avis
  Avis is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat in 1946 werd opgericht door Warren Avis in Detroit. Doorheen de jaren is het bedrijf sterk gegroeid en kan momenteel uitpakken met maar liefst 5000 locaties in 165 landen. Avis heeft reeds meerdere keren de World Travel Award ontvangen, voor beste autoverhuurbedrijf in Europa. In België staat het bedrijf geregistreerd als Avis Belgium N.V. en is het lid van Renta, de Belgische Beroepsvereniging van Voertuigenverhuurders. Het hoofdkantoor bevindt zich in Diegem en je kunt Avis bereiken via Facebook of per telefoon. Voor reserveringen en de algemene klantenservice kan dit van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Ook is er een 24/7 nummer voor pechhulp.

  Producten en diensten van Avis
  Avis is een autoverhuurbedrijf, wat wil zeggen dat je bij hen terecht kan om in 165 landen ter wereld een auto te huren. Populaire bestemmingen zijn Spanje, Antwerpen, Gent, Portugal, Alicante, Tenerife, Mallorca, Ibiza, Lissabon, Leuven en Kreta. Bij het huren van een wagen van Avis kun je op voorhand regelen dat wanneer je aankomt op de luchthaven, je gewoon naar het lokale Avis-kantoor kan gaan, de sleutels ophalen, en met je huurwagen weg kan rijden.

  Ook zijn er extra diensten beschikbaar zoals huurwagens voor de deur afgeleverd, mobiele apps, One-Way huren, lange-termijn huren, enzovoort. Voor zakelijke klanten is er ook de optie om voor jaarhuur te kiezen, net als voor bestelwagens. Ben je een reisorganisatie of touroperator? Dan heeft Avis ook wat voor jou in het aanbod. Avis geeft klanten een besteprijsbelofte. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om altijd de nieuwste aanbiedingen te ontvangen. Er is ook een loyaliteitsprogramma, Avis Preferred. Hierbij zal Avis je papierwerk voorbereiden om de wachttijd bij de balie te beperken.

  Klachten, complimenten en tips voor Avis
  Wanneer je bij Avis een auto huurt, kan er natuurlijk heel wat mislopen. De auto kan niet goed werken, je reservering kan verdwijnen, de prijs kan plots heel wat hoger liggen, enzovoort. Heb jij al eens ervaringen opgedaan met dit bedrijf? Laat dan weten wat jij hiervan denkt op Ervaringensite. Was alles super in orde, geef dan een complimentje. Waren er zaken die beter konden, geef dan wat tips. Of als je echt niet te spreken bent over Avis, kun je uiteraard ook een klacht neerleggen. Wat je mening ook is, een review schrijven kan andere mensen helpen.

  DESINSTALAR APLICACIONES DEL SISTEMA ( TELCEL)

  Avis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Avis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Avis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Avis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avis actief?

  Avis is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.