Avis

Alle reviews

Avis

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sarah
So bad ! the car was totally destroyed !!! Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A car

  So bad ! the car was totally destroyed !!!


Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Hertz

13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Sunny Cars

5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Avis

Ben je ook een wereldreiziger? Ga je vaak naar een ander land, voor professionele of persoonlijke redenen? Dan is de manier waarop je ter plekke vervoer kan halen natuurlijk een belangrijke factor waar je zeker rekening mee moet houden. Altijd moeten betrouwen op het openbaar vervoer is immers voor veel mensen geen optie. Wat blijft er dan over? Een auto huren natuurlijk! Bij Avis kun je dit doen, doorheen de wereld. Om er zeker van te zijn dat je bij dit bedrijf terecht kan voor een betrouwbare dienst (en liefst aan een goede prijs!), kun je best eerst kijken naar wat andere mensen te zeggen hebben erover. Wat zijn de meningen van klanten van Avis? Hoe beoordelen ze dit bedrijf? Bij ErvaringenSite kom je het te weten.

Over Avis
Avis is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat in 1946 werd opgericht door Warren Avis in Detroit. Doorheen de jaren is het bedrijf sterk gegroeid en kan momenteel uitpakken met maar liefst 5000 locaties in 165 landen. Avis heeft reeds meerdere keren de World Travel Award ontvangen, voor beste autoverhuurbedrijf in Europa. In België staat het bedrijf geregistreerd als Avis Belgium N.V. en is het lid van Renta, de Belgische Beroepsvereniging van Voertuigenverhuurders. Het hoofdkantoor bevindt zich in Diegem en je kunt Avis bereiken via Facebook of per telefoon. Voor reserveringen en de algemene klantenservice kan dit van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Ook is er een 24/7 nummer voor pechhulp.  

Producten en diensten van Avis
Avis is een autoverhuurbedrijf, wat wil zeggen dat je bij hen terecht kan om in 165 landen ter wereld een auto te huren. Populaire bestemmingen zijn Spanje, Antwerpen, Gent, Portugal, Alicante, Tenerife, Mallorca, Ibiza, Lissabon, Leuven en Kreta. Bij het huren van een wagen van Avis kun je op voorhand regelen dat wanneer je aankomt op de luchthaven, je gewoon naar het lokale Avis-kantoor kan gaan, de sleutels ophalen, en met je huurwagen weg kan rijden.     

Ook zijn er extra diensten beschikbaar zoals huurwagens voor de deur afgeleverd, mobiele apps, One-Way huren, lange-termijn huren, enzovoort. Voor zakelijke klanten is er ook de optie om voor jaarhuur te kiezen, net als voor bestelwagens. Ben je een reisorganisatie of touroperator? Dan heeft Avis ook wat voor jou in het aanbod. Avis geeft klanten een besteprijsbelofte. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om altijd de nieuwste aanbiedingen te ontvangen. Er is ook een loyaliteitsprogramma, Avis Preferred. Hierbij zal Avis je papierwerk voorbereiden om de wachttijd bij de balie te beperken.

Klachten, complimenten en tips voor Avis
Wanneer je bij Avis een auto huurt, kan er natuurlijk heel wat mislopen. De auto kan niet goed werken, je reservering kan verdwijnen, de prijs kan plots heel wat hoger liggen, enzovoort. Heb jij al eens ervaringen opgedaan met dit bedrijf? Laat dan weten wat jij hiervan denkt op ErvaringenSite. Was alles super in orde, geef dan een complimentje. Waren er zaken die beter konden, geef dan wat tips. Of als je echt niet te spreken bent over Avis, kun je uiteraard ook een klacht neerleggen. Wat je mening ook is, een review schrijven kan andere mensen helpen.