Enterprise

Alle reviews

Enterprise

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Sunny Cars
5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Enterprise

Iedereen die weleens op reis is geweest naar een ander land of onbekende bestemming weet hoe lastig het tot voor kort was daar een auto te huren. De komst van het internet heeft daar gelukkig verandering in gebracht. Tegenwoordig zijn er met een korte zoekopdracht veel bedrijven te vinden die auto's verhuren op de plek waar je er eentje nodig hebt. Maar hoe zit het met de service die deze bedrijven verlenen? En hoe helpen ze je als je problemen of pech onderweg hebt? Dé manier om meer over dit soort bedrijven te weten te komen is door reviews van andere klanten te lezen. Aan de hand van die reviews krijg je zo een overzicht over hoe de bedrijven gewaardeerd worden en welke service en professionaliteit je kunt verwachten. Je vindt deze reviews geheel vrijblijvend op onze website.

Over Enterprise
Enterprise autoverhuur is in 1957 opgericht door Jack Taylor. Sinds die tijd biedt het bedrijf vervoersoplossingen voor klanten. Natuurlijk als eerste in de Verenigde Staten van Amerika maar later ook in steeds meer landen in andere werelddelen. Jack koos de naam als eerbetoon aan de USS Enterprise, het vliegdekschip waar hij op diende in de Tweede Wereldoorlog. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen tegenwoordig bij dit verhuurbedrijf terecht. Er worden via de website allerlei soorten mogelijkheden geboden om auto's te huren. Dat kan inmiddels op meer dan 9000 locaties in 100 verschillende landen. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen op de website dan kun je vanzelfsprekend de klantenservice om hulp vragen. Niet alleen krijg je hulp tijdens het boeken ook tijdens de huur en na de huurperiode kun je hier met vragen terecht.

De producten van Enterprise
Enterprise biedt haar klanten als wereldwijd bedrijf een aantal mogelijkheden die je niet bij elke autoverhuurder zult vinden. Door in te spelen op de flexibiliteit die klanten zoeken biedt Enterprise je onder andere de mogelijkheid om een auto te huren voor een dag, een paar weken, maanden en zelfs voor slechts een paar uur. Op de website geef je in de zoekmachine je voorkeuren in waarna je de auto kiest je het meeste aanspreekt. Mocht je echt lang gebruik willen maken van een huurauto dan is het misschien verstandig om een particuliere shortlease te regelen. Op die manier lease je in auto in plaats van dat je hem huurt en heb je op die manier betere voorwaarden. Zodra je op de bestemming aankomt bekijk je de auto met een medewerker van het bedrijf en binnen een kwartier ben je al onderweg. De reservering betaal je overigens eenvoudig en veilig met je creditcard.

Reviews over Enterprise
Vertel ons als klant van Enterprise alles over jouw ervaring met dit verhuurbedrijf. Schrijf een gedetailleerde review over de positieve en negatieve kanten van het huren van een auto bij deze verhuurder, wij zorgen er dan voor dat hij op onze website gepubliceerd wordt. Ben jij uiterst tevreden over Enterprise of heb je klachten? Waar het ons om gaat is dat je een eerlijke beoordeling schrijft over wat jij hebt meegemaakt. Wij willen andere klanten namelijk zo onafhankelijk mogelijk laten zien wat hen te wachten staat bij Enterprise en hoe andere klanten de service van het bedrijf waarderen.