ErvaringenSite

  Ervaringen Enterprise

  Iedereen die weleens op reis is geweest naar een ander land of onbekende bestemming weet hoe lastig het tot voor kort was daar een auto te huren. De komst van het internet heeft daar gelukkig verandering in gebracht. Tegenwoordig zijn er met een korte zoekopdracht veel bedrijven te vinden die auto's verhuren op de plek waar je er eentje nodig hebt. Maar hoe zit het met de service die deze bedrijven verlenen? En hoe helpen ze je als je problemen of pech onderweg hebt? Dé manier om meer over dit soort bedrijven te weten te komen is door reviews van andere klanten te lezen. Aan de hand van die reviews krijg je zo een overzicht over hoe de bedrijven gewaardeerd worden en welke service en professionaliteit je kunt verwachten. Je vindt deze reviews geheel vrijblijvend op onze website.

  Over Enterprise

  Enterprise autoverhuur is in 1957 opgericht door Jack Taylor. Sinds die tijd biedt het bedrijf vervoersoplossingen voor klanten. Natuurlijk als eerste in de Verenigde Staten van Amerika maar later ook in steeds meer landen in andere werelddelen. Jack koos de naam als eerbetoon aan de USS Enterprise, het vliegdekschip waar hij op diende in de Tweede Wereldoorlog. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen tegenwoordig bij dit verhuurbedrijf terecht. Er worden via de website allerlei soorten mogelijkheden geboden om auto's te huren. Dat kan inmiddels op meer dan 9000 locaties in 100 verschillende landen. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen op de website dan kun je vanzelfsprekend de klantenservice om hulp vragen. Niet alleen krijg je hulp tijdens het boeken ook tijdens de huur en na de huurperiode kun je hier met vragen terecht.

  SAFARI s RODINOU - Dvur Králove nad Labem | JANO z MOČIARA

  De producten van Enterprise

  Enterprise biedt haar klanten als wereldwijd bedrijf een aantal mogelijkheden die je niet bij elke autoverhuurder zult vinden. Door in te spelen op de flexibiliteit die klanten zoeken biedt Enterprise je onder andere de mogelijkheid om een auto te huren voor een dag, een paar weken, maanden en zelfs voor slechts een paar uur. Op de website geef je in de zoekmachine je voorkeuren in waarna je de auto kiest je het meeste aanspreekt. Mocht je echt lang gebruik willen maken van een huurauto dan is het misschien verstandig om een particuliere shortlease te regelen. Op die manier lease je in auto in plaats van dat je hem huurt en heb je op die manier betere voorwaarden. Zodra je op de bestemming aankomt bekijk je de auto met een medewerker van het bedrijf en binnen een kwartier ben je al onderweg. De reservering betaal je overigens eenvoudig en veilig met je creditcard.

  Reviews over Enterprise

  Vertel ons als klant van Enterprise alles over jouw ervaring met dit verhuurbedrijf. Schrijf een gedetailleerde review over de positieve en negatieve kanten van het huren van een auto bij deze verhuurder, wij zorgen er dan voor dat hij op onze website gepubliceerd wordt. Ben jij uiterst tevreden over Enterprise of heb je klachten? Waar het ons om gaat is dat je een eerlijke beoordeling schrijft over wat jij hebt meegemaakt. Wij willen andere klanten namelijk zo onafhankelijk mogelijk laten zien wat hen te wachten staat bij Enterprise en hoe andere klanten de service van het bedrijf waarderen.

  Enterprise
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Enterprise

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Enterprise een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Enterprise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Enterprise actief?

  Enterprise is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Enterprise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.