Hertz

Alle reviews

Hertz

54% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Q
Quintus
Uiteindelijk kwam het goed,maar er was veel gedoe over de auto die we wilden huren We kregen aanvankelijk een 'vergelijkbare auto'. Stom, maar je weet dat dat kan. Deze was echter veel groter ...Lees verder
J
Jan Willem
Moest gisteren met spoed een auto want een vriend had hulp nodig bij een verhuizing en dat was geen enkel probleem. Had niet zoveel keuze meer qua auto's maar reed weg in een keurige BMW, daar kon ...Lees verder
F
Froukje Bos
Ik had een heel klein deukje gereden,stom van mij, tegen een paaltje dat ik niet zag omdat ik nog nooit zo'n grote bus had gereden. Tot mijn verbazing was het uiteindelijk geen probleem en hebben z...Lees verder
N
Nick Baarsen
Ik had snel een busje nodig voor een verhuizing. Degene die ik geleend had ging stuk. Gelukkig waren zij 1 van de weinigen die nog een busje kon leveren zo snel! Topservice.Lees verder
H
Henk
Alles ging prima. Auto makkelijk opgehaald en teruggebracht. Geen gezeur en vrij goedkoop.Lees verder

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te veel gedoe met een grotere auto

  Uiteindelijk kwam het goed,maar er was veel gedoe over de auto die we wilden huren

  We kregen aanvankelijk een 'vergelijkbare auto'. Stom, maar je weet dat dat kan.
  Deze was echter veel groter dan besteld, er was kennelijk niks anders, 'fijn toch!' zei de verkoper, nou maar ik vind groter niet fijner. Want die heeft veel meer tankbeurten nodig, dus duurder.

  Na heel veel zeuren kregen we toch en kleinere auto mee en kwam het dus goed maar ik huur liever ergens waar het wat sneller en efficienter gaat en waar de verkopers meer met je meedenken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie bak hoor

  Moest gisteren met spoed een auto want een vriend had hulp nodig bij een verhuizing en dat was geen enkel probleem. Had niet zoveel keuze meer qua auto's maar reed weg in een keurige BMW, daar kon ik in ieder geval mee aankomen. Volgende keer ga ik weer naar Hertz.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schade was geen probleem

  Ik had een heel klein deukje gereden,stom van mij, tegen een paaltje dat ik niet zag omdat ik nog nooit zo'n grote bus had gereden. Tot mijn verbazing was het uiteindelijk geen probleem en hebben ze het zo gelaten. Echt superblij mee!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gelukkig nog

  Ik had snel een busje nodig voor een verhuizing. Degene die ik geleend had ging stuk. Gelukkig waren zij 1 van de weinigen die nog een busje kon leveren zo snel! Topservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima

  Alles ging prima. Auto makkelijk opgehaald en teruggebracht. Geen gezeur en vrij goedkoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Orlando Airport

  Voor onze Orlando reis hadden we een auto op voorhand al besteld. Daar aangekomen moesten we plots nog $ 300 extra betalen waar we later nog $ 270 terug kregen. Op 8 maart brachten we de auto terug om 's nachts terug te vliegen. Daar was niets open om ons geld terug te krijgen. Daar kregen we plots nog maar $ 91 terug. Dit was al veel minder dan ervoor. Die $ 91 ging dan naar België worden gestuurd, niet gewoon terug overgeschreven.
  Dit is ongehoord.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keurig geholpen

  Tja, wat valt er over te zeggen. Hertz is gewoon een bekend bedrijf toch? Ik word er altijd keurig geholpen in ieder geval. En ze zitten om de hoek, dat is ook handig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hertz is top

  Bekend bedrijf met goede auto's voor een mooie prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima auto

  Prima auto


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  huur auto Hongarije

  wij hebben een auto bij deze bedriegers gehuurd in Hongarije
  géén probleem met de auto
  2 weken na ons gebruik van de auto krijgen wij de afrekening
  wij hadden hem zo vol als mogelijk getankt ..
  prijs te betalen 19 euro bijtanken
  wij hadden enkel op de hoofdwegen gereden 100 euro voor het wassen van de auto !!
  voor deze prijs worden in België 5 autoo's gewassen ...

  gewoon bedriegen noem ik dat !!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reserveringsnummer GR400473674

  Op 17 mei 2019 in de namiddag hebben we onze wagen afgehaald aan de luchthaven Heraklion maar het is helemaal geen gelijkwaardig type zoals de afbeelding voorsteld bij onze boeking.

  We hadden speciaal voor dit type Toyota Aygo gekozen opdat u hem voorsteld met open dak maar hebben een Seat MII 1.0 gekregen. Het gebeurt wel vaker dat er een andere wagen gegeven wordt maar nu is er wel veel verschil in model (nl. geen open dak) van de wagen. De standlichten werkten niet en bij het openen van één van de deuren ging de binnenverlichting niet aan. De wagen had ook al 41.000km en het vermogen was aanzienlijk verzwakt.

  Volgende keer zeker geen Easy Terra of Hertz maar terug Sunny Cars of Alamo zoals we gewoon waren


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet geziene schade bij afhaling auto

  Heb via de firma een auto geboekt voor 1 dag bij Hertz in Genève aan de luchthaven. Tot mijn verbazing kreeg ik een upgrade bij de balie bij Hertz, leuk meegenomen, een BMW ipv van een kleine Golf of gelijkaardig. Vriendelijke dienst, geen klacht hierover. Dan ga je de auto zoeken in een nogal donkere garage en doe je, zoals gewoonlijk een controle rond de auto. Ongeveer 120 km gereden naar plaats van meeting en terug naar de luchthaven. Groot was mijn verbazing toen ik bij de teruggave van de wagen meteen een opmerking kreeg over een beschadigde velg, krassen erop. De man die de wagen aannam had niet eens gekeken en toch meteen de velg opgemerkt, net alsof ie het al wist. Praten hierover helpt niet, je word meteen aanzien als diegene die het gedaan heeft. Ik heb nog nooit naar de wielen van een huurauto gekeken en ben er zeker van dat ik nergens tegen gereden ben, geen enkele borduur want de parking van de firma is een open plaats.
  Na lange discussies en email heen en weer een rekening bekomen van 430 Zwitserse frank! Niets helpt, niets gaan ze aanvaarden je moet gewoon betalen. Dure grap voor 1 dag auto huren en je voelt meteen dat je in de zak gezet bent.
  Raad: wees extra voorzichtig als je een upgrade krijgt, ze doen dit niet zomaar voor niets. Als je auto in een donker gedeelte van de parking staat laat hem er door hun diensten uitrijden, doe het zelf niet en kijk hem meteen na als je hem krijgt. Alles, niet alleen naar blikschade zoals krassen en deuken.
  Nog beter, ga ergens anders dan bij Hertz!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afzetters

  Ik heb een auto gehuurd met hertz in Sevilla, en dit was echt een slechte ervaring. Het begon toen we de auto kregen. We hadden een korting via de site B ooking.com. We hadden de tweede bestuurder gratis, bij de receptie zeiden ze dat dit niet waar was. Het zou € 113 zijn, ze houden geen rekening met kortingen via Booking (dit zou vaak fout lopen). Nadat ik zei dat dit niet eerlijk was en ik een klachtenformulier zou invullen, kregen we eindelijk onze korting. Toen we onze auto terugbrachten (met een volle tank), vroegen ze om een ​​ticket van het tankstation. Ze hadden ons niet gezegd dit ticket bij te houden, dus dat deden we niet. Ze vertelden ons dat we voor de naft moesten betalen. Wat belachelijk is, de nafttank was vol. Dus nogmaals, ik was gefrustreerd en ging naar de receptie. Verklaarde mijn probleem, aanvankelijk luisterden ze niet echt. Ze vertelden ons dat ze niets extra's aanrekenen voor de naft. Maar ze zouden dit niet schriftelijk bevestigen. Ik vertrouwde hen niet, dus heb ik geklaagd op twitter. In eerste instantie wouden ze me niet helpen, omdat de reservering was met Booking (en had een Bookingklantnummer in plaats van een van hen). Toen gaven ze me een e-mail van het kantoor van in Spanje. En nu deze week reken ze mij weer extra aan. Ze beweren dat in de wagen ergens anders heb afgeleverd dan waar ik hem heb opgehaald. Terwijl ik dit beide heb gedaan op de luchthaven van Sevilla. Dus weer een extra kost, die ze hebben verzonnen. Ik ben nooit in een andere kantoor dan dat van de luchthaven van Sevilla geweest. En zal ook nooit in ander Hertz kantoor komen!


Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Sunny Cars

5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Europcar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Europcar

56 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...

Hertz

Hertz: Ervaringen
Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat die betrouwbaar is. Daarnaast zitten er vaak allerlei haken en ogen aan autoverhuur, dus is het ook wat dat betreft essentieel dat je met een betrouwbare partij in zee gaat. Hertz heeft als autoverhuurbedrijf het grote voordeel dat het zeker geen onbekende speler is in de autobranche, bovendien zijn ze ruimschoots gevestigd in zowel binnen- als buitenland. Maar hoe betrouwbaar is Hertz nou echt, wat voor services bieden ze en natuurlijk niet onbelangrijk: bieden ze een beetje fijne wagens aan?

Over Hertz
Hertz is een van de grootste bedrijven voor het verhuren van auto’s. Het bedrijf werd in 1918 opgericht en is vernoemd naar John T. Hertz, die het bedrijf in 1923 overnam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, actief in meer dan 150 landen en gevestigd op meer dan achtduizend locaties. Naast de standaard keuzes voor personenauto’s, bestelwagens en stationwagens zijn de auto’s van Hertz onderverdeeld in verschillende collecties. Zo is er een Green Collectie, met hybrides zoals de Toyota Auris en de Honda Insight; een Fun Collectie, met chique cabrio’s als de Audi A5 en de Mercedes SLK 200; een Prestige Collectie met dikke Range Rovers en Jaguars; een Family Collectie met bijvoorbeeld de Renault Scenic en de Dream Collectie met een Porsche 911, Cayman, Boxter en Panamera. een Bentley Continental en een Jaguar F-type. Of je nou gewoon veel moet vervoeren of een dag lang indruk wil maken op je schoonfamilie; Hertz heeft met een groot wagenpark voor iedere automobilist een gewenste wagen.


Diensten van Hertz
Hertz biedt haar klanten een uitgebreid dienstenpakket, dat verschilt per regio. Voor Europa kunnen automobilisten onder andere gebruik maken van een Mobile Wi-Fi Hotspot, toe te voegen aan de auto om overal toegang te hebben tot snel internet; een reeks winteraccessoires met onder meer winterbanden, sneeuwkettingen en skidragers garandeert een veilige wintertocht; routebegeleiding in de vorm van satelliet navigatiedienst NeverLost; de handige Brandstof Aankoop Optie; toevoeging van extra bestuurders; de Hertz Limousine Service; Hertz eReceipt; het Hertz Gold lidmaatschap en het Hertz Loyaliteitsprogramma. En natuurlijk zijn er altijd verschillende acties en aanbiedingen te vinden. Auto’s en eventuele extra’s kunnen zowel telefonisch als via de website worden gereserveerd.

Klachten over Hertz
Voor het opnemen van contact met Hertz zijn er tal van mogelijkheden. Niet alleen is er de website, maar ook een speciale Internet Helpdesk voor eventuele problemen en vragen die daar kunnen optreden. Ook is er een Hertz Mobiel App, voor iPhone, Android en Windows Phone. Daarnaast zijn er aparte telefoonnummers voor reserveringen en de klantenservice. Bovendien is de website van Hertz zeer uitgebreid, opdat de bezoeker waarschijnlijk daar al een antwoord op een vraag zal kunnen vinden.

Huur je zelf wel eens een auto bij Hertz, of doe je dat juist niet? Laat anderen weten wat jij van Hertz vindt!

Lees ervaringen over autoverhuur van Hertz. Beoordelingen van consumenten die een auto hebben gehuurd bij Hertz