Wijkopenautos

Alle reviews

Wijkopenautos

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Leon
De online prijsopgave is een honingpot om klanten naar hun verkooppunten te lokken en dan een bod te doen wat significant lager is dan de online opgave. Wij kwamen vol goede moed naar een uur r...Lees verder
R
Renaat
Een zeer professionele aanpak, maar toen het erop aankwam bleken het toch net zo grote oplichters als de honderden opkopers die er rondlopen. Op het allerlaatste moment, nadat wij al alle moeite ha...Lees verder
H
Herman
Definitief bod ontvangen die zogezegd 7 dagen geldig was. Bij ontvangst bod, konden we perfect een afspraak maken, maar nog niet gedaan omdat we nog op biedingen van andere partijen wachtten. 2 dag...Lees verder
V
van boekel advies
internet taxatie wijkt € 5000 af na fysieke inspectie zonder enige geconstateerde minpuntjes. Geen enkele verklaring gegeven. Trap er niet in.Lees verder
M
Marcel Steen
Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie. Via de mail een bod van €6547,- gehad. Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,-...Lees verder

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop Auto

  De online prijsopgave is een honingpot om klanten naar hun verkooppunten te lokken en dan een bod te doen wat significant lager is dan de online opgave.

  Wij kwamen vol goede moed naar een uur rijden aan bij WKA om onze auto aan te bieden, we hadden online een goed bod gehad. Na een testrit met de auto en een aantal onduidelijke acties die daar op volgde zou er een definitief bod worden uitgebracht.
  Na een halfuur wachten kwam het bod, dit was 30% lager dan het online bod met als rede het motorvermogen van auto week af van het opgegeven vermogen. De afwijking was minimaal, maar het bod was definitief te nemen of te laten. En dan wordt het voor mij een principe kwestie en gaat de auto weer mee naar huis.

  Goed en wel thuis kwam er een nieuwe online bod wat nog hoger wat als ons eerste online bod. Niet meer op in gegaan. Wat een oplichtersclub, doe je eigen onderzoek en je vindt heel veel negatieve reacties over WKA op het net,(had ik helaas niet gedaan). Mijn tip zet de auto op een van de vele autoverkoop sites als autoscout24 enz. Bespaar reis en wachttijd en vooral ergernis.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Professioneel opgelicht

  Een zeer professionele aanpak, maar toen het erop aankwam bleken het toch net zo grote oplichters als de honderden opkopers die er rondlopen. Op het allerlaatste moment, nadat wij al alle moeite hadden gedaan, ging er ineens zonder enige valabele reden 20% van de prijs af. Te nemen of te laten. Met als totaal onterechte (en onweerlegbare) reden dat de auto zowat volledig herspoten was. Nonsens, we zijn altijd de enige eigenaar geweest en de auto is NOOIT herspoten. Maar dat kun je dus op zo een moment niet bewijzen. Uiteindelijk het te lage bod maar aanvaard om van 'de zever' af te zijn. Maar zeer teleurgesteld. De hele professionele aanpak is dus ook maar één grote façade voor dezelfde praktijken die alle auto-opkopers hanteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valse informatie

  Definitief bod ontvangen die zogezegd 7 dagen geldig was. Bij ontvangst bod, konden we perfect een afspraak maken, maar nog niet gedaan omdat we nog op biedingen van andere partijen wachtten. 2 dagen voor einddatum bod, nog een e-mail ontvangen dat we een inleverafspraak konden maken. Plots kwam de link op een andere pagina terecht. Gebeld, uitleg gekregen die nergens op sloeg, eerst hadden ze zogezegd te veel van deze wagens, dan hadden ze plots nog geen bod ontvangen waardoor we geen afspraak konden maken. Beweerden aan de telefoon dat ze het ging bespreken en terugbellen, maar uiteraard nooit teruggebeld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  absolute lokkertjes, grote tijdsverspilling

  internet taxatie wijkt € 5000 af na fysieke inspectie zonder enige geconstateerde minpuntjes. Geen enkele verklaring gegeven. Trap er niet in.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte en valse biedingen

  Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie.
  Via de mail een bod van €6547,- gehad.
  Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,- heel veel lager dan het eerste bod. Ik voel mij gewoon bedrogen met deze manier van werken en kan dit bedrijf niet aanbevelen.


Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Hertz

13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Sunny Cars

5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Wijkopenautos

Je auto verkopen is niet makkelijk in deze herstellende economische tijden. Wijkopenauto’s kan dan een uitkomst zijn. Bij het RDW gecertificeerde bedrijf kan je binnen 48 uur geld op zak hebben en een auto minder. Maar dit is niet het enige wat Wijkopenauto’s biedt.

Over Wijkopenauto’s
Wijkopenautos is een auto opkoper die momenteel gevestigd is in België en Nederland. Deze auto winkel koopt niet alleen auto’s, maar staat ook voor je klaar als je de dagwaarde van je auto te weten wilt komen. Wijkopenautos bespaart je de rompslomp van het vinden van een kopen via een ander online platform. In plaats daarvan kan je naar het dichtsbijzijnde filiaal van wijkopenautos gaan.

Inmiddels zijn er filialen in de volgende locaties:
-    Amsterdam
-    Arnhem
-    Maastricht
-    Rotterdam
-    Zwolle
-    Enschede
-    Utrecht
-    Breda
-    Den Haag
-    Groningen
-    Eindhoven
-    Apeldoorn
Staat je woonplaats er niet bij kan je gemakkelijk via de website je kenteken invullen en zo informatie opvragen waar de dichtstbijzijnde garage is die een taxatie doet voor wijkopenauto’s.

Diensten van Wijkopenautos
Je auto verkopen, dagwaarde van je auto laten berekenen en een gratis vrijwaring en afmelding. Wijkopenauto’s staat voor je klaar wat betreft de afhandeling van autoverkoop. Er kunnen tal van redenen zijn dat je je auto moet weg doen en bij Wijkopenauto’s kan je al binnen 48 uur het geld in je handen hebben. Dit hangt af van welke bank je bij zit en of er een weekend voor de deur staat. Het taxeren van je auto is geheel gratis en binnen enkele minuten geregeld online. 

Wil je een gedetailleerdere taxatie dan kan je naar opgegeven garage gaan waar monteurs de auto binnen een half uur nakijken en de waarde bepalen. Als je dan alsnog besluit de auto niet te verkopen is dat geen probleem. Wil je de auto wel verkopen dan kan dit gratis, er worden geen bedragen doorgerekend en je krijgt niet alsnog later een factuur in de bus.

In België werkt de methode precies hetzelfde en ook daar zijn verscheidene locaties beschikbaar om een uitgebreide taxatie te laten uitvoeren.

Hoe werkt het proces?
Wijkopenautos koopt je auto, ongeacht het merk, het bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Via de online taxatietool kan je berekenen hoeveel jouw wagen waard is. Daarna kan je een vrijblijvende afspraak maken in één van de vestigingen van Wijkopenautos. Er is altijd wel een vestiging in je buurt, daar kan een expert je wagengrondig nalopen om de definitieve prijs te bepalen. Daarna maken ze het geld meteen over zodat het zeker na twee werkdagen op je rekening staat.  

Contact 
Heb je vragen of een klacht over Wijkopenautos? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, post of de telefoon. Je kan ook altijd gewoon rechtstreeks contact opnemen met één van de filialen. Wijkopenautos heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Klachten of vragen voor Wijkopenautos 
Is Wijkopenautos te vertrouwen als auto winkel? Op de website is een kopje met Ervaringen van klanten. Hier staat echter niets onder en ook als je onderaan de pagina kijkt waar 5 sterren staan van meer dan 20.000 beoordelingen is er geen manier om deze dan te lezen. Het gebrek aan een goed menu op de website zorgt voor onoverzichtelijkheid. Alle informatie is maar neergekwakt, het belangrijkste staat immers bovenaan: de rekenmethode voor de eerste waardebepaling. Via een omweg kom je dan toch bij ervaringen van gebruikers. Deze zijn allen zeer positief en er wordt gesproken van grote klantvriendelijkheid. Dat alles in principe gratis verloopt is het grote pluspunt. Ook via andere beoordelingssites kom je erachter dat Wijkopenautos doet waar het voor staat en dat is zonder poespas je auto kopen ongeacht staat of leeftijd.

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Wijkopenautos? Vond je er wat je zocht? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Wijkopenautos. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om je auto te verkopen bij Wijkopenautos? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!