Wijkopenautos Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

Wijkopenautos

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Joris Rappé
Rip Off gevoel bij de verkoop van onze GLC 250 4matic: afgerond rekent men 900,-€ voor 100km. Ik had goedkoper geweest om een wagen te huren ! (een premium wagen voor 10 dagen kost geen 700,-€ waar...Lees verder
J
Jan
Mijn wagen was een leasing wagen die was afgekocht en heb aangeboden om te verkopen aan wijkopenautos. Ik ben op hun bod ingegaan en heb de contracten ondertekend (onder anderen "verklaring op...Lees verder
R
Renaat
Een zeer professionele aanpak, maar toen het erop aankwam bleken het toch net zo grote oplichters als de honderden opkopers die er rondlopen. Op het allerlaatste moment, nadat wij al alle moeite ha...Lees verder
M
Marcel Steen
Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie. Via de mail een bod van €6547,- gehad. Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,-...Lees verder

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  RIP OFF bij verkoop GLC

  Rip Off gevoel bij de verkoop van onze GLC 250 4matic: afgerond rekent men 900,-€ voor 100km. Ik had goedkoper geweest om een wagen te huren ! (een premium wagen voor 10 dagen kost geen 700,-€ waar 2855km inbegrepen zijn.)
  START
  Via mijn aanbieden online kreeg ik als lokmiddel een mooie taxatie, bij het vooronderzoek te Drongen werd het bod wat verlaagd (wat binnen mijn verwachting van een commercieel bedrijf lag).
  We konden de wagen pas 9 dagen later indienen maar dat was geen probleem: "De prijs staat vast voor zover je geen schade krijgt aan voertuig, daarbij mag je nog een 500km rijden."
  Fair en blij tot dusver.
  AANLOOP
  Vrij snel kreeg ik bevestiging per mail met instructies voor het opmaken van verkoopfactuur, wat ik zonder uitstel opzond.
  Op afgesproken dag en uur kwam ik mijn wagen inleveren, de werknemer wilde nog een controle en testritje doen, we zagen daar geen graten in en zijzelf hebben de nummerplaten terug opgevezen.
  VERDICT ... RIP OFF
  Bij terugkomst vertelde de man, vrij achteloos: "Voila, de prijs voor jouw wagen is xx,00€." ...
  Eehhh ?!
  Dat is een 900,-€ minder dan afgesproken en door jullie hoofdkantoor aan ons gemaild en waarop mijn factuur gemaakt is...
  Maar de kerel is onverwurmbaar: "Tja mijnheer, je mag de wagen ook terug meenemen, geen probleem, maar je hebt sinds vorig bezoek nog een 1000km gereden en dus brengen we dat in rekening."
  Onmogelijk ! En absoluut niet transparant, zelfs arbitrair want geen mogelijkheid tot overleg.
  Ik rekende bruut mijn ritten uit en komt niet aan 400km.
  Blijkt dat de man naar de kilometerstand van mijn eerste contact via website had gekeken. Als hij corrigeert naar teller bij vorig bezoek zou ik toch een 600km gereden hebben. Dàt zal ik niet tegenspreken.
  Onbetwist is het feit dat ik een 500km mocht rijden, wat betekent dat de 100km extra voor WijKopenAutos 900€ kosten en dat is een dievenprijs (sorry voor mijn woordgebruik) dus onaanvaardbaar als men niet met de rug tegen de muur staat.
  Als dit de bedrijfscultuur is, dan is dat niet de mijne.
  Ook de administratieve afhandeling is louch: ik moet meerder documenten tekenen maar krijg daar geen kopij van ! Na serieus aandringen dan toch wel.
  Ze vragen ook kopij van een bankkaart wat ik weiger, mijn bankgegevens staan op mijn factuur en dat volstaat vind ik. Ze ontfutselen me toch een printscreen van een rekeningnummer waar geen transacties op gebeuren, blijkbaar zouden ze daar de verkoopsom op storten waarbij ze absoluut geen rekening houden met mijn factuur ?! "Mijnheer, dat is hoe wij werken, maar als je wilt mag je vertrekken hoor."
  We handelen af en ik vertrek om niet meer terug te komen.
  Later die namiddag krijg ik al een mailing met felicitaties dat ik nu lid ben van de 3.000.000 tevreden klanten... IK DACHT HET NIET
  ... en of ik kans wil maken om 100,-€ te verdienen door hen aan te raden ... IK BEN ZEKER DAT IK HET TEGENDEEL ZAL DOEN.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop bedrijfswage

  Mijn wagen was een leasing wagen die was afgekocht en heb aangeboden om te verkopen aan wijkopenautos. Ik ben op hun bod ingegaan en heb de contracten ondertekend (onder anderen "verklaring op eer dat er geen schuld ligt op de wagen").
  Ik had voor wijkopenautos gekozen om snel mijn auto verkocht te krijgen.
  Nu willen ze niet betalen totdat ik een bewijs van afkoop aanlever, terwijl dit expliciet staat vermeld in het contract dat dit niet nodig is als je de "verklaring op eer" hebt ondertekend.
  Als repliek zeggen ze dat dit "standaard documenten zijn" en ze wettelijk moeten zien dat er geen financiering aanwezig is. En extra kleine irritante voetnoot: "Indien u het onderzoek blijft belemmeren vragen wij u vriendelijk de wagen terug te komen ophalen en annuleren wij het contract."
  Wat me in allerlei moeilijkheden brengt gezien de nummerplaat al is ingeleverd en het voertuig dus is uitgeschreven.
  Er zit dus niets anders op om te wachten tot de leasingfirma zin heeft om me een verklaring te bezorgen. Spijtig genoeg is deze PSA, welke niet echt gekend staat voor hun snelle klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Professioneel opgelicht

  Een zeer professionele aanpak, maar toen het erop aankwam bleken het toch net zo grote oplichters als de honderden opkopers die er rondlopen. Op het allerlaatste moment, nadat wij al alle moeite hadden gedaan, ging er ineens zonder enige valabele reden 20% van de prijs af. Te nemen of te laten. Met als totaal onterechte (en onweerlegbare) reden dat de auto zowat volledig herspoten was. Nonsens, we zijn altijd de enige eigenaar geweest en de auto is NOOIT herspoten. Maar dat kun je dus op zo een moment niet bewijzen. Uiteindelijk het te lage bod maar aanvaard om van 'de zever' af te zijn. Maar zeer teleurgesteld. De hele professionele aanpak is dus ook maar één grote façade voor dezelfde praktijken die alle auto-opkopers hanteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte en valse biedingen

  Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie.
  Via de mail een bod van €6547,- gehad.
  Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,- heel veel lager dan het eerste bod. Ik voel mij gewoon bedrogen met deze manier van werken en kan dit bedrijf niet aanbevelen.


Anderen bekeken ook

Citroen merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Citroen

0 reviews

Revieuwen van Citroen: Een Overzicht van de Branche en RevieuwenIn de moderne wereld zijn consumenten steeds afhankelijker geworden van online beoo...

Jeep merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Jeep

1 reviews

Reviews of Jeep: Exploring the Opinions and Experiences of CustomersWelkom bij ErvaringenSite! Hier kunt u reviews lezen en delen over verschillend...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

OSW merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

OSW

1 reviews

Autoverkoopmarkt in België en de rol van reviewsIn België is de autoverkoopmarkt een competitieve en dynamische branche. Met zoveel keuze...