ErvaringenSite

    Ervaringen Auto5

    Heeft je wagen onderhoud nodig? Zoek je auto-onderdelen? Dan kan je bij Auto5 terecht! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Auto5 lees je hier op ErvaringenSite!
    Heb He b jezelf al ervaring met Auto5? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze ook meteen wat ze mogen verwachten.

    Over Auto5

    Auto5 is een bedrijf die auto-onderdelen en diensten aanbiedt. Auto5 heeft heel wat Auto5 centers in België. Ze hebben 55 winkels waarvan er 14 onder franchise worden uitgebaat. Auto5 is ook in het buitenland actief onder de naam Norauto. Ze zijn actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Polen, Roemenië, Argentinië en Rusland. Je kan er terecht voor heel wat autodiensten. Auto5 is een uniek concept van winkel en werkplaats. Ze hebben een winkel waar je alles vindt om je wagen uit te rusten en onderhouden en een werkplaats voor onderhoud en herstellingen. Het is dus een goed voorbeeld van "one stop shopping", alles wat je nodig hebt op 1 plaats.


    Michelin banden te verkrijgen bij Auto5!

    Diensten van Auto5

    Bij Auto5 kan je terecht voor alles dat te maken heeft met je auto. Je kan er terecht voor het vervangen van je banden, je wagen te onderhouden, het vervangen van een onderdeel, je wagen uitrusten met soundsystemen, binnen uitrustingen, … en zelfs voor een elektrische fiets of motor! Online kan je een bestelling plaatsen voor onderdelen en die worden dan gratis geleverd bij het dichtstbijzijnde Auto5 center. Je kan die onderdelen dan zelf monteren of je kan dat laten doen in één van de vestigingen. Je hebt 90 dagen de tijd om op je aankoop terug te komen.

    Vragen of klachten voor Auto5

    Heb je vragen of een klacht over Auto5? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een invulformulier die je op de website vindt. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! Je kan ook altijd langsgaan in één van de vestigingen, dan helpen ze je er meteen. Auto5 heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Auto5? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Auto5. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Auto5? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Auto5
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    3.6
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    banden Norauto

    Correcte afspraken .Correcte prijs .Vriendelijk personeel .Ik ging bij Auto 5 Ninove.

    Door: Daniël Gyssens11-06-2020
    DonaldManda15-08-2021

    Hello! ervaringensite.be Did you know that it is possible to send proposal entirely lawful? We submit a new method of sending letter through contact forms. Such forms are located on many sites. When such letters are sent, no personal data is used, and messages are sent to forms specifically designed to receive messages and appeals. also, messages sent through feedback Forms do not get into spam because such messages are considered important. We offer you to test our service for free. We will send up to 50,000 messages for you. The cost of sending one million messages is 49 USD. This letter is created automatically. Please use the contact details below to contact us. Contact us. Telegram - @FeedbackMessages Skype live:contactform_18 WhatsApp - +375259112693 We only use chat.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Onderhoud.

    Auto 5 Ninove... één advies. Blijf er weg. Ik plande online een onderhoud in bij Auto 5 te Ninove. Betaling diende vooraf te gebeuren. Even later kreeg ik via mail een bevestiging van mijn afspraak. Niet veel later krijg een telefoontje van Auto 5 Ninove. Er is iets fout gelopen bij de reservatie en de afspraak dient verplaatst te worden.
    Op de afgesproken datum, lever ik mijn voertuig af bij Auto 5. Vier uur later heb ik mijn voertuig terug. Mijn echtgenote rijdt ons huiswaarts. Onderweg zit ik mijn factuur te bekijken. Volgens Auto5 moet k dringend 4 nieuwe banden plaatsen plus mijn ruitenwissers zijn versleten voor ik naar de keuring ga. Vier nieuwe banden bij Auto5 kosten mij geleverd en geplaatst ± 1.200,00€. Een bandencentrale ± 5 km verderop doet identiek dezelfde band, eveneens 4 stuks geleverd en geplaatst, voor ± 700,00€.
    Auto5 stuurt mij diezelfde dag nog een korting bon ter waarde van 100,00€ bij aankoop van vier nieuwe banden. En ik ben er vrij zeker van dat er mensen zijn die in dit aanbod gaan trappen.
    Nu ik ben vorige week, twee maanden en 5000 km na het onderhoud, met diezelfde “versleten” banden naar de keuring geweest. Met glans en glorie een mooi groen keuringsattest behaalt. Mijn banden vallen met nog 5mm profieldiepte netjes binnen de toegelaten marges.

    Een paar weken later rijd ik voor de eerste keer terug zelf met het voertuig en ik heb het idee dat de motor gewoon vierkant draait. Af en toe valt gewoon heel even het vermogen weg alsof de motor zich verslikt.

    Ik contacteer Auto5 Ninove en inderdaad na twee minuten wist de winkelverantwoordelijke mij te vertellen dat mijn bougies niet vervangen zijn. De reden? Ze waren op de dag van het onderhoud niet geleverd. Oké en even melden aan de klant dat er geen bougies vervangen zijn en aanbieden om deze op een later tijdstip te plaatsen was niet bij de verantwoordelijke in kwestie opgekomen?

    Auto5 stelt voor om op zaterdag 21/08/2021 even langs te komen. Ze gaan de bougies vervangen. Ik ben zoals altijd netjes op tijd. Alle poorten staan open en er staat geen enkele auto. Niets. Ik geef mijn sleutel af aan het onthaal en dien buiten te wachten. Ik sta ongeveer al 5 minuten buiten wanneer de dame die eerder mijn sleutels in ontvangst nam op mij afkomt met het verzoek mijn auto op de parking te parkeren.
    Ik zet mijn auto op de parking en geef de sleutels af aan het onthaal. Nog geen twee minuten later stapt een mekanieker de parking op, met mijn sleutels in de hand, stapt in mijn voertuig en rijd het binnen !!

    Ik zie vanop de parking hoe de mekanieker mijn motorkap opentrekt en ergens begint aan trekken. Twee minuten later is de mekanieker opeens verdwenen en staat mijn gedurende 20 minuten gewoon te staan. De mekanieker is nergens te bespeuren. Opeens staat de mekanieker weer over mijn voertuig gebogen en ik zie hem bougies vervangen. 10 minuten zijn de bougies vervangen en de mekanieker kruipt achter het stuur en start het voertuig. Mijn voertuig davert letterlijk. De mekanieker stapt uit en verdwijnt weer. Tot op dat moment heeft nog niemand mij aangesproken. Even later begint de mekanieker de garage op te ruimen en te vegen. We zijn intussen al meer dan een uur verder.
    Op gegeven moment heb ik het gehad. Hier klopt iets niet. Dus ik vraag aan de mekanieker of er een probleem is. Opeens komt deze mij te vertellen dat niet de bougies het probleem waren maar een kapotte bougiekabel. Daardoor viel mijn voertuig steeds stil.

    Even later staat de shopverantwoordelijke bij mij. De oorzaak van het probleem ligt volgens deze bij een afgebroken bougiekabel. Deze moet vervangen worden. Daardoor viel mijn voertuig ook steeds stil.
    Het is wel vreemd is dat mijn voertuig voordien nooit stil gevallen is. Het is wel vreemd dat de mekanieker onmiddellijk op een afgebroken bougiekabel stuit maar geen woord zegt. Als ik mekanieker ben en ik stel vast dat de bougiekabel afgebroken is breng ik de klant onmiddellijk op de hoogte. Een nieuw stel bougiekabels brengt tenslotte geld op. Het is vreemd dat de mekanieker nadat de bougies vervangen waren alsnog mijn auto probeert te starten. Wetende dat één van de bougiekabels afgebroken is !! Het probleem was dat de mekanieker gewoon mijn bougiekabel stuk getrokken heeft. Door onkunde.
    Dus de jongens in Auto5 proberen van nu hun probleem mijn probleem te maken. Nu de verantwoordelijke vindt niet dat ik het recht heb om mij hieromtrent druk te maken. Want hij heeft intussen wel een oplossing bedacht. Nu in mijn denkwijze had de verantwoordelijke geen oplossing moeten zoeken had zijn mekanieker gewoon het onderhoud uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Probleem is als je het Auto5 team van Ninove samen ziet en je telt de jaren ervaring samen dat je geen zeker weten geen 15 jaar haalt.

    Uiteindelijk doet Auto5 het volgende voorstel. Auto5 gaat nieuwe bougiekabels bestellen en stelt in tussentijd een vervangvoertuig voor het weekend ter beschikking. Allemaal op kosten van Auto5 !!

    Nu als ik de verantwoordelijke van Auto5 zou zijn en ik kreeg een klant over de vloer met een kapotte bougiekabel zou ik om te starten de klant onmiddellijk na de vaststelling hiervan op de hoogte brengen. Zo hoort het ook te gebeuren. Ik zou vervolgens een offerte opmaken voor het leveren en plaatsen van vier nieuwe bougiekabels en ik zou hem een vervangvoertuig aanbieden tegen de gangbare tarieven. Wat Auto5 hier dus doet is dus gewoon schuld toegeven.

    Uiteindelijk hebben ze maandag 23/08/2021 mijn voertuig terug afgeleverd. Ik heb 15km gereden en ik stond alweer thuis. Woensdag 25/08/2021 gebruik ik mijn voertuig opnieuw. We nemen de A8 richting Doornik en ongeveer 70km verder valt opeens alle vermogen weg. Mijn auto schokt, davert en geeft een foutmelding op het dashboard. Ik haal plankgas net geen 60km/u meer.
    Vijf minuten later weet ik wie te bellen. Auto5. Ik heb de winkelverantwoordelijke aan de lijn die met zijn filiaalverantwoordelijke moet overleggen. De winkelverantwoordelijke is vergeten mij in wacht te zetten waardoor ik eigenlijk heel het gesprek tussen hem en de filiaalverantwoordelijke kon volgen. Ik hoorde hem duidelijk zeggen dat zij de bougiekabel doorgetrokken hebben.
    Even later krijg ik de filiaalverantwoordelijke aan de telefoon. Ik doe mijn verhaal. Auto5 neemt hier de schuld op zich. Er is iets fout gegaan bij de herstelling. Ik moet mijn voertuig laten takelen naar een Auto5 filiaal naar keuze. Daar gaat het defect hersteld worden. Ga ik niet naar een Auto5 filiaal dan onttrekt Auto5 zich van elke verantwoordelijkheid en zal de geleden schade via de rechtbank beslecht moeten worden.
    Toevallig sta ik op amper 2km van een Auto5 filiaal te Froyennes. Na 2 minuten later was het probleem gevonden. Twee bougiekabels zaten niet goed gemonteerd en één was zelfs compleet los gedaverd. Stelt zich tevens de vraag waarom men bij Auto5 een set bougiekabels voor een VW bestelt en slechts één kabel vervangt en niet vier. Ik kreeg het voorstel om de drie overige kabels alsnog te laten installeren maar bij nader inzien ga ik op dit aanbod niet in.

    Goed advies. BLIJF WEG BIJ AUTO 5 NINOVE.





    Door: Uyttersprot Kris26-08-2021
    emil01-09-2021

    Totaal gellijk, bij mij was met de banden. Ik wou 4 dezelfde banden laten vervangen, maar ze hebben 2 verschilende modellen vervangen, dus alles terug nemen en weer al beginnen. De balancering was een ramp, ze hebben op de banden 3 niveaus van die metaal geplakt, precies een MC donalds big burger :) Er werd weer alles eruit gehald en opnieuw gebalanceerd. Moest een andere persoon zijn die geen verstaan heeft van auto's, wat dan?! ik zal voor de volgende keer 2 keer nadenken om daar te gaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bandenset nexen 215/40r18

    Had 2weken geleden volledige bandenset voor wagen besteld. Van auto 5 bevestiging afspraak gekregen voor montagedatum. Op datum van afspraak bleken banden verkocht aan ander persoon waardoor ik opnieuw moest bestellen zonder gekende leveringsdatum of bandenset uit stock nemen en opleg doen van 250 euro. Alles behalve service en klantvriendelijkheid. Zal hier dan ook niet meer over de vloer komen....

    Door: Gunter Plas23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    4 banden en remlicht

    Ik ben een maand geleden naar auto 5 in Schoten geweest om een rechter remlicht te vervangen. Aan de telefoon zeiden ze vervangen kost niets wel de lamp zelf en dit zou komen op 16€. Na een uur waren ze niet klaar. Ik ben dan zelf even tot hun werkplek gegaan om te kijken waarom dit zolang duurde. Toen ik daar was waren er 3 jonge gasten bezig om de lamp eruit te halen wat hun uiteindelijk na langer dan uur lukte. Ze gebruikten wel kniptangen wat ik raar vond. Uiteindelijk mochten naar de kassa om te betalen. Daar werd me gezegd dat zowel links als de rechtste kapot was maar dat links niet kon gemaakt worden omdat er iets aan mijn bekabeling was. Ik ben binnen gestapt met werkenden linker remlicht hoe kon dit. Plus hadden ze plaatsing kosten wel aangerekend terwijl ze gezegd hadden dat dit gratis was. Dus een heel discussies. Ook zouden mijn banden versleten zijn en makten ze een prijsofferte. Ik ben dan zo dom geweest om na een maand terug te gaan om toch 4 nieuwe banden te laten opzetten. Op hun site stond ook een actie van banden van 5%, hier wisten ze weer van niets. Nu een dag later wil ik naar de autokeuring gaan, auto afgekeurd lichten zijn verkeerd ingestoken en de ophangingtest is klopt niet. Er was niets aan mijn wagen behalve een rechts remlicht da kapot was. Eenmaal auto 5 binnen miserie is begonnen. Ik heb mijn lesje geleerd, ze zijn misschien wel goedkoop maar ze bakken er niets van en zijn bedriegers. Mij zullen ze daar niet meer zien. Wie dit leest denk goed na voor je naar auto 5 binnen stapt!

    Door: Ford14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Banden

    Banden besteld en betaald online. Bericht gekregen dat ze binnen waren Afspraak gemaakt voor montage. Toen ik daar kwam waren de banden niet te vinden. Bleek dat ze dag voordien daar wel lagen en waarschijnlijk aan andere klant verkocht waren. Gingen zelfs in container met oude banden zoeken !? Nu wachten tot ze andere besteld hebben en binnen krijgen binnen een week of langer. Zoiets kan alleen bij De auto 5 !

    Door: Freddy Honnay02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Remmen

    Schandalig! Afspraak gemaakt via internet. Gisteren om 17u. Eens aangekomen, bleek onze afspraak niet in het systeem te staan maar ik heb wel de bevestiging mail gehad ???? Nieuwe afspraak vandaag om 17uur. Aangekomen. Kijken het na alles zou gemaakt worden wat moest. Opeens telefoon. Ze hadden zich vergist??? 2 dagen op rij een dikke miserie!!

    Door: Cynthia24-07-2020
    eric nauwelaerts21-12-2020

    Vorige week maandag een afspraak ter plaatse gemaakt bij auto 5 te Wilrijk voor het vervangen van 4 banden op mijn bestelwagen Renault Master. Afspraak zaterdag om 15.45. Toen ik mijn wagen terug wou ophalen om 17.30 bleek dat ze de banden niet konden uibalanceren omdat ze het juiste passtuk niet hadden. Het centrale gat in de velgen zou te groot zijn. Wat de winkelbediende voor mij "wou" doen was de wielen naar auto 5 in Lier brengen want misschien hadden ze daar wel een machine die dat kon. De man verwachtte kennelijk dat ik nu heel blij was. Klacht ingediend bij hun klachtendienst, maar dat heeft geen zin. Hun korte antwoord: "U kan dit beter bespreken met het filiaal in Wilrijk" Er staat zelfs geen naam onder hun mail... Puur amateurisme!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Technische controle

    Normaal gezien is de prijs voor een volledige technische controle 64.90 euro. Maar omdat ik vermeldde dat het voor keuring was, kwam er plots 5 euro bij op het einde. Die 'volledige technische controle' ging anders niet volledig zijn.. in discussie gaan had geen zin. Verschrikkelijk..

    Door: Tim VALKENIER20-07-2020
    leo04-02-2021

    Ach mogelijk is uw auto nog goedgekeurd, onze auto werd na deze volledige technische keuring afgekeurd daar de lichten niet goed waren afgesteld.!! Na een zeer onbeschofte reactie van Auto 5 is mijn vrouw maar niet meer terug gegaan, Als je je geld niet nodeloos kwijt wilt raken en ook niet onbeschoft behandeld wil worden kan je beter niet naar Auto 5 Schoten gaan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lichten afregelen

    Lichten afregelen normaal 14.95€
    Maar ik heb 73€ moeten betalen zij hadden 2nieuw lampjes geplaatst wat volgens mij niet gebeurt is want ik heb aan de 2 kanten verschillende lampjes maar ik heb ze wel moeten betalen puur oplichters zijn het

    Door: Nijs Stefan30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Oliefilter sleutel

    Bestel via de site een oliefilter sleutel (omdat ik hem nodig heb) op 21-02. Leveringsdatum in mijn auto5 center op 25-02. Op 27-02 een mail gestuurd, geen antwoord. 2 dagen weer mail gestuurd, weer geen antwoord. 2 dagen later een boze mail gestuurd en dan krijg ik als antwoord: we hebben de leverancier gecontacteerd en zal je iets laten weten als wij wat meer weten.... Zo kan ik nog lang wachten op mijn sleutel.... Ze beloven veel bij auto5, maar beloftes nakomen is een ramp!!

    Door: Frank02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Silent blocs

    Ik heb een offerte gevraagd bij de Auto5 om de silent blocs achteraan, i.e. de rubbers rond de achtervering, te vervangen gelet op een opmerking van de keuring hierop. Het was zogezegd niet mogelijk om een offerte te maken zonder dat ze eerst de wagen moesten inspecteren, dus ik vraag hoeveel dat kost om het na te kijken: "dat is uiteraard gratis mijnheer" krijg ik te horen. Nadat ze gekeken hadden werd mij eerst een offerte van maar liefst 781 euro onder de neus geduwd en vervolgens 29 euro gevraagd voor de inspectie. Ik zeg dat er toch was afgesproken dat de inspectie gratis was. Daar kreeg ik op te horen: dat is ook gratis mijnheer, want die 29 euro wordt in mindering gebracht van uw offerte, onze mecaniciens kosten ook geld. Ze hebben maw een eigen definitie van "gratis". Daarna naar een andere garagist geweest: die rubbertjes kosten er 5 euro voor 2 plus nog een beetje aan werktijd. Auto5 = oplichters.

    Door: Karel11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Service

    Het onthaal in Middelkerke is maar pover,niet vriendelijk,ik denk dat ze niet graag hun job doen bij auto5

    Door: Verkouille16-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onderhoud

    Er is maar één ding dat de sommige aan het onthaal in Diest meer haten dan hun job, dat zijn hun klanten.

    Door: Lois10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Auto5

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Auto5 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Auto5. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Auto5 actief?

    Auto5 is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auto5 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.