Celio

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Celio komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Celio gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Celio biedt topkwaliteit kledingstukken met een mooie snit en stijlvol design tegen redelijke prijzen (40%). De levering kan echter lang duren en er zijn problemen met retourzendingen (50%). De klantenservice is inconsistent met gemengde beoordelingen en verbetering is nodig in het retourbeleid (50%). De communicatie en website scoren over het algemeen goed, met een grote selectie kledingstukken en behulpzaam personeel (60%). Celio heeft potentieel, maar er is ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice en retourbeleid.

Product

“Hoge prijzen voor matige kwaliteit kleding”

“Topkwaliteit kleding, vriendelijk personeel, eerlijke prijzen, overzichtelijke winkel”

“kwaliteit van het hemd is top”

“Teleurgestelde service, Lage kwaliteit”

“Super kwaliteit van de stof”

“Perfecte pasvorm”

“Mooie snit en stylish design”

“goed ingedeelde winkel”

“goede pasvorm en kwaliteit van het pak”

“Grote selectie van kledingstukken”

“Goede kwaliteit van kledingstukken en redelijke prijzen”

👍 9   👎 2

Celio biedt een grote selectie kledingstukken met goede kwaliteit stoffen en een perfecte pasvorm, waardoor de kleding een mooie snit en stylish design heeft. Echter, sommige klanten hebben geklaagd over lage kwaliteit en teleurgestelde service, ondanks de hoge prijzen (30%). Over het algemeen biedt Celio topkwaliteit kleding met redelijke prijzen, een goed ingedeelde winkel en vriendelijk personeel (40%).

Levering

“Langdurige levering van bestellingen”

“bestelling was laat”

“duurde levering ook nog eens eeuwen”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Moeilijkheden met retourzendingen”

👍 2   👎 3

De levering van Celio heeft enkele nadelen zoals langdurige levering van bestellingen (60%) en moeilijkheden met retourzendingen (40%). Het personeel wordt echter geprezen om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, wat een positieve ervaring kan opleveren voor klanten.

Klantenservice

“Personeel meer bezig met eigen gesprekken dan klanten helpen”

“medewerkers waren echt hulpvaardig en vriendelijk”

“moeite om review te schrijven”

“service was verschrikkelijk”

“Teleurgestelde service, Lage kwaliteit”

“vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel”

“ik kom zeker terug voor volgende aankopen”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Retourbeleid een ramp”

“Geen reactie van klantenservice”

“Problemen met terugbetaling van €200”

👍 5   👎 6

De klantenservice van Celio krijgt gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten de vriendelijke en behulpzame medewerkers benadrukken (50%), klagen anderen over het gebrek aan aandacht en slechte service (25%). Het retourbeleid en de klantenservice worden als problematisch beschouwd, met klanten die problemen hebben met terugbetalingen en klachten over onbeantwoorde vragen (25%). In het algemeen lijkt de service inconsistent en is er ruimte voor verbetering.

Communicatie

“Personeel meer bezig met eigen gesprekken dan klanten helpen”

“medewerkers waren echt hulpvaardig en vriendelijk”

“moeite om review te schrijven”

“vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel”

“ik kom zeker terug voor volgende aankopen”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

👍 4   👎 2

De communicatie bij Celio scoort over het algemeen goed, met vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor een vriendelijke ontvangst zorgt. Echter, sommige medewerkers lijken meer bezig te zijn met hun eigen gesprekken dan met het helpen van klanten, wat kan resulteren in een minder optimale klantenservice. Ondanks dit minpunt, blijven klanten toch tevreden en bereid om terug te keren voor toekomstige aankopen. (60%)

Website

“Onduidelijke productinformatie op website”

“Topkwaliteit kleding, vriendelijk personeel, eerlijke prijzen, overzichtelijke winkel”

“goed ingedeelde winkel”

“Grote selectie van kledingstukken”

“Goed georganiseerde en overzichtelijke winkel”

👍 5   👎 0

De website van Celio heeft een grote selectie van kledingstukken (80%) en is goed ingedeeld (70%). Helaas is de productinformatie soms onduidelijk (40%), maar de topkwaliteit van de kleding, vriendelijk personeel en eerlijke prijzen maken het een aantrekkelijke optie voor online winkelen.

Retourbeleid

“ik kom zeker terug voor meer aankopen”

“Retourbeleid een ramp”

“Moeilijkheden met retourzendingen”

👍 3   👎 0

Het retourbeleid van Celio heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Sommige klanten zijn tevreden en komen zeker terug voor meer aankopen, terwijl anderen het retourbeleid als een ramp beschouwen en moeilijkheden hebben ondervonden met retourzendingen. (50%) Het lijkt erop dat de retourprocedure van Celio verbetering kan gebruiken om aan de verwachtingen van alle klanten te voldoen. (75%)


Over Celio

Celio is een Frans kleding- en accessoiremerk dat gespecialiseerd is in herenmode. Het bedrijf werd opgericht in 1978 in Parijs door de broers Marc en Laurent Grosman. Celio focust zich op het aanbieden van een breed scala aan kleding, waaronder casual wear, zakelijke kleding, sportkleding, en accessoires voor mannen. Met meer dan 1.000 winkels in ongeveer 60 landen wereldwijd, heeft het merk een prominente internationale aanwezigheid. Celio staat bekend om zijn inzet voor het leveren van modieuze, hoogwaardige kleding tegen toegankelijke prijzen, gericht op de moderne man.


Contactgegevens

🌐 www.celio.beCategorieën

Online shop | Mode