Chamberlain Coffee

37 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Chamberlain Coffee komt uit 37 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Chamberlain Coffee gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Chamberlain Coffee heeft een aantrekkelijk ontwerp en biedt een breed scala aan producten van goede kwaliteit, waaronder de geliefde Emma's blend. Echter, er is een gebrek aan transparantie over de herkomst van verzendingen, wat voor sommige klanten verwarrend kan zijn (50% positief, 50% negatief).

“Website never actually advises where the items are being shipped from”

“Love Emma's”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Eleanor A - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Had to pay import duties to the UK
  • Website never actually advises where the items are being shipped from
  • Believed it to be UK

Kiana Freeman - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Great coffee
  • Love Emma's