50liefde.nl

Alle reviews

50liefde.nl

88% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Ron
Goedemorgen, Ik heb me altijd al afgevraagd of datingsites wel echt functioneren zoals ze moeten doen. Ik kwam er al snel achter hier dat het een beetje 'zoeken' is. De gebruiksvriendelijkheid ...Lees verder
R
Ronald
Hallo, Het is algemeen bekend dat 50liefde niet heel erg positief in het nieuws verscheen. Maar ik denk (als ik het zo lees) dat het niet al de mensen weerhield om hier een kijkje te nemen. Mij ...Lees verder
D
Dwayne
Als een ouder iemand was ik opzoek naar een datingsite voor ouderen. Al snel kom je op websites die niet helemaal deugen e.d. Zeker op mijn leeftijd (62), wil je gewoon een partner hebben en daarme...Lees verder
F
Ferry
Geen rare poespas, maar hier weet je gelijk waar je aan toe bent. Ik las erg veel negatieve berichten over 50liefde, maar dat is in principe te verwijten aan het feit dat mensen niet goed de algeme...Lees verder
S
Sabine Indencleef
A) Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Weet dat dit wettelijk niet is toegestaan puur gebaseerd op het aanvinken van de algemene voorwaarden. Zo moet de onderneming de consument informeren ...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Functioneert

  Goedemorgen,

  Ik heb me altijd al afgevraagd of datingsites wel echt functioneren zoals ze moeten doen. Ik kwam er al snel achter hier dat het een beetje 'zoeken' is. De gebruiksvriendelijkheid is er wel, maar er zijn nog best veel dingen die mensen niet weten. Zoals het hebben/kopen van VIP credits waardoor je dus met de ''niet-leden'' kan chatten. Iets wat overbodig is lijkt mij.

  Voor de rest steekt het allemaal goed in elkaar en ben ik in principe tevreden. Ik ben nog bezig met het zoeken naar leuke contacten, maar het staat bij mij nu op een laag pitje. Als ik een tip mag geven; lees de algemene voorwaarden goed door, dit voorkomt thuis komen van een koude kermis.

  Ron


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pientere datingsite

  Hallo,

  Het is algemeen bekend dat 50liefde niet heel erg positief in het nieuws verscheen. Maar ik denk (als ik het zo lees) dat het niet al de mensen weerhield om hier een kijkje te nemen. Mij ook niet in ieder geval. Ik kwam tot de ontdekking dat het toch een zeer plausibele datingsite is voor ‘ouderen’. Normaal ben ik totaal niet van het online daten. maar het was nodig.

  Ik kan zeggen dat ik een nieuw persoon ben geworden door 50liefde, leuke mensen ontmoet en een compleet nieuwe vriendenkring aan over gehouden. Dat niet alleen, ook een nieuwe partner. Voor mij heeft het zijn vruchten afgeworpen. Ik raad het dus andere ook aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beter dan andere datingsites

  Als een ouder iemand was ik opzoek naar een datingsite voor ouderen. Al snel kom je op websites die niet helemaal deugen e.d. Zeker op mijn leeftijd (62), wil je gewoon een partner hebben en daarmee verder leven.

  50liefde helpt je daar gigantisch goed bij! Ben er erg over te spreken, en mocht je bepaalde vragen hebben over de site of andere dingen, kan je altijd telefonisch de klantenservice bereiken. Ondanks deze datingsite negatief in het nieuws verscheen, heb ik het toch heel anders ervaren. Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en betrouwbaar.

  Dwayne


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een datingsite voor liefde

  Geen rare poespas, maar hier weet je gelijk waar je aan toe bent. Ik las erg veel negatieve berichten over 50liefde, maar dat is in principe te verwijten aan het feit dat mensen niet goed de algemene voorwaarden goed doornemen. (Heb ik het vermoeden)

  Gebruiksvriendelijk, leuke partnervoorstellen, mogelijkheid tot filteren op voorkeur, het is allemaal aanwezig op 50liefde. Het proberen waard als je het mij vraagt.

  Groet,
  Ferry


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer

  A) Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Weet dat dit wettelijk niet is toegestaan puur gebaseerd op het aanvinken van de algemene voorwaarden. Zo moet de onderneming de consument informeren over het bestaan van een clausule van automatische verlenging. De onderneming doet dit het best in vetgedrukte letters in een kader los van de tekst op de voorzijde van de eerste bladzijde van de overeenkomst. Volgende elementen mogen niet vergeten worden door de onderneming:
   de gevolgen van de automatische verlenging,
   de uiterste datum waarop de consument zich tegen de automatische verlenging kan verzetten, en
   de wijze hoe het verzet moet gebeuren (bijvoorbeeld: bij aangetekende brief).
  Ik heb geprotesteerd toen ik zag dat er een tweede keer € 19.99 van mijn rekening was afgehaald. Nochtans weigeren ze deze tweede afhaling ongedaan te maken.

  B) Weinig leden van provincie Limburg. Duur grapje van een ongewilde € 40,- !!!

  C) Ze maken een match die nergens op gebaseerd is. Zo had ik aangegeven tussen 50 en 60 jaar en ze matchen met leden van in de zeventig!

  D) Blijkbaar laat het systeem niet toe om bij de beoordeling 1 ster aan te klikken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mensen ontmoeten

  ik vind het een leuke manier om mensen te ontmoeten iets wat mij niet altijd meer makkelijk af gaat nu ik niet meer werkzaam ben en de zeventig nader
  zelf ben ik ook niet zo heel handig met het internet maar mijn zoon heeft het uitgelegd en nu snap ik hoe alles werkt
  deze website houd gelukkig wel een beetje rekening met ouderen daardoor lukt het me beter


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toch wel handig

  Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.be (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te veel concurrentie

  Er zijn hier wel heel veel vrouwen, vergeleken met mannen. Misschien ligt het aan mijn zoekgebied, maar ik word een beetje onzeker van al die concurrentie...

  Het is wel een mooie website met een aansprekender stijl dan andere datingwebsites.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

50liefde.nl

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op ErvaringenSite kun je vele reviews van verschillende bedrijven en organisaties lezen. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.be vinden. 50liefde.be is een datingsite voor vijftig plussers. Vijftig plussers welke willen daten en single of vrijgezel zijn natuurlijk. Het is een uitstekende site welke voor de hoger opgeleiden een goede site is. Ontdek ook wat jouw mogelijkheden zijn als 50+ vrijgezel. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. 

De datingsite voor 50 plussers!
50liefde.be  zegt alles eigenlijk al. 50liefde.be  is een dating website voor 50 plussers. De belangrijkste kenmerken van 50liefde.be zijn toch wel:
-    Het slagingspercentage van 1 op de 3 vrijgezellen
-    De handmatige controle van de profielen
-    De focus op veiligheid en anonimiteit

Over 50liefde.be
Het laatste jaar waren er meer dan een miljoen berichten op de site. Iedere dag worden er volop berichten, glimlachen en knipogen verzonden op deze 50 plus dating site. Ook komen er iedere dag honderden nieuwe leden bij. Het is hierdoor nog gemakkelijker om een match te krijgen.  
De balans man vrouw is  57 procent vrouw en 43 procent man. Er zijn dus meer vrouwen dan mannen. Bij veel datingsites is dit andersom. Hierdoor verdwijnen de sites vaak snel. 50liefde.be is hier dus anders in en heeft de focus hier zeer sterk op liggen. 
Diensten van50Liefde.be
50liefde.be is een website waar alleenstaande en single 50 plussers een relatie, afspraakje of vriendschap kunnen vinden. De website brengt singles dichter bij elkaar en bouwt aan een basis om de liefde aan te wakkeren.Daarnaast is er een blog en natuurlijk ook een smartphone versie van de website om overal en altijd je berichten te bekijken of te ontdekken of er een nieuwe match is. 
Door de handmatige controle van alle profielen is de betrouwbaarheid van de profielen uitermate hoog. 
Ook kent de site 50liefde.be een goede klantenservice waardoor alle vragen goed beantwoord kunnen worden.  

Klachten over 50Liefde.be
Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je bij 50liefde.be een klacht indienen. Het is goed hier duidelijk en specifiek bij te zijn. Er is geen aparte pagina om je klachten in te kunnen dienen. Wel kun je via de contactpagina je klacht of onvrede kenbaar maken. 

Wat vind jij van 50Liefde.be?
Heb jij persoonlijk ervaring met 50liefde.be? Dan zien we jouw beoordeling en review graag terug op ErvaringenSite. Het is goed om te ontdekken wat anderen van 50liefde.be vinden. Hierdoor kun je ook anderen helpen om een goed beeld te krijgen van hun. 
Natuurlijk mag je ook over een van de andere bedrijven welke je op ErvaringenSite aantreft een reactie achterlaten.

 

Lees onafhankelijke ervaringen over50liefde.be - heeft u liefde gevonden of een tip over inschrijven? Lees alle ervaringen van gebruikers die u met daten voorgingen op ErvaringenSite