50PlusMatch

Alle reviews

50PlusMatch

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

50liefde.nl merklogo voor beoordelingen van online dating
50liefde.nl
8 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op ErvaringenSite kun je vele reviews van verschillende bedri...

Nieuwerelatie merklogo voor beoordelingen van online dating
Nieuwerelatie
3 reviews

Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.be vinden. Nieuwerelatie.be is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ...

50PlusMatch

Wanneer je ouder dan 50 jaar en alleenstaand bent, dan is dat natuurlijk wat saai en eenzaam. Wil je daarom op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je hiervoor gebruik maken van één de vele datingsites die er te vinden zijn. Speciaal voor 50 plussers is er bijvoorbeeld de datingsite 50PlusMatch, een site die door verschillende organisaties positief beoordeeld wordt. Hier bij ErvaringenSite lees je er meer over.

Over 50PlusMatch 
50plusmatch is onderdeel van MatchMedia en sinds 2006 de eerste en grootste datingsite speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze datingwebsite heeft in het TROS consumentenprogramma Radar de hoogste beoordeling gekregen in de categorie datingsites voor ouderen. Ook bij het tv programma KASSA van de Vara werd de site uitgeroepen tot de beste datingsite voor 50 plussers. 50PlusMatch is bovendien lid van Thuiswinkel.org, en heeft in de categorie datingsites ook een Thuiswinkel Award gewonnen.

Diensten 
Bij 50PlusMatch kun je je gratis inschrijven als lid. Daarnaast kun je ook een betaald lidmaatschap aanschaffen wat natuurlijk meer mogelijkheden biedt. Je schrijft je in door een profiel aan te maken waarbij je jouw gegevens invult en foto’s kunt toevoegen. Hoe uitgebreider je jouw profiel invult, hoe meer kans je hebt om de juiste matches te vinden. Hierna kun je jouw profiel activeren en inloggen.

Op de site kun je op zoek gaan naar kandidaten die bij jou passen door jouw criteria in te vullen. Je krijgt dan een overzicht te zien van profielen die hier het beste bij passen. Als je meer wilt weten, dan klik je op de schermnaam van het profiel en krijg je alle informatie te zien. Je kunt na het aanmaken van een profiel ook gebruikmaken van de 50PlusMatch dating app die beschikbaar is voor Android en iOs.

Kosten 
Met een gratis profiel kun je een eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken, 10 foto’s uploaden en 10 interesseberichtjes per dag versturen. Je kunt ook gratis reageren op berichten van leden met een betaald lidmaatschap. Voor toegang tot andere mogelijkheden van de site dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Hiermee kun je ook persoonlijke berichten sturen, zien wie jouw profiel bezocht heeft, het zoekprofiel van andere leden zien, etc.

De kosten voor een volledig lidmaatschap zijn:

  • 1 maand € 29,95 per maand
  • 3 maanden € 19,95 per maand
  • 6 maanden € 14,95 per maand
  • 1 jaar € 9,95 per maand

Klachten 
Wanneer je een klacht hebt over 50PlusMatch dan kun je deze kenbaar maken via een online contactformulier of via e-mail. Zij zullen hierop binnen drie dagen een inhoudelijke reactie geven. Je kunt een klacht ook indienen via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. Dan wordt deze zowel naar 50PlusMatch als naar Thuiswinkel.org gestuurd. Je dient ze in ieder geval vier weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Deel hier jouw ervaringen met 50PlusMatch! 
Sta jij bij deze datingsite ingeschreven en heb je al leuke dates gehad dankzij deze dienst? Of ben je lid geweest en heb je jouw partner voor de rest van je leven dankzij hen gevonden? Wat vind jij de goede kanten van deze datingwebsite en wat zouden ze volgens jou nog kunnen verbeteren? Vertel het hier, zodat anderen ook een goed beeld kunnen krijgen van wat zij kunnen verwachten!

Kunnen oudere vrijgezellen bij 50PlusMatch gemakkelijk een geschikte partner vinden? Is de site gebruiksvriendelijk en valt er voldoende te kiezen?