50plusrelatie

Alle reviews

50plusrelatie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Trien
Ben je ouder dan 40 jaar en op zoek naar een leuke date of nieuwe relatie in Nederland of België? Op 50plus Relatie.nl vind je honderdduizenden mensen. Je kunt alle functies op de website gratis ui...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  profiel

  Ben je ouder dan 40 jaar en op zoek naar een leuke date of nieuwe relatie in Nederland of België? Op 50plus Relatie.nl vind je honderdduizenden mensen. Je kunt alle functies op de website gratis uitproberen, dus schiet nooit... zo mist Cupido het toch!
  Op 50plus Relatie.nl kun je eenvoudig zoeken naar nieuwe matches in jouw leeftijdscategorie. U kunt berichten verzenden, flirten en foto's bekijken. Alle functies zijn aanwezig.
  Wat indruk op mij maakte over deze datingsite is dat registratie en profielontwerp eigenlijk in één doorlopende operatie gebeuren. Dit kan veel tijd besparen. Dit betekent ook dat u niet onnodig door de website hoeft te bladeren. Aan de andere kant zijn we van mening dat er niet veel opties zijn om je profiel te personaliseren. Als je mooie foto's en een goede profieltekst hebt, val je vooral op. Als je hier niet goed in bent, raden we je aan om je vrienden of familie om hulp te vragen. Wat ik erg leuk vind, is dat je een website met alle volledige functies gratis kunt uitproberen.
  Maar ik heb nog niemand gevonden.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

50plusrelatie

Liefde kent geen leeftijd en met de nieuwe mogelijkheden die het internet ons biedt, hoeft niemand meer alleen te zijn. Ook niet als je al wat ouder bent. Online zijn er steeds meer datingsites te vinden voor ouderen. Of het nu gaat om seniorendating of datingsites voor 50-plussers. Op het internet is het allemaal te vinden. De ouderen worden ook steeds handiger met het gebruik van het internet en gaan online op zoek naar de liefde. De datingsite van 50plusrelatie is één van die websites die singles boven de vijftig samenbrengt. Het wordt steeds makkelijker om in contact te komen met anderen, maar online datingsites hebben vaak problemen door neppe profielen. Is dit bij 50plusrelatie ook het geval? Lees op ErvaringenSite de recensies van andere 50-plussers.

Over 50plusrelatie
Tegenwoordig proberen datingsites zich zoveel mogelijk te focussen op een specifiek publiek. Dit helpt singels om in contact te komen met mensen die dezelfde interesses of levenservaringen hebben. De datingsite van 50plusrelatie richt zich op 50-plussers uit België en België die een tweede kans willen in de liefde. De website is onderdeel van Didio Internet, een bedrijf die meerdere datingsites in zijn beheer heeft, zoals Datebord en Nieuwerelatie. Dit bedrijf brengt veel ervaring met zich mee op het gebied van online dating die wordt gebruikt voor de website van 50plusrelatie. 


Waarom 50plusrelatie?
Omdat er veel datingsites voor 50-plussers zijn te vinden op het internet, moet 50plusrelatie zich onderscheiden. Ze bieden singles daarom verschillende voordelen. Je kunt je bij 50plusrelatie bijvoorbeeld gratis inschrijven. 50Plusrelatie gelooft dat klanten pas geld willen betalen als ze weten dat de website werkt. Ze hebben op dit moment meer dan 85.000 profielen op de website van potentiële singles. Na inschrijving heb je direct toegang tot deze profielen en kun je een bericht sturen. Je vindt de profielen eenvoudig op de fotomuur waar de singles, die speciaal voor jou geselecteerd zijn, te zien zijn. Bij 50plusrelatie worden alle profielen overigens handmatig gecontroleerd om jou te beschermen. Neppe profielen worden verwijderd en oplichters worden direct uit het systeem gehaald. 

Klantenservice 50plusrelatie
Bij eventuele problemen met de website of als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van 50plusrelatie. Voor klachten, vragen of suggesties kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website. Heb je een account bij 50plusrelatie, dan kun je het beste eerst inloggen en via je account een bericht sturen. Op die manier kan de datingsite je het beste helpen. Heb je voor een klacht contact opgenomen met de website, schrijf dan een review. Laat andere singles weten hoe 50plusrelatie klachten afhandelt.

Jouw ervaringen met 50plusrelatie
Wat vind jij van 50plusrelatie? Schrijf een review voor alle singles die nog niet zeker weten of 50plusrelatie een geschikte datingsite is. Kun je veilig met anderen daten? Is de datingsite gebruikersvriendelijk? Raad jij de datingsite aan voor anderen? Vertel alles over jouw ervaringen!

Kun je veilig een profiel aanmaken bij 50plusrelatie? Is de site betrouwbaar? 50-Plussers schrijven reviews en beoordelingen over hun ervaringen.