ErvaringenSite

  Ervaringen 50plusdating

  Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om ook op oudere leeftijd nog een leuke date te krijgen. Vanaf 50+ is het mogelijk om gebruik te maken van de Vijftigplusdating website. Natuurlijk is het ook voor vijftig plussers van groot belang om een leuke date te krijgen als ze alleen zijn. De site richt zich op de hoger opgeleide mensen. Naast de datingsite is het ook mogelijk om evenementen te bezoeken. Op die manier kun je volop genieten van een mooie tijd en elkaar ongedwongen leren kennen. Als je als 50+ persoon iemand zoekt om nog een leuke tijd mee te beleven is het slim om naar de website van Vijftigplusdating te gaan. We zien je review graag terug op ErvaringenSite.

  Over Vijftigplusdating

  Vijftigplusdating is een dating website gericht op mensen welke ouder zijn dan 50, de 50+ groep en welke ook een hogere opleiding genoten hebben.
  Vijftigplusdating vindt dat ook mensen welke ouder zijn dan 50 jaar een goede kans moeten maken om het geluk in de liefde (opnieuw) te ontdekken. Het internet is hierbij een uitstekend middel. Het internet is immers niet alleen voor tieners. Het internet is van iedereen.
  Vijftigplusdating heeft een mooie website welke niet alleen op een normale computer goed te bekijken is, maar ook op een tablet of smartphone.

  De website is veilig opgezet en maakt het mogelijk om op een veilige manier te daten. Zo worden alle profielen systematisch en ook handmatig gecontroleerd. Daarnaast kent de website een SSL verbinding.
  Het is ook goed om te weten dat de website Vijftigplusdating een hoog slagingspercentage kent van mensen (50 plussers) welke op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.  Een interessante discussie over 50+ dating!

  Diensten van Vijftigplusdating

  De Vijftigplusdating is een website waar hoog opgeleide vijftig plussers (50+) elkaar kan ontmoeten. Het doel is om een relatie te krijgen, maar het kan natuurlijk ook voor een vriendschap zijn of voor een leuke date.
  Naast de dating website organiseert Vijftigplusdating ook events. Hierbij kun je denken aan meet en greets strandwandelingen en andere leuke uitjes. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.
  Er zijn volop succesverhalen te lezen op de website. Gezien het hoge slagingspercentage is het een advies voor iedere single (hoog opgeleide) vijftig plusser om zich aan te melden bij Vijftigplusdating. Het is de plek om een leuke partner te vinden.

  Klachten, tips en complimenten over Vijftigplusdating

  De website Vijftigplusdating kent een aparte klantenservice pagina. Hier kun je gebruik maken van de link naar veel gestelde vragen. Ook is er een contactformulier, een emailadres en een postadres waar je jouw klacht of vraag kunt indienen. Hierna zal je hier natuurlijk een goed antwoord op mogen verwachten.

  Heb jij ervaring met Vijftigplusdating?

  Ken jij de website Vijftigplusdating? Heb je er een profiel gehad? Graag horen we wat jouw mening is over de website om het zo voor anderen nog gemakkelijker te maken om een goed beeld van de site te krijgen.

  Denkt u om mee te gaan doen aan de 50plusdating site? Maar is dat wel verstandig en hoe denken anderen daar over? Lees ervaringen bij ErvaringenSite!

  50plusdating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prettige website, veilige omgeving.

  Om nu al je gegevens online te delen, daar ben ik altijd wat huiverig voor. Online daten vond ik dan ook niet een goed idee. Veel te eng! Wie gaat er met mijn gegevens aan de haal? Maar deze website kwam mij toch erg betrouwbaar over, ik hoef niks te delen wat ik niet wil delen en voel me niet opgejaagd. En zo leer ik de nieuwe wereld van het internet ook een beetje kennen, want ik heb gisteren zelfs gevideochat met iemand!

  Door: De Vries12-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Veel keuze in vijftigplussers daten

  Op andere dating sites is het alleen maar jong spul.

  Ook al stel je het in op een hogere leeftijd (als dat al al kan) dan is het aanbod vaak erg magertjes.

  VijftigPlusDating heeft tenminste meer keuze voor 'vijftigplussers' zoals ik.

  Het is verder een prettige website om op te kijken.

  Door: B. N.27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Geluk gevonden

  Dat het voor mij niet meer zou gebeuren, dat heb ik altijd gedacht. En toen kwam ik per abuis op deze website terecht, Ik was niet op zoek, maar heb toch gevonden. Na meerdere dates zijn we nu officieel 'samen'. En dat op je 61e nog! Mijn geluk kan niet op.

  Door: anoniem28-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wegwijs online

  Zelfs een oudere dame zoals ik kan overweg met deze duidelijke website. Een grote plus!

  Door: Van der Poel28-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gatver

  Leuke website hoor maar de eerste die ik tegenkwam deed meteen oneerbare voorstellen dus hier kom ik niet meer terug!!

  Door: Annelies17-10-2015
  Henk02-06-2021

  Wat had je dan gedacht? Op een site om buiten de deur te neuken. :)

  De Snijder Patricia29-08-2021

  Weinig antwoorden op je berichten?? Vind dit toch een vorm van beleefdheid en respect om een antwoord te geven ook al heeft m'n geen verdere interesse! Site valt tegen voor mij. Heb 1 maand betaald en daar blijft het bij..... spijtig!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over 50plusdating

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 50plusdating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over 50plusdating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 50plusdating actief?

  50plusdating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50plusdating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.