ErvaringenSite

  Ervaringen EliteDating

  Wanneer je alleen bent en toch weer serieus op zoek bent naar een partner, dan kun je op internet allerlei datingsites vinden. EliteDating is daar één van. Het verhaal van henzelf klinkt wel erg goed. Maar wat zijn de praktijkervaringen met deze datingsite? Wordt je inderdaad gematcht met iemand die bij je past of valt dat tegen? Dat en meer lees je hier bij de reviews die mensen schreven die ervaring hebben met deze dating website.

  Over EliteDating

  EliteDating is sinds 2010 actief op de Belgische markt en onderdeel van het in Berlijn gevestigde Affinitas GmbH. Affinitas is een marktleider op het gebied van datingsites met meer dan 13 miljoen leden in 25 verschillende landen. EliteDating is een datingsite voor zelfbewuste serieuze alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner voor een stabiele en gelukkige relatie. De leden die bij EliteDating ingeschreven staan zijn meestal professionals met veel levenservaring en ambities. Bij EliteDating voeren ze een controle uit op alle profielen zodat er alleen echte en serieuze profielen op het platform komen te staan.


  Tips voor die o zo belangrijke eerste date!

  Diensten

  Je kunt je gratis inschrijven bij EliteDating om op zoek te gaan naar een partner die bij je past. Als jij je profiel volledig hebt ingevuld dan gaat EliteDating voor je aan de slag met hun eigen matchmakingmethode. Deze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de verenigbaarheid tussen twee personen. Hierdoor is EliteDating in staat om jouw te matchen met singles die bijzonder goed bij je passen. Het succes hiervan is gebaseerd op de persoonlijkheidstest die ongeveer twintig minuten duurt en die je moet doorlopen bij het aanmeldingsproces. Hierdoor komt EliteDating er achter wie jij ben, wat je zoekt in een relatie en wat je graag doet etc. Om jouw wederhelft voor je te winnen, geven zij je tips voor het opstellen van een aantrekkelijk profiel. EliteDating heeft ook een app voor Android en iOs.

  Premium lidmaatschap

  Wanneer je een Premium lidmaatschap neemt, kun je alle profielen met foto’s bekijken, zonder lidmaatschap zie je geen foto’s. Ook kun je ongelimiteerd privé berichten lezen en versturen en nog meer. Het goedkoopste abonnement is op dit moment (april 2017) € 19,90 per maand, hiervoor moet je wel minimaal 24 maanden lid worden. Het bedrag moet ineens betaald worden, dus niet in maandelijkse afschrijvingen. Als je niet op tijd opzegt, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Let dus op.

  Klachten

  Op het internet zijn wel wat klachten te vinden. Vooral het ineens moeten betalen van meerdere maanden lidmaatschap, en het stilzwijgend verlengen ervan. Ook vindt men de partnervoorstellen tegenvallen. Bij nader onderzoek bleek dat EliteDating een opvolger is van E-darling. Wij laten het aan jou om zelf te bepalen wat je er van vindt. Wel staat de klantenservice zes dagen per week tot je beschikking. Je kunt via een contactformulier op de site, per fax of per post een klacht indienen. Ook kun je klachten over deze dienst of service indienen via Thuiswinkel.org. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan de Geschillencommissie via het Europese ODR Platform.(Tenminste, dit staat op 1 deel van de website, op een ander deel staat dit: ‘Wij zijn noch verplicht noch bereid om deel te nemen aan een procedure van geschillenbeslechting bij een geschillencommissie voor consumenten.’) Welk van de twee nu juist is, kunnen wij u niet vertellen helaas.

  Lees hier hoe echte klanten van EliteDating deze datingservice beoordelen! Werkt hun matchmaking algoritme? Kun je veilig online daten?

  EliteDating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EliteDating

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EliteDating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EliteDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EliteDating actief?

  EliteDating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EliteDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.