ErvaringenSite

  Ervaringen Parship

  Ongekend! Lees ook wat anderen van Parship vinden. Op ErvaringenSite verzamelen we beoordelingen over bedrijven. Hieronder vallen ook datingsites. Parship is er hier een van. Ze richten zich op hoogopgeleide singles en vrijgezellen welke op zoek zijn naar een leuke date en eveneens een serieuze relatie. Er zijn volop mogelijkheden om via Parship je droompartner te vinden. De website kent al vele successen. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel leden zijn van deze site. Als jij een goede of slechte ervaring hebt gehad met Parship dan lezen we dat graag terug op ErvaringenSite. Je helpt vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Parship.

  Over Parship

  Parship is een online dating website gericht op hoogopgeleide vrijgezellen en singles. De datingsite is in 13 landen actief en kent een unieke methode om een goede match te vinden. Je kunt Parship gratis proberen trouwens. Je kunt nog vandaag een account en profiel aanmaken zonder enige kosten. Het verschil met andere datingsites is dat Parship een groot bestand heeft met hoger opgeleide mensen welke minimaal 30 jaar en ouder zijn en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op de site kun je tal van verschillende tips vinden om een goede relatie te krijgen.
  Een druk leven of andere omstandigheden maken het mogelijk om minder aandacht te kunnen schenken aan het vinden van de juiste persoon in je leven. Parship helpt je om online en van uit je eigen vertrouwde omgeving een goede relatie te vinden.
  Per maand zijn er meer dan 100.000 berichten. Het leggen van nieuwe contacten gaat dus erg gemakkelijk. Daarnaast is 76 procent van de leden 30 jaar of ouder, hoog opgeleid en op zoek naar een relatie voor een langere tijd.

  Dating parship; bij 1 vandaag. Hoe staat het met daten vandaag de dag?

  De diensten van Parship

  Parship maakt het mogelijk om een partner te vinden in je leven. Vrijgezellen met een hoge opleiding (HBO of WO) kunnen gemakkelijk contact leggen met andere singles om een date te maken. Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor de diensten van Parship vertrouwd zijn. Profielen worden er handmatig gecontroleerd en je kunt zelf bepalen wie je foto nu wel of niet mag zien.
  De basis van de diensten van Parship is dat verliefd worden meer dan toeval is. Parship wil mensen samenbrengen op basis van hun voorkeuren en interesses. Het is goed om op een leuke manier een goede relatie te krijgen.

  Je kunt bij Parship ook in contact komen met een singles coach. Op die manier is het mogelijk om adviezen te krijgen om bij de eerste stappen hulp te krijgen voor het vinden van een leuke partner.
  Er is trouwens ook een aparte App voor op je iPhone, tablet, iPad of smartphone. Je kunt dus overal en altijd bekijken of je een berichtje hebt gekregen.

  Klachten over Parship

  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan soms nodig om een klacht in te dienen. Er is geen aparte pagina op Parship om voor singles het gemakkelijk te maken om een klacht in te dienen. Natuurlijk kun je bij de contact pagina wel de juiste gegevens opzoeken en je klacht indienen.
  Aangezien Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk is het mogelijk om een klacht ook hier in te dienen. De klacht dient dan wel eerst onder ogen van Parship geweest zijn.

  Wat vind jij van Parship

  Heb jij een ervaring met Parship? Wil je deze delen? Dan zien we graag je review terug op Parship. We weten dat er volop succesverhalen zijn. We horen echter ook andere verhalen van je over Parship. Op die manier kunnen bezoekers van ErvaringenSite snel een goede mening vormen..

  Opzeggen om een klacht of juist goede ervaringen met Parship? Lees ervaringen van hoger opgeleiden over parship bij ErvaringenSite!

  Parship
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  5.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Valentijnsdag was de druppel

  Dan is het Valentijnsdag en dan zit je alleen thuis op de bank films te kijken. Vorig jaar is mijn langdurige relatie uitgegaan en dan zijn dagen als deze soms lastig.

  Maar het was een goed moment om actie te nemen! Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven bij Parship. Duidelijke website en dat profiel was zo gemaakt!

  Hopelijk zit ik volgend jaar met Valentijnsdag dan niet meer alleen!!

  Door: Tessa 15-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Een gesprek kunnen voeren is belangrijk in een relatie!

  Voor een relatie is het toch belangrijk dat je ergens over kunt praten met zn tweeen

  Tussen al die duizenden datingsites heb ik mijn keuze daarom voor Parship gemaakt - omdat deze voor hoogopgeleiden zou zijn. Nou kunnen ze dat verder niet verplichten of controleren denk ik, maar het werkt wel: ik ben hier meer mensen tegengekomen waar ik een gesprek mee kan voeren dan elders!

  Door: Vlinder x27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Gelukkig !!

  Na heel wat mislukkingen in de liefde heb ik hier mijn lieve Richard gevonden en leren kennen!

  En nu lacht het leven mij en ons weer toe !!!


  Allemaal dankzij Parship!!!

  Door: Isa17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Makkelijk daten

  Makkelijk een profiel aan te maken en een date te vinden
  Ik heb zelf al een aantal gezellige dates gehad, met sommigen op herhaling

  Door: Sabrina13-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Abonnement

  Na afloop abo verlengen ze automatisch, ook al liet je bij lidmaatschap weten dat niet te willen.
  Je krijgt op voorhand ook geen bericht En staat niet vermeld in je account

  Door: De Clercq01-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Parship

  Slechtste onvriendelijkste website ooit.

  Door: Jana05-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Pure oplichting!

  Dit bedrijf is enkel op je geld uit en werken met veel fictieve profielen om klanten te lokken!

  Door: Firmin Van De Kasseien06-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  vreselijk

  Vreselijke website. Pure geldklopperij. 3 dagen lid geweest wat mij 250 euro heeft gekost. Ze halen zomaar geld van uw rekening zonder toestemming.

  Door: hilde29-11-2019
  kate De Winter04-10-2020

  Identiek dezelfde ervaring gehad 2 jaar geleden. 3 dagen lid. Slechte site. En plots 300€ van mijn rekening. Ik heb dat proberen aanvechten en heb dat onderspit moeten delven wegens zeer dubbelzinnige kleine lettertjes in de overeenkomst. De grote letters zeggen dat je gratis kan opzeggen tot 14 dagen na overeenkomst. Dar is helemaal gelogen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ook hier de ware niet gevonden

  Helaas! Ook hier de ware niet gevonden. Ook geen 'hoogopgeleiden' trouwens. Daar adverteren ze mee, daar kwam ik voor. Maar waar zijn ze dan? Ik zoek weer verder...

  Door: Vlinder10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Parship

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Parship een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Parship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Parship actief?

  Parship is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parship gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.