Eharmony

Alle reviews

Eharmony

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

Eharmony

Bent u nog steeds op zoek naar uw ware liefde en wil het maar niet lukken om deze tegen te komen? Dan zou u wellicht kunnen overwegen om gebruik te maken van een van de vele dating websites die er tegenwoordig te vinden zijn. Maar welke is het meest geschikt voor u? En wie van de aanbieders kunt u vertrouwen in hetgeen ze vermelden op hun website. Eharmony is een bedrijf dat een online dating website aanbiedt en claimen stellen bij elkaar te brengen met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Voor u als consument klinkt dit erg mooi, maar is dit natuurlijk moeilijk te controleren. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die het bedrijf kennen en wellicht hun ware liefde hebben gevonden met hun dating website. Ze delen hun meningen en ervaringen met betrekking tot Eharmony en op basis van wat u leest krijgt u een gedegen beeld en kunt u bepalen wat u kan verwachten van het bedrijf.

Over Eharmony
Eharmony is opgericht in 2000 en is een online dating website van het bedrijf Nucom Ecommerce. Eharmony heeft haar kantoor in Los Angeles, Californië. Meer dan 2 miljoen mensen over de gehele wereld hebben hun geliefde gevonden met behulp van de website en iedere 14 minuten zou er eentje bij komen. Ook in Nederland en België wordt deze site veel gebruikt. Eharmony heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het vinden van geschikte stellen. Ze hebben in eigen beheer het zogeheten Compatibility Matching System ontwikkeld. Met dit systeem worden, op basis van antwoorden op een set van vragen, mensen bij elkaar gezocht en aan elkaar voorgesteld. Naast de website en biedt Eharmony een app voor alle mobiele apparaten en geven ze dating advies voor eenieder die het nodig heeft. U kunt Eharmony op ieder moment van de dag, het gehele jaar door, bereiken voor vragen en ondersteuning en ze helpen u tot u uw ware gevonden heeft.

Producten en Diensten Eharmony
Mensen kunnen zich gratis opgeven voor de Amerikaanse dating website van Eharmony. Na het aangeven van wie je bent en naar wie je op zoek bent, wordt er naar een e-mailadres en een wachtwoord gevraagd. Nadat u deze geactiveerd hebt, kunt u in het systeem inloggen. U dient vervolgens een hoop vragen te beantwoorden op het gebied van gezondheid, geloof, waarden, normen, karaktereigenschappen en vaardigheden. Op basis van de antwoorden wordt er een zogeheten Personality profile opgesteld en tevens een Compatibility Profile. Vervolgens zal Eharmony via het Compatibility Matching System opzoek gaan naar geschikte partners. Het systeem is ontwikkeld met behulp van de resultaten van een wetenschappelijk onderzoek naar 5000 getrouwde stellen. Op basis van dit onderzoek is men in staat geweest om factoren aan te wijzen waardoor huwelijken juist wel of niet slaagden. Nadat er een lijst met kandidaten is opgesteld door het bedrijf helpt Eharmony met het filteren van het aanbod. Hierna volgen de eerste contactmomenten tussen kandidaten met als doel het vinden van de ware liefde.

Ervaringen, mening, review Eharmony
Bent u bekend met Eharmony en haar dating website? Dan willen wij u vragen om uw ervaringen met ons hier op onze site te delen. Uw mening over het bedrijf wordt erg gewaardeerd en hoe meer mensen hun eerlijke mening geven over Eharmony, hoe betrouwbaarder het beeld is wat hier op onze site geschept wordt. Wij willen u op voorhand bedanken voor de genomen moeite.