13% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

T
Thomas
Deze site krijgt soms wat kritiek en ik heb dat in het begin ook gegeven, maar het probleem lag aan mijn kant. De klantendienst was heel geduldig en behulpzaam bij het oplossen van het probleem. De...Lees verder
Y
Y. François
Tot nu toe heb ik een paar meiden online ontmoet die mijn profiel leuk vonden en sommigen die contact opnemen en dan verdwijnen. Ik heb nog geen dates gepland, maar ik ben benieuwd hoe het zal verl...Lees verder
M
mathias
Ik heb mijn abonnement geannuleerd voordat de 14 dagen om waren. Het was eigenlijk 4 dagen na de gratis proefperiode. Ze hebben nog steeds mijn geld afgeschreven. Echt oplichterij. Ik heb ze al twe...Lees verder
K
K. Gillet
Deze website is gewoon oplichterij. De profielen van de vrouwen zijn nep en lijken enkel gemaakt om je te verleiden om een duurder lidmaatschap te nemen. En alsof dat nog niet genoeg is, ze verwijd...Lees verder
F
Florian
Deze service is echt zonde van mijn tijd en geld. Ik betaal elke maand een stevig bedrag om toegang te krijgen tot maar een beperkt aantal profielen die me totaal niet aanspreken. Het lijkt wel als...Lees verder

Reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop online datingabonnement

  Deze site krijgt soms wat kritiek en ik heb dat in het begin ook gegeven, maar het probleem lag aan mijn kant. De klantendienst was heel geduldig en behulpzaam bij het oplossen van het probleem. De matches waren nauwkeurig en het persoonlijkheidsprofiel was geweldig. Binnen een maand heb ik behoorlijk wat mensen ontmoet en er is er een die er echt uitspringt. Eerlijk gezegd kan ik geen fout vinden. Het werkt gewoon. Ik vraag me nog steeds af hoe ik mijn lidmaatschap kan stopzetten nu ik misschien wel de ware heb gevonden🤔 Dus trek ik een ster af voor dat! Maar goed gedaan jongens! 👍🏽


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een online dating abonnement

  Tot nu toe heb ik een paar meiden online ontmoet die mijn profiel leuk vonden en sommigen die contact opnemen en dan verdwijnen. Ik heb nog geen dates gepland, maar ik ben benieuwd hoe het zal verlopen. Het zou handig zijn om gifjes en andere deelfuncties te hebben, en om te kunnen zoeken op geloof en matchscore. Ik heb betaald voor het 6-maanden abonnement.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement geannuleerd voor de deadline

  Ik heb mijn abonnement geannuleerd voordat de 14 dagen om waren. Het was eigenlijk 4 dagen na de gratis proefperiode. Ze hebben nog steeds mijn geld afgeschreven. Echt oplichterij. Ik heb ze al twee keer geprobeerd te contacteren, maar ze reageren niet. Geloof niet wat ze zeggen over de annulering en geld-terug-garantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  A waste of money

  Deze website is gewoon oplichterij. De profielen van de vrouwen zijn nep en lijken enkel gemaakt om je te verleiden om een duurder lidmaatschap te nemen. En alsof dat nog niet genoeg is, ze verwijderen je profiel zelfs niet wanneer je erom vraagt, ze houden je informatie bij om het te laten lijken alsof ze meer gebruikers hebben dan in werkelijkheid het geval is. Het is een louche praktijk die een slechte nasmaak achterlaat.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dating website abonnement

  Deze service is echt zonde van mijn tijd en geld. Ik betaal elke maand een stevig bedrag om toegang te krijgen tot maar een beperkt aantal profielen die me totaal niet aanspreken. Het lijkt wel alsof ik vastzit aan dezelfde selectie van profielen al maandenlang. Ik heb geprobeerd mijn abonnement te annuleren, maar blijkbaar moet ik toch blijven betalen voor het hele jaar, zelfs als ik er eerder mee wil stoppen. Dit voelt echt aan als bedrog.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van online datingservice

  Het was echt vreselijk om deze datingservice te gebruiken. Niemand bezoekt mijn profiel, er is geen interactie met andere leden. En als ik mijn lidmaatschap wil annuleren, is dat een hele strijd. Ze beweren mijn e-mailadres niet te herkennen, maar het staat al ingevuld op hun contactformulier. Ze reageren ook niet op mijn verzoeken. Dit bedrijf is absoluut het slechtste waar ik ooit mee te maken heb gehad. Het voelt gewoon als oplichterij, er zijn gewoon geen profielen om te bekijken. Het is echt een totale verspilling van tijd en geld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van online datingsite

  Wat een schande zeg! Het is gewoonweg oplichterij, net zoals die andere datingsites. Ik moest €70 betalen voor zo'n belachelijk profiel. Ik wou dat ik het had kunnen vermijden, want het is echt oplichterij. Alsjeblieft, trap er niet in, het is gewoon geldverspilling!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop dating site

  De eerste keer dat ik een datingsite heb geprobeerd en als ze allemaal zo zijn als deze, ben ik er al mee klaar. Om toe te voegen aan wat andere reviewers hebben gezegd, is het gewoon belachelijk om een abonnement te moeten betalen om überhaupt een bericht naar iemand te kunnen sturen. Ik snap dat andere functies geblokkeerd zijn als je niet betaalt, maar je kunt letterlijk niets doen op Eharm qua interactie zonder dat dure abonnement. Echt een rommeltje, zacht uitgedrukt. Laat het maar rondgaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Achat en ligne

  Ik moet zeggen dat ik echt de slechtste klantenservice ooit heb gehad. Het is gewoon afzetterij! Ze proberen je te lokken met verborgen kosten en nare trucjes. Nadat ik mijn geld had uitgegeven, voelde ik me gewoon bedrogen en gefrustreerd. Ik zou het echt niet aanraden aan iemand die op zoek is naar een eerlijke en duidelijke ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis aansluiten, betaal ervoor!

  Awel, die app belooft veel gratis dingen, maar eigenlijk is het gewoon reclame. Daar ben ik niet echt tevreden mee.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nutteloze aankoop

  Wat een verspilling van tijd en geld! Het lijkt alsof ze alleen maar geïnteresseerd zijn in je geld en niet echt in het helpen van hun klanten om liefde te vinden. Na het betalen van een fikse som geld voor een profiel dat uiteindelijk niets waard bleek te zijn, vroeg ik om mijn geld terug. Maar nee, dat moest niet gebeuren. Er waren sowieso geen geschikte dates te vinden op de site. Zonde van het geld, klaar en duidelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een datingsite abonnement

  Ik heb een vervelende ervaring gehad met deze datingsite. Binnen 24 uur had ik nog geen enkel profiel bekeken en toen ik wilde annuleren zoals beloofd, kreeg ik problemen met de betaling. Er werd extra geld aangerekend voor een persoonlijk plan dat ik nooit had gezien en uiteindelijk moest ik meer betalen dan verwacht. Het leek op een oplichterij en ik zou deze datingsite niet aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online dating website

  Deze website is echt belachelijk! Ze denken alleen aan geld verdienen en geven niet om wat klanten willen. Ze lokken je met een gratis lidmaatschap en dan proberen ze je te dwingen om te betalen voor een jaarabonnement zonder dat je het doorhebt. En als je eenmaal betaalt, hebben ze bijna geen goede matches voor je. Ze zijn waardeloos en veel te duur. Echt de slechtste website ooit!


Anderen bekeken ook