ErvaringenSite

  Ervaringen Eharmony

  Bent u nog steeds op zoek naar uw ware liefde en wil het maar niet lukken om deze tegen te komen? Dan zou u wellicht kunnen overwegen om gebruik te maken van een van de vele dating websites die er tegenwoordig te vinden zijn. Maar welke is het meest geschikt voor u? En wie van de aanbieders kunt u vertrouwen in hetgeen ze vermelden op hun website. Eharmony is een bedrijf dat een online dating website aanbiedt en claimen stellen bij elkaar te brengen met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Voor u als consument klinkt dit erg mooi, maar is dit natuurlijk moeilijk te controleren. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die het bedrijf kennen en wellicht hun ware liefde hebben gevonden met hun dating website. Ze delen hun meningen en ervaringen met betrekking tot Eharmony en op basis van wat u leest krijgt u een gedegen beeld en kunt u bepalen wat u kan verwachten van het bedrijf.

  Over Eharmony

  Eharmony is opgericht in 2000 en is een online dating website van het bedrijf Nucom Ecommerce. Eharmony heeft haar kantoor in Los Angeles, Californië. Meer dan 2 miljoen mensen over de gehele wereld hebben hun geliefde gevonden met behulp van de website en iedere 14 minuten zou er eentje bij komen. Ook in Nederland en België wordt deze site veel gebruikt. Eharmony heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het vinden van geschikte stellen. Ze hebben in eigen beheer het zogeheten Compatibility Matching System ontwikkeld. Met dit systeem worden, op basis van antwoorden op een set van vragen, mensen bij elkaar gezocht en aan elkaar voorgesteld. Naast de website en biedt Eharmony een app voor alle mobiele apparaten en geven ze dating advies voor eenieder die het nodig heeft. U kunt Eharmony op ieder moment van de dag, het gehele jaar door, bereiken voor vragen en ondersteuning en ze helpen u tot u uw ware gevonden heeft.

  Serial Killer: Rodney Alcala - The Dating Game Killer

  Producten en Diensten Eharmony

  Mensen kunnen zich gratis opgeven voor de Amerikaanse dating website van Eharmony. Na het aangeven van wie je bent en naar wie je op zoek bent, wordt er naar een e-mailadres en een wachtwoord gevraagd. Nadat u deze geactiveerd hebt, kunt u in het systeem inloggen. U dient vervolgens een hoop vragen te beantwoorden op het gebied van gezondheid, geloof, waarden, normen, karaktereigenschappen en vaardigheden. Op basis van de antwoorden wordt er een zogeheten Personality profile opgesteld en tevens een Compatibility Profile. Vervolgens zal Eharmony via het Compatibility Matching System opzoek gaan naar geschikte partners. Het systeem is ontwikkeld met behulp van de resultaten van een wetenschappelijk onderzoek naar 5000 getrouwde stellen. Op basis van dit onderzoek is men in staat geweest om factoren aan te wijzen waardoor huwelijken juist wel of niet slaagden. Nadat er een lijst met kandidaten is opgesteld door het bedrijf helpt Eharmony met het filteren van het aanbod. Hierna volgen de eerste contactmomenten tussen kandidaten met als doel het vinden van de ware liefde.

  Ervaringen, mening, review Eharmony

  Bent u bekend met Eharmony en haar dating website? Dan willen wij u vragen om uw ervaringen met ons hier op onze site te delen. Uw mening over het bedrijf wordt erg gewaardeerd en hoe meer mensen hun eerlijke mening geven over Eharmony, hoe betrouwbaarder het beeld is wat hier op onze site geschept wordt. Wij willen u op voorhand bedanken voor de genomen moeite.

  Eharmony
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eharmony

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eharmony een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eharmony. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eharmony actief?

  Eharmony is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eharmony gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.