ErvaringenSite

  Ervaringen Metjou dating

  Wat? Wat anderen zeggen over Metjou. Metjou is een datingsite welke er voor singles, vrijgezellen, getrouwde mensen en overspelige mensen is. Het is een datingsite welke zich richt op de hoger opgeleiden welke daten. Ontdek deze mooie datingsite en zie hoe Metjou ook jouw leven kan veranderen. Het is goed om de verschillende te ontdekken waarop Cupido ook jouw leven kan veranderen en een nieuwe partner in je leven kan brengen.

  Wil je weten wat anderen over Metjou zeggen? Op ErvaringenSite kan iedereen een beoordeling of review achterlaten voor een bedrijf of website. Het is goed om te zien hoe de vele ervaringen ervoor kunnen zorgen, dat er een goed beeld ontstaat van een bedrijf of website als Metjou.

  Over Metjou

  MetJou.beis een site van Amazing Bits B.V. welke gevestigd is in Nijmegen. Ze zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09170750. Amazing Bits B.V. heeft meerdere websites onder haar hoede. Het zijn vooral datingsites. Het is goed om te zien hoe de datingsites singles, vrijgezellen en ook getrouwde mensen helpt om een relatie te krijgen of een leuke date. De site richt zich vooral op de hoger opgeleide mensen.  Soms, wilt u een account ook gewoon weer kunnen verwijderen. Hoe u dat doet? Kunt u in dit filmpje bekijken:

  Diensten van Metjou

  Metjou is een datingsite waar vele mensen hun geluk zoeken en vinden. Het is een site voor singles, vrijgezellen en ook voor getrouwde mensen welke overspel willen spelen. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een leuke dat te krijgen op Metjou.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Metjou

  Bent u ergens niet over tevreden? Wilt u een klacht indienen over Metjou? Dan kunt u dit doen door een email in te sturen naar de site Metjou of een brief te sturen naar Amazing Bits B.V. in Nijmegen. Het is goed om uw klacht duidelijk te omschrijven. Op die manier is het mogelijk om hier snel een goede reactie op te krijgen.

  Uw mening over Metjou

  Bent u bekend met de site Metjou? Dan is het goed om uw ervaring te delen met anderen via ErvaringenSite. Ontdek de verschillende ervaringen en reviews van anderen over Metjou. Plaats ook uw ervaringen over Metjou op ErvaringenSite. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om een goed beeld van een datingsite als Metjou te krijgen.

  Lees onafhankelijke ervaringen van klanten van Met Jou, die jou voorgingen op deze datingsite. Is het betrouwbaar en geen fake profielen? Lees er alles over bij ErvaringenSite

  Metjou dating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  7.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Makkelijke, fijne website

  Na mij bij heel veel datingbureaus te hebben ingeschreven, kwam ik terug bij Met Jou en dacht: nou die kan er ook nog wel bij. Ging ook hier al gauw berichtjes sturen en daten, wist niet eens meer precies via welk datingsite ik per persoon bezig was haha. Maar ik moet zeggen dat ik Met Jou een fijne website vond, handig in het gebruik. Niet zo flitsend en modern als andere sites, maar dat vind ik juist wel prettig. Het hoeft allemaal niet zo stylish voor mij, ik ben gewoon op zoek naar een nieuwe vaste partner. Ik moet hem nog vinden, en ik weet niet waar, maar ik vind het wel fijn om dat oa met Met Jou te doen, want dat is voor mij een makkelijke en duidelijke website en er staan leuke mensen op en ik durf er veel contact te leggen. Dus dat is goed.

  Door: Rita van Leur26-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goede voornemens een succes

  Voor dit jaar waren mijn goede voornemens een nieuwe man vinden.

  Meteen in januari mij ingeschreven bij metjou en begonnen te daten.

  Veel leuke dates gehad maar het was ook wel lastig want het lukte toch maar niet om de ware tegen te komen.

  Maar ik gaf niet op! En na een paar maanden met heel wat dates met allerlei types, kwam ik me toch een leuke man tegen!

  Nu zijn we al bijna 4 maanden exclusief met elkaar aan het daten, dus het lijkt me te zijn gelukt mijn goede voornemens te laten slagen dit jaar!!

  Door: Anneke10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Toch meer dates

  Ik was eigenlijk op zoek naar gewoon voor een avondje of nacht, maar toen ik Karin tegenkwam via metjou dating, toen wilde ik veel meer dan die ene avond en ik stelde zelfs die nacht uit. Wat een vrouw! Was bang dat het niet wederzijds zou zijn, want ze zei ook eigenlijk uit te zijn op een kort contact als je begrijpt wat ik bedoel, maar gelukkig bleek het toch wel wederzijds. in ieder geval genoeg dat we elkaar nu al een paar keer hebben ontmoet!! Blijvertje hopelijk!

  Door: Bart18-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  mooie website om te daten

  Mooie website en met leuke interessante mensen.
  Ik heb een paar dates gehad, nog geen tweede date gepland, maar het is goed om eerst rond te kijken voor je gaat settelen.

  Het is een makkelijke website voor mij om te daten.

  Door: KarenP09-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Toch fake

  Ik ben nu al enkele maanden actief op metjou.be , weinig interesses, nooit replay op berichten of chats, dus zeer twijfelend of de site wel betrouwbaar is. Ik weet niet of ik nog verder ga met de site.

  Door: Roosje05-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niet alleen met Kerst

  Omdat ik niet weer alleen wilde zijn met Kerst, schreef ik mij in voor dit online datebureau. Dat ging gemakkelijk en ik kwam gelijk al wel leuke mensen tegen. Nou hopen dat er eentje (of meer...) blijft tot en met Kerst!

  Door: Josephine de Bleij24-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Geen overspel!

  Waarom de optie voor overspelige mensen ook hier weer? Het leek zo'n gezellige datingwebsite verder.. Zonde!!!

  Door: Jet Geerts18-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Dertien in een dozijn

  Tja, als je echt heel erg op zoek bent naar een nieuwe relatie, dan ga je je op meerdere sites aanmelden. En zo kwam ik bij MetJou terecht. Wat mij vooral opviel, is hoe lelijk deze website is en dat werkt toch een stuk minder prettig. Niet erg romantisch (dat logo vind ik wel mooi). En lastig dat je je meteen moet registreren voordat je een beetje kunt rondkijken. Dus deze sla ik even over.

  Door: anoniem graag02-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Metjou dating

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Metjou dating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Metjou dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Metjou dating actief?

  Metjou dating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Metjou dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.