Nieuwerelatie

Alle reviews

Nieuwerelatie

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

W
Wil
Nu mijn vrouw bij mij weg is en ik eindelijk klaar ben voor een volgende stap, heb ik besloten me in te schrijven bij een online datingbureau. Makkelijker dan weer op straat zoeken. Kwam eigenlijk ...Lees verder
J
Joëlle
Fijn dat je je hier gratis kan inschrijven. Dan kun je een beetje rondkijken en praatjes maken enzo. Net als in een café, maar dan geschikter voor verlegen mensen. Heb nog niet de ware tegengekomen...Lees verder
F
Frannie
Had me een paar maanden geleden ingeschreven bij deze (maar eigenlijk wel meer) websites om een relatie te vinden Maar hier zit ik dan... alleen met Kerst alweer. Dus nee, het heeft me niet gebrac...Lees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe relatie

  Nu mijn vrouw bij mij weg is en ik eindelijk klaar ben voor een volgende stap, heb ik besloten me in te schrijven bij een online datingbureau. Makkelijker dan weer op straat zoeken. Kwam eigenlijk beetje per ongeluk bij deze website uit, die me meer aansprak dan andere aanbieders. Weet niet precies waarom, maar ik vind het handig werken en misschien vind ik hier nog een nieuwe liefde, het zal me benieuwen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis inschrijven en rondkijken

  Fijn dat je je hier gratis kan inschrijven. Dan kun je een beetje rondkijken en praatjes maken enzo. Net als in een café, maar dan geschikter voor verlegen mensen. Heb nog niet de ware tegengekomen, maar ik heb wel plezier met een beetje kletsen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alleen met Kerst

  Had me een paar maanden geleden ingeschreven bij deze (maar eigenlijk wel meer) websites om een relatie te vinden
  Maar hier zit ik dan... alleen met Kerst alweer. Dus nee, het heeft me niet gebracht wat ik had gehoopt. Wel een beetje mailtjes maar nooit echt een leuke date of daarna nog contact. Dikke teleurstelling allemaal. Wel aardige website enzo maar dus weer geen resultaat, ook hier niet.


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

Nieuwerelatie

Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.be vinden. Nieuwerelatie.be is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ouderen, senioren en mensen welke zich nog jong voelen! Het is natuurlijk geweldig om ook op latere leeftijd opnieuw de liefde te vinden. Het is fijn om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooi contact over te houden aan een middagje chatten of door contact te leggen met een ander. Wilt u weten wat anderen van nieuwerelatie.be vinden? Dan is het goed om de reviews, beoordelingen en meningen van anderen te lezen op ErvaringenSite. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk een goed beeld te krijgen van nieuwerelatie.be.

Enkele voordelen van nieuwerelatie.be
De website nieuwerelatie.be biedt verschillende voordelen. Het gaat onder andere om de volgende voordelen:
-    U kunt zich gratis inschrijven
-    U kunt met anderen chatten in het chatcafé
-    U kunt direct de profielen en foto’s zien van anderen
-    Er zijn alleen goed gecontroleerde profielen
-    Er hebben al meer dan 55.555 mensen gekozen voor nieuwerelatie.be
Over nieuwerelatie.be
Nieuwerelatie.be is een online datingsite voor België en voor België voor mensen van 40 jaar en ouder. Het is een datingsite voor ouderen en senioren. Het is een site voor mensen welke al een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe relatie. U kunt op nieuwerelatie.be een profiel aanmaken (helemaal gratis) met informatie over u, wat u zoekt en ook met foto’s. Alle profielen worden handmatig, stuk voor stuk beoordeeld. Hierdoor blijven er alleen serieuze singles over. U kunt u dus nog vandaag inschrijven voor deze site. Wie weet ontmoet u een leuke single welke uw nieuwe partner wordt. 

Nieuwerelatie.be is een onderdeel van Didio internet bv welke bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30275518 is ingeschreven.

Dating in je eigen regio
Natuurlijk is het mogelijk om te daten in de regio! Het is fijn om iemand te vinden welke bij u in de buurt woont. Een keer een kopje koffie gaan drinken of een hapje gaan eten gaat zo veel gemakkelijker. 

Diensten van nieuwerelatie.be
De nieuwerelatie.be website is gericht op het verbinden van 40 plussers. Ook wordt het wel 50 plus dating genoemd en hoort het bij de dating sites om senioren te koppelen. Het is mooi om te zien hoe senioren dating zorgt voor een nieuwe kans in het leven. 

Klachten, tips en complimenten over en voor nieuwerelatie.be
Bent u ontevreden over de dienstverlening van nieuwerelatie.be? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Neem contact op met nieuwerelatie.be of de eigenaar van de site. U kunt hiervoor het reactieformulier op de site gebruiken of het emailadres. 

Natuurlijk kunt u ook een compliment of tip achterlaten voor nieuwerelatie.be.

Uw mening over nieuwerelatie.be
Bent u bekend met de site nieuwerelatie.be? Laat dan uw reactie, review en beoordeling achter op de website ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van nieuwerelatie.be. 

 

Nieuwerelatie.be reviews & beoordelingen. Lees ervaringen van daters die u voorgingen. Fake profielen of betrouwbaar? Lees het op ErvaringenSite!