Ondeugend Daten

Alle reviews

Ondeugend Daten

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Denz
Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die i...Lees verder
S
Stefaan
Plus: overzichtelijke siwebsite maar pas op. Veel demes reageren niet en dat komt waarschijnlijk vanwege chatbots die over hun toeren draaien. En dan reageert er 1 dame en af en toe een bericht maa...Lees verder
B
Bedrog
Allemaal fake profielenLees verder
S
Spur
Als je hier naar date zoekt.misschien beter krant kopen.of ga eens een pintje gaan drinken.hier is 0,0 gelijk ook wat.geen matchen of likes.denk dat deze site oplichting is!!! Dus 1 goeie raad.abon...Lees verder
E
Erwin
Ondeugend-daten is een site met 90% fake vrouwelijke profielen om zoveel mogelijk lidgelden binnen te harken.Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Op zoek naar spannende dates, niet naar lange relatie

  Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die ik ook heb, Daardoor vind ik toch best vaak een spannende date.

  Op andere date-sites is dat lastiger, omdat daar mensen toch vooral naar een soulmate zoeken en daar ben ik gewoon nog niet aan toe. Voor mij is dit beter daardoor.

  dus neen 0,0 sterren
  leuk platform ????? met allemaal fictieve personen, waarmee je GEEN afspraak kan maken staat duidelijk in de omschrijving van de site !!! bent U gesponseerd door de site om zulke onzin te schrijven over de site ???


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voorlopig noog niks

  Plus: overzichtelijke siwebsite maar pas op. Veel demes reageren niet en dat komt waarschijnlijk vanwege chatbots die over hun toeren draaien. En dan reageert er 1 dame en af en toe een bericht maar ik dacht dat het weer een chatbot was. Die kom je vaak tegen.
  Bah rommel spendeer je uw geld er niet aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bedrog

  Allemaal fake profielen


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kloten

  Als je hier naar date zoekt.misschien beter krant kopen.of ga eens een pintje gaan drinken.hier is 0,0 gelijk ook wat.geen matchen of likes.denk dat deze site oplichting is!!! Dus 1 goeie raad.aboneer niet!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Ondeugend-daten is een site met 90% fake vrouwelijke profielen om zoveel mogelijk lidgelden binnen te harken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Credits

  Ik koop credits aan, maar moet er 2 dagen op wachten.....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ondeugend Daten is echt ondeugend

  Overzichtelijke site met aantrekkelijke dames. Was wel toe aan wat spanning en dat heb ik zeker gekregen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Viespeuken en echtbrekers

  Nog zo'n gore website vol viespeuken en echtbrekers. Wanneer wordt dit verboden?! Overheid, grijp in!


Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Ashley Madison merklogo voor beoordelingen van online dating
Ashley Madison
2 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

Ondeugend Daten

Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.be kunt u snel en eenvoudig lezen op ErvaringenSite. De website verzameld van vele verschillende bedrijven reviews en ervaringen. Het is goed om op basis van de verschillende ervaringen een goed beeld te krijgen van ondeugend-daten.be. ondeugend-daten.be is een datingsite welke gericht is op getrouwde mensen welke overspel willen plegen. Het is een datingsite waar singles en vrijgezelle mensen elkaar kunnen vinden. Er is ook een speciale applicatie om het voor singles, vrijgezellen en getrouwde mensen om een leuke en ondeugende date te vinden. 

Over ondeugend-daten.be
Ondeugend-Daten.be is een site van Orbinair B.V. welke in Nijmegen gevestigd is. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09206903. Het is een website waar het gemakkelijk is om een profiel aan te maken. Ook is er een speciale app waar u gebruik van kunt maken om een ondeugende date te scoren. Het is goed om de profielen van alle vrijgezellen en ook van alle getrouwde mannen en vrouwen te bekijken. Natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren. 
Diensten van ondeugend-daten.be
De website Ondeugend-Daten.be helpt vrijgezellen, singles en getrouwde mensen om elkaar te vinden. Ze kunnen elkaar vinden om een ondeugend afspraakje te plannen en zelfs om overspel te plegen. Een relatie kan soms saai worden en wat aandacht van een andere man of vrouw kan zelfs uw eigen relatie nieuw leven inblazen. Voor sommigen is de spanning voldoende om alleen nog maar met een andere persoon van gedachten te wisselen over vreemdgaan en om ondeugend te daten. 

Klachten, tips en complimenten over en voor van ondeugend-daten.be
Heeft u een klacht over Ondeugend-Daten.be? Dan kunt u deze via het internet indienen. Ook kunt u contact opnemen met Orbinair B.V. Het is mogelijk om zo uw onvrede kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u een goede reactie en klachtafhandeling van hun verwachten.  

Uw mening over van ondeugend-daten.be
Heeft u een persoonlijke ervaring met Ondeugend-Daten.be? Dan zien we uw ervaring, beoordeling en review graag terug op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of dienst. Er zijn ook verschillende websites welke een beoordeling krijgen van meerdere mensen waardoor het mogelijk is om een goed beeld te krijgen van de bedrijven en websites. Deelt u ook uw ervaring over Ondeugend-Daten.be bijvoorbeeld? Vele andere mensen zullen het volop waarderen. 

 

Daters die u voorgingen vertellen hun succesverhalen (of niet!) bij ErvaringenSite over ondeugend-daten.be. Zijn ze betrouwbaar en vind je er leuke dates? Lees ervaringen op ErvaringenSite!