ErvaringenSite

  Ervaringen Ondeugend Daten

  Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.be kunt u snel en eenvoudig lezen op ErvaringenSite. De website verzameld van vele verschillende bedrijven reviews en ervaringen. Het is goed om op basis van de verschillende ervaringen een goed beeld te krijgen van ondeugend-daten.be. ondeugend-daten.be is een datingsite welke gericht is op getrouwde mensen welke overspel willen plegen. Het is een datingsite waar singles en vrijgezelle mensen elkaar kunnen vinden. Er is ook een speciale applicatie om het voor singles, vrijgezellen en getrouwde mensen om een leuke en ondeugende date te vinden.

  Over ondeugend-daten.be

  Ondeugend-Daten.be is een site van Orbinair B.V. welke in Nijmegen gevestigd is. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09206903. Het is een website waar het gemakkelijk is om een profiel aan te maken. Ook is er een speciale app waar u gebruik van kunt maken om een ondeugende date te scoren. Het is goed om de profielen van alle vrijgezellen en ook van alle getrouwde mannen en vrouwen te bekijken. Natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren.  Meer informatie over de website van ondeugend daten vindt u in dit filmpje:

  Diensten van ondeugend-daten.be

  De website Ondeugend-Daten.be helpt vrijgezellen, singles en getrouwde mensen om elkaar te vinden. Ze kunnen elkaar vinden om een ondeugend afspraakje te plannen en zelfs om overspel te plegen. Een relatie kan soms saai worden en wat aandacht van een andere man of vrouw kan zelfs uw eigen relatie nieuw leven inblazen. Voor sommigen is de spanning voldoende om alleen nog maar met een andere persoon van gedachten te wisselen over vreemdgaan en om ondeugend te daten.

  Klachten, tips en complimenten over en voor van ondeugend-daten.be

  Heeft u een klacht over Ondeugend-Daten.be? Dan kunt u deze via het internet indienen. Ook kunt u contact opnemen met Orbinair B.V. Het is mogelijk om zo uw onvrede kenbaar te maken. Natuurlijk kunt u een goede reactie en klachtafhandeling van hun verwachten.

  Uw mening over van ondeugend-daten.be

  Heeft u een persoonlijke ervaring met Ondeugend-Daten.be? Dan zien we uw ervaring, beoordeling en review graag terug op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of dienst. Er zijn ook verschillende websites welke een beoordeling krijgen van meerdere mensen waardoor het mogelijk is om een goed beeld te krijgen van de bedrijven en websites. Deelt u ook uw ervaring over Ondeugend-Daten.be bijvoorbeeld? Vele andere mensen zullen het volop waarderen.

  Daters die u voorgingen vertellen hun succesverhalen (of niet!) bij ErvaringenSite over ondeugend-daten.be. Zijn ze betrouwbaar en vind je er leuke dates? Lees ervaringen op ErvaringenSite!

  Ondeugend Daten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  4.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Op zoek naar spannende dates, niet naar lange relatie

  Een leuke date-platform. En het werkt best makkelijk. Ik ben regelmatig op zoek naar een spannende date maar niet dan ook direct een lange relatie. Op deze site zijn meer mensen met de wensen die ik ook heb, Daardoor vind ik toch best vaak een spannende date.

  Op andere date-sites is dat lastiger, omdat daar mensen toch vooral naar een soulmate zoeken en daar ben ik gewoon nog niet aan toe. Voor mij is dit beter daardoor.

  Door: Denz15-06-2016
  Marc02-02-2021

  dus neen 0,0 sterren leuk platform ????? met allemaal fictieve personen, waarmee je GEEN afspraak kan maken staat duidelijk in de omschrijving van de site !!! bent U gesponseerd door de site om zulke onzin te schrijven over de site ???

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  bedrog

  Allemaal fake profielen

  Door: Bedrog09-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kloten

  Als je hier naar date zoekt.misschien beter krant kopen.of ga eens een pintje gaan drinken.hier is 0,0 gelijk ook wat.geen matchen of likes.denk dat deze site oplichting is!!! Dus 1 goeie raad.aboneer niet!!!!

  Door: Spur30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abonnement

  Ondeugend-daten is een site met 90% fake vrouwelijke profielen om zoveel mogelijk lidgelden binnen te harken.

  Door: Erwin12-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Credits

  Ik koop credits aan, maar moet er 2 dagen op wachten.....

  Door: Ka23-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Ondeugend Daten is echt ondeugend

  Overzichtelijke site met aantrekkelijke dames. Was wel toe aan wat spanning en dat heb ik zeker gekregen!

  Door: gast08-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Viespeuken en echtbrekers

  Nog zo'n gore website vol viespeuken en echtbrekers. Wanneer wordt dit verboden?! Overheid, grijp in!

  Door: Niet bekend04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Ondeugend Daten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ondeugend Daten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Ondeugend Daten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ondeugend Daten actief?

  Ondeugend Daten is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ondeugend Daten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.