ErvaringenSite

  Ervaringen Regioswingers

  Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. Regioswingers is een website waar je kunt daten en valt daardoor onder de dating sites. Er is ook een dating app voor de Regioswingers bezoekers. De site is bestemd voor singles en vrijgezellen. Het is nu mogelijk om in de regio een date te vinden. geweldig toch! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van Regioswingers om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen op hun site? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Regioswingers. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Regioswingers. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over Regioswingers

  De site Regioswingers is een casual dating site voor mannen, vrouwen en ook voor stellen in ons land. Het is een site welke gericht is op mensen welke op zoek zijn naar wat meer spanning en erotiek. Iedere dag komen er ongeveer 140 nieuwe deelnemers bij en is het hierdoor een site geworden voor veel swingers in ons land. Het is gemakkelijk om je in te schrijven en om zo een spannend contact te vinden via het internet. Het internet is ideaal om de juiste persoon te vinden. Het maakt niet uit of je een man een vrouw of een stel bent welke op zoek is naar de juiste match.

  De laatste uren waren er 139 inschrijvers en de laatste maand waren er 4250 nieuwe inschrijvingen. Alle profielen worden handmatig nagekeken. Het is een site welke zich alleen richt op swingers. Iedereen kan een profiel aanmaken en ook foto’s plaatsen.
  De site is een onderdeel van het sexy dating network met meer dan 667.056 eerdere deelnemers.

  Regioswingers Review Nederlands

  Diensten van regioswingers

  Regioswingers is een site waar swinters een spannend contact kunnen zoeken en vinden. Het is een dating site waar veel mannen, vrouwen en stellen naartoe gaan voor een spannend en erotisch contact. Misschien is het ook wel wat voor jou?

  Klachten, tips en complimenten over regioswingers

  Klachten kun je per post en per mail inzenden naar Orbinair BV (het bedrijf achter de site Regioswingers).

  Orbinair B.V.

  Kerkenbos 1057c
  NL-6546 BB Nijmegen, België
  KvK-nummer: 09206903
  BTW-identificatienummer: NL821304148B01
  Laat je ook nog even je mening over hun achter op ErvaringenSite? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!

  Heb jij ervaring met Regioswingers

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. ErvaringenSite faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  De grootste verzekeraar ook de beste? Laat dit beoordelen door klanten die u voorgingen. Lees onafhankelijke ervaringen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij ErvaringenSite

  Regioswingers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lekker dichtbij dankzij RegioSwingers

  Er ontbrak wat spanning in de relatie tussen mij en mijn partner, waardoor we ons hebben ingeschreven bij RegioSwingers. Dit bleek een succes. De spanning is na een paar maanden weer helemaal terug en dit is echt iets voor ons! Bovendien zijn er veel mensen bij ons uit de regio, waardoor de reisafstand beperkt is.

  Door: Berend W.28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  discreet en verleidelijk tevreden

  makkelijk, discreet en verleidelijk
  wij zijn telkens tevreden geweest

  Door: wijSwingers09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Regioswingers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Regioswingers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Regioswingers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Regioswingers actief?

  Regioswingers is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Regioswingers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.