Victoria Milan

Alle reviews

Victoria Milan

57% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

;P BLURRSamanthaBLURR ;P
Een relatie moet je zelf spannend maken en houden. Voor mij werkt dat nou eenmaal het beste als ik er een man naast heb, is dat nou zo erg? Eerst was het vooral op fora chatten met andere mannen en...Lees verder
J
Jaggo
Ik was (en ben) in een ongelukkige relatie maar wil absoluut niet weg van mijn vrouw. Ik heb dus nu een tussenweg gevonden en kan iedereen dit aanraden zodat je door kan met je leven. Het heeft mij...Lees verder
R
Roel
Hier heb ik meer succes dan bij die andere, die Fuckbuddy enzo Vind het design (= de meisjes) ook mooier :PLees verder
G
Gilles Glorieux
Ik maak een profiel aan met een foto en fictieve naam. Al meteen krijg ik bezoeken, knipogen en berichtjes. 'Wil graag met je chatten' of 'hey knappe man' enzovoort. Wat opvalt grootste trafiek van...Lees verder
J
John
Ik verwachtte een bonafide site van een gerenommeerd internationaal bedrijf. Als test heb ik bij sites die zeker nepprofielen hebben gekeken hoe de werkwijze is om mannen geld afhandig te maken. ...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Extra spanning in mijn leven, net niet betrapt worden met de PANIEK KNOP

  Een relatie moet je zelf spannend maken en houden. Voor mij werkt dat nou eenmaal het beste als ik er een man naast heb, is dat nou zo erg? Eerst was het vooral op fora chatten met andere mannen en dat werd dan al gauw lekker pikant.

  Maar tegenwoordig pak ik het wat professioneler aan en heb een spannend profieltje gemaakt op Victoria Milan. Dat is extra spannend, want hier weet iedereen dat het overspel is! En het windt mij extra op te weten, dat de mannen waarmee ik spannende berichtjes stuur, ook overspel aan het plegen zijn. Al dat bedrog!

  En ik geniet extra van de extraatjes op Victoria Milan. Ik heb zo'n BLUR foto gemaakt van mijn profielfoto. Nog steeds duidelijk, maar ook weer niet echt herkenbaar. Dat is precies goed voor mij. Het hoeft voor mij niet dat mijn vrienden of mijn man mij tegenkomen op deze website (want het zou zo maar kunnen dat hij ook op deze website zit!), maar ik wil wel iets van mijzelf laten zien.

  En ook heel handig is de PANIEK KNOP. Want ik doe het JUIST als mijn man thuis is, dan kan hij mij betrappen - extra spannnend. En dan is er die knop... Dan is het gauw weg en denkt hij dat ik gewoon braaf kattenfilmpjes aan het kijken ben .

  En nou niet gaan zeggen dat het zielig is voor mijn man of niet eerlijk of wat dan ook. Want ik heb veel meer zin in seks nu en daar maakt hij volop gebruik van hoor!

  Wat niet weet, wat niet deert! Het is ook voor hem genieten dat ik dat doe, al weet hij dat misschien niet!
   


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitkomst

  Ik was (en ben) in een ongelukkige relatie maar wil absoluut niet weg van mijn vrouw. Ik heb dus nu een tussenweg gevonden en kan iedereen dit aanraden zodat je door kan met je leven. Het heeft mij echt geholpen.

  GATVER GA JE SCHAMEN MAN

  Niet zo kortzichtig reageren zou ik zo zeggen... je weet niet wat er speelt


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie meisjes, beter dan Fuckbuddy

  Hier heb ik meer succes dan bij die andere, die Fuckbuddy enzo
  Vind het design (= de meisjes) ook mooier :P


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1

  Ik maak een profiel aan met een foto en fictieve naam. Al meteen krijg ik bezoeken, knipogen en berichtjes. 'Wil graag met je chatten' of 'hey knappe man' enzovoort. Wat opvalt grootste trafiek van geïnteresseerde "dames" gebeurt in mijn geval van 8 tot 18 uur. Zelden s avonds want men zou verwachten dat vrouwen dan meer tijd hebben. Niet dus. Maar nog geen abonnement dus blijven ze sturen de dag erna opnieuw. Van 8 tot 18 uur. Neem nog geen lidmaatschap. Volgende dag is zondag... een vrije dag voor de werkende "dames" want ik krijg amper bezoeken of berichten. Later die dag maak ik mezelf lid. Domste beslissing ooit. 90 euro weg gegooid. De zo geïnteresseerde "dames" laten niets meer van zich horen als ik hen contacteer. Wel ja eigen schuld want ik had al zo'n vermoeden dat dit niet koosjer was. Victoria Milan is dus een nep dating site puur gemaakt om mensen hun geld te stelen... zij het dan onder een moeilijk te bewijzen criminele organisatie. Verwijder deze site meteen uit je browser is mijn advies. 100 % onbetrouwbaarder.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ook hier veel nep

  Ik verwachtte een bonafide site van een gerenommeerd internationaal bedrijf.
  Als test heb ik bij sites die zeker nepprofielen hebben gekeken hoe de werkwijze is om mannen geld afhandig te maken.
  Operators houden mannen aan het lijntje met berichtjes die wel lijken of er een date mogelijk is, maar als puntje bij paaltje komt, wordt er weer een draai aangegeven.
  Helaas heb ik bij Victoria Milan dezelfde werkwijze gezien. Er wordt geprobeerd naast je gewone abonnement credits aan te smeren.
  Maar er zijn zeker ook echte profielen en je zou ook zomaar een date kunnen hebben.
  Oppasen dus als ze niet gewoon willen mailen of met kik of zoiets.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedrogen door Victoria Milan

  Ik dacht dat dot mij niet zou overkomen, dat mijn man dat nooit zou doen. Maar helaas moet ook ik mij voegen in de lange rij bedrogen vrouwen. Alleen met een modern tintje, want ik ben bedrogen niett alleen door mijn echtgenoot, maar ook door het internet, door een groep mensen die websites online zetten waarmee huwelijken zoals het mijne willens en wetens om zeep kunnen worden geholpen. Ik begrijp er niks van, maar het maakt me erg somber. verdrietig. radeloos. waarom zijn mensen zo? waarom bieden mensen een zogenaamde helpende hand aan mensen die in hun zwakte geen goede keuzes kunnen maken meer? Waarom zijn er websites zoals deze die zich victoria milan noemt, ook nog gehuld in een of andere vrouwennaam dus, die mensen die hun eigen vrouw willen bedriegen, daarin bijstaan? Mijn man heeft smerige buitenechtelijke contacten opgezocht via het internet en ik neem hem dat natuurlijk zeer kwalijk. onze vertrouwensband is onherstelbaar beschadigd. Maar door hem voel ik mij vooral gekwetst, door de makers en steuners van een website zoals deze voel ik mij boos, woedend zelf. Radeloos.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jakkes

  nee ik kan hier echt geen goede ervaringen over gaan vertellen. Heb de website bezocht want ik dacht dat het een lingeriemerk was ofzo maar nee wat ik daar oantrof, dat matcht niet met mijn waarden in het leven. Dus gauw weer weggegaan daar. Bah.


Anderen bekeken ook

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating

Dating easy

5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Ashley Madison merklogo voor beoordelingen van online dating

Ashley Madison

2 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

Bilove merklogo voor beoordelingen van online dating

Bilove

4 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.be zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.be. Natuurlijk maakt bilove.be bij veel ...