ErvaringenSite

  Ervaringen RegioSexContact.nl

  Of je het nu casual dating, friends-with-benefits of sekscontact noemt, het blijft een feit dat steeds meer Nederlanders hun weg vinden naar online websites en datingapps die zich richten op de niche seksdating. Hierbij schrijf je je in voor een bepaalde website of app, zoek je een gewillige partner, en maak je ergens een discreet afspraakje. Wat er daarna gebeurt is volledig afhankelijk van wat jullie willen! RegioSexContact.nl is zo’n dating website. Maar uiteraard hangt er nog een groot taboe en zijn er veel stigma’s verbonden aan dit onderwerp. Veel mensen denken aan oplichting, of willen er wel mee beginnen maar weten niet goed waar ze dit kunnen doen. Is RegioSexContact betrouwbaar? Hiervoor is het van het uiterste belang dat je de ervaringen en besprekingen van anderen leest, hier bij ErvaringenSite. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent!

  Over Regiosexcontact.nl
  RegioSexContact.nl is een Nederlandse casual datingsite, gericht op mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder, op zoek naar een date, relatie of one-night-stand. Het bedrijf RegioSexContact is gevestigd in Nijmegen en is onderdeel van Orbinair. Orbinair B.V. werd opgericht in 2009 en heeft, samen met NovaMora.nl nog een aantal seksdatingsites onder beheer, denk aan RegioSwingers, Milf-match, Ondeugend-Daten, enzovoort. Samen vormen al deze sites de Sexy Dating Networks. Onderdeel zijn hiervan komt neer op het feit dat al deze sites verbonden zijn. Als je je inschrijft bij de ene, krijg je ook leden te zien van alle sites van Sexy Dating Networks – als deze aan je zoekcriteria voldoen. Je kan dan ook communiceren met die leden, en jouw profiel is ook zichtbaar voor leden van die andere datingsites.

  Producten en diensten van Regiosexcontact.nl
  RegioSexContact is een casual datingsite waarop leden geschikte matches kunnen zoeken op basis van hun gefilterde criteria, en hiermee vervolgens een praatje slaan. Het doel van een partner zoeken op deze site is ongebonden seks, maar uiteraard kan je aangeven in je profiel waar je precies naar op zoek bent. Men geeft ook datingtips op de website. RegioSexContact heeft een gratis lidmaatschap, waarmee je toegang krijgt tot de volgende functies: profiel aanmaken, profielen bekijken, knipogen sturen en foto’s plaatsen. Als je een VIP-abonnement aankoopt kan je de FotoZapper gebruiken, persoonlijke berichten sturen, berichten lezen, en de laatste bezoekers bekijken. Lidmaatschappen worden goedkoper naarmate je meer maanden tegelijk koopt. Je kan betalen via Creditcard (NL/BE), iDEAL (NL), BanContact (BE) en Overboeking (NL/BE). Als je niet tevreden bent van je ervaringen met RegioSexContact, heb je 14 dagen herroepingsrecht, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

  Klachten, complimenten en tips voor Regiosexcontact.nl
  Bij een online datingsite kan er veel tegenvallen: je kan niemand vinden die je bevalt, je kan geen dates bemachtigen, er zitten veel bots op de site, je kan problemen ondervinden met je abonnement en met het betalen ervan, de man/vrouw-verhouding kan niet gebalanceerd zijn, enzovoort. Heb jij ervaringen opgedaan met RegioSexContact? Laat het dan zeker weten en laat een review achter bij ErvaringenSite! Vertel anderen over je positieve EN negatieve ervaringen met de site en help toekomstige medeleden om een goede keuze te maken!

  When he's fitter than you @Story Party Tour - True Dating Stories

  RegioSexContact.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RegioSexContact.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is RegioSexContact.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over RegioSexContact.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RegioSexContact.nl actief?

  RegioSexContact.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RegioSexContact.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.