RegioSexContact.nl

Alle reviews

RegioSexContact.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Ashley Madison merklogo voor beoordelingen van online dating
Ashley Madison
2 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

SmartVibes merklogo voor beoordelingen van online dating
SmartVibes
7 reviews

Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hu...

RegioSexContact.nl

Of je het nu casual dating, friends-with-benefits of sekscontact noemt, het blijft een feit dat steeds meer Nederlanders hun weg vinden naar online websites en datingapps die zich richten op de niche seksdating. Hierbij schrijf je je in voor een bepaalde website of app, zoek je een gewillige partner, en maak je ergens een discreet afspraakje. Wat er daarna gebeurt is volledig  afhankelijk van wat jullie willen! RegioSexContact.nl is zo’n dating website. Maar uiteraard hangt er nog een groot taboe en zijn er veel stigma’s verbonden aan dit onderwerp. Veel mensen denken aan oplichting, of willen er wel mee beginnen maar weten niet goed waar ze dit kunnen doen. Is RegioSexContact betrouwbaar? Hiervoor is het van het uiterste belang dat je de ervaringen en besprekingen van anderen leest, hier bij ErvaringenSite. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent!

Over Regiosexcontact.nl
RegioSexContact.nl is een Nederlandse casual datingsite, gericht op mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder, op zoek naar een date, relatie of one-night-stand. Het bedrijf RegioSexContact is gevestigd in Nijmegen en is onderdeel van Orbinair. Orbinair B.V. werd opgericht in 2009 en heeft, samen met NovaMora.nl nog een aantal seksdatingsites onder beheer, denk aan RegioSwingers, Milf-match, Ondeugend-Daten, enzovoort. Samen vormen al deze sites de Sexy Dating Networks. Onderdeel zijn hiervan komt neer op het feit dat al deze sites verbonden zijn. Als je je inschrijft bij de ene, krijg je ook leden te zien van alle sites van Sexy Dating Networks – als deze aan je zoekcriteria voldoen. Je kan dan ook communiceren met die leden, en jouw profiel is ook zichtbaar voor leden van die andere datingsites.

Producten en diensten van Regiosexcontact.nl
RegioSexContact is een casual datingsite waarop leden geschikte matches kunnen zoeken op basis van hun gefilterde criteria, en hiermee vervolgens een praatje slaan. Het doel van een partner zoeken op deze site is ongebonden seks, maar uiteraard kan je aangeven in je profiel waar je precies naar op zoek bent. Men geeft ook datingtips op de website. RegioSexContact heeft een gratis lidmaatschap, waarmee je toegang krijgt tot de volgende functies: profiel aanmaken, profielen bekijken, knipogen sturen en foto’s plaatsen. Als je een VIP-abonnement aankoopt kan je de FotoZapper gebruiken, persoonlijke berichten sturen, berichten lezen, en de laatste bezoekers bekijken. Lidmaatschappen worden goedkoper naarmate je meer maanden tegelijk koopt. Je kan betalen via Creditcard (NL/BE), iDEAL (NL), BanContact (BE) en Overboeking (NL/BE). Als je niet tevreden bent van je ervaringen met RegioSexContact, heb je 14 dagen herroepingsrecht, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

Klachten, complimenten en tips voor Regiosexcontact.nl
Bij een online datingsite kan er veel tegenvallen: je kan niemand vinden die je bevalt, je kan geen dates bemachtigen, er zitten veel bots op de site, je kan problemen ondervinden met je abonnement en met het betalen ervan, de man/vrouw-verhouding kan niet gebalanceerd zijn, enzovoort. Heb jij ervaringen opgedaan met RegioSexContact? Laat het dan zeker weten en laat een review achter bij ErvaringenSite! Vertel anderen over je positieve EN negatieve ervaringen met de site en help toekomstige medeleden om een goede keuze te maken!