Milf-Match

Alle reviews

Milf-Match

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Ashley Madison merklogo voor beoordelingen van online dating
Ashley Madison
2 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

SmartVibes merklogo voor beoordelingen van online dating
SmartVibes
7 reviews

Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hu...

Milf-Match

Vandaag de dag zijn er honderden verschillende datingsites, die opties geven aan min of meer iedereen om een date te vinden, voor welke reden dan ook. Voor elke doelgroep is wel een site, dus om het even wat je naar op zoek bent, je zal wel een geschikte datingpartner kunnen vinden. Ben je op zoek naar een MILF, een hete moeder voor seks? Of ben je zelf een (hete) moeder en zoek je een jonge volwassene, van om het even welk geslacht? Dan kun je terecht bij een datingsite zoals Milf-Match. Hier kunnen MILFs en MILF-lovers met elkaar in contact komen. Je wil natuurlijk wel zeker zijn dat je aan je trekken kan komen via deze datingsite, dus het is aangeraden om hier op ErvaringenSite eens goed te polsen wat andere mensen, die reeds ervaring hebben met Milf-Match, te zeggen hebben erover. Leer van hun ervaringen door alle reviews te overlopen.  

Over Milf-Match
Milf-Match is een datingsite die zich richt op hete moeders en hun fans. De site zelf is onderdeel van Orbinair B.V., een Nederlands bedrijf uit Nijmegen met nog een heleboel andere datingsites onder beheer, waaronder Ondeugende-Papa’s, Ondeugend Daten, RegioSwingers, enzovoort. Allemaal sites gericht op seksdating. Milf-Match maakt deel uit van Sexy Dating Networks, wat betekent dat deze website standaard “zoeken en gevonden worden op partnersites” heeft aanstaan. Met andere woorden, je krijgt deelnemers van alle sites uit het netwerk van Sexy Dating Networks te zien. In contact komen met Milf-Match verloopt via een reactieformulier op de website, er is geen optie om hen te telefoneren of te e-mailen.

Producten en diensten van Milf-Match
Milf-Match is een online datingsite gericht op MILF’s (Mother I’d Like to Fuck, moeder die ik graag zou willen neuken) en fans van MILFs met elkaar in contact te brengen. Mannen (en vrouwen) die seks willen met oudere vrouwen, met andere woorden.

Je inschrijven op de website van Milf-Match is gratis, maar hiermee zal je slechts toegang krijgen tot een aantal beperkte functies. Met een gratis abonnement kun je bijvoorbeeld een profiel aanmaken, profielen van leden bekijken, FotoZapper Matches bekijken, knipogen versturen, foto’s plaatsen en hoofdfoto’s bekijken. Als je meer functies wil, zoals berichten lezen, extra foto’s bekijken, persoonlijke berichten versturen, enzovoort, zal je moeten betalen. Net als veel andere datingsites geldt hier dat hoe langer het aangekochte abonnement is, hoe goedkoper het per maand zal uitkomen. Als je 1 maand VIP aankoopt, zal het bijvoorbeeld ongeveer €25 zijn, maar als je 4 maanden koopt, komt het op ongeveer €15 per maand uit. Betalen verloopt via Creditcard, iDeal, Bancontact en Overboeking.

Klachten, complimenten en tips voor Milf-Match
Iedereen die zich inschrijft bij Milf-Match heeft tot 14 dagen na aangaan van de overeenkomst, zonder opgave van redenen, het recht om het abonnement op te zeggen. Heb je Milf-Match al eens een kans gegeven en wil je hier wat over vertellen aan andere mensen? Of dat nu een klacht of een complimentje is, bij ErvaringenSite zit je hiervoor goed. Stel een review op en deel je mening, want hier kunnen andere MILF-lovers zeker veel van leren.