ErvaringenSite

  Ervaringen C-date

  Geen tijd, zin of behoefte aan een volledige relatie, maar wel in voor intieme contacten? Casual dating kan een oplossing zijn. Maar zomaar iemand oppikken in een bar, aanspreken op straat of ontmoeten in een online community kan riskant zijn en is bovendien niet altijd succesvol, zeker voor hen die veel eisen stellen aan dergelijke contacten. C-date wil casual daten op een betrouwbare manier toegankelijk maken. Waar het andere (online) datingbureaus vooral gaat om het bij elkaar brengen van potentiele levenspartners, probeert C-date succesvolle mensen met drukke levens te voorzien van ongedwongen fysieke contacten. Maar hoe betrouwbaar is dat echt? En wat voor mensen melden zich aan voor deze dienst en zou je dus tegen komen bij C-date? C

  Over C-date

  C-date staat voor ‘casual dating’. Casual dating wordt gedefinieerd als een relatie zonder verplichtingen of verantwoordelijkheden. No strings attached. Dat kan een spannende one-night-stand zijn, maar ook een verhouding voor de lange termijn. Steeds meer mensen zouden op zoek zijn naar dergelijke relaties; door drukke carrière-eisen of andere levensdoelen blijft er weinig tijd over om te zoeken naar een serieuze levenspartner. Wel is er behoefte aan (erotische) contacten. 90% van deze ‘casual daters’ vindt elkaar online. C-date is een online dienst die voorziet in deze behoefte en klanten met gelijke wensen aan elkaar voorstelt.


  C-date komt oorspronkelijk uit duitsland - dit is hun duitse reclame!

  Diensten van C-date

  Via de website van C-date kunnen bezoekers zich gratis aanmelden. Ook hier is het no strings attached, want je zit nergens aan vast. Klanten vullen gegevens in en hun voorkeuren, zoals het type verhouding, bepaalde fantasieën en of ze op zoek zijn naar mannen, vrouwen en/of stellen. Voor meer mogelijkheden kun je kiezen voor een Premiumlidmaatschap. Dan pas kun je volledige profielen – inclusief foto’s – zien van matches en hun volledige erotische galerij. Alleen als Premiumlid kun je matches bewaren en persoonlijke berichten sturen aan contacten, om bijvoorbeeld een afspraakje te regelen. Er zijn drie prijscategorieën, afhankelijk van de periode, maar de prijzen zijn pas inzichtelijk na het aanmaken van een profiel.

  Een waslijst aan informatie in de Algemene Voorwaarden en een even zo uitgebreide Privacy Policy moet de privacy en anonimiteit van de gebruikers bewaren, wat natuurlijk geen overbodige luxe is. De meeste klanten (80%) van C-date is financieel onafhankelijk en werkzaam in een leidinggevende positie. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en alles om hen heen, relaties zijn daarbij geen uitzondering. C-date brengt mensen zoals deze samen en voorziet zo in een behoefte.

  Op de website biedt C-date een magazine aan, met allerhande nieuwsberichten en tips die te maken hebben met (casual) daten, waarbij ook testresultaten onder C-date worden gepubliceerd, soms veelzeggend over de mensen die je via deze website zou kunnen tegenkomen.

  Klachten over C-date

  Voor direct contact met C-date is er naast de website een emailadres beschikbaar en via de Amerikaanse website is een Amerikaans postadres te vinden. Opzeggingen gaan via de Klantenservice, die gevestigd is in Luxemburg.

  Moeite met uitschrijven? profielen die nep zijn? Of juist de ware liefde gevonden? Lees succesverhalen en waar u op moet letten bij ErvaringenSite

  C-date
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  vond het maar niks

  Ik heb het geprobeerd en de website is prima de begrijpen en de mensen zijn volgens mij niet fake ofzo. Dus op zich prima als je iemand wil vinden denk ik. Maar niks voor mij. Paar mislukte dates gehad en was allemaal erg ongemakkelijk. Dus ik gebruik denk ik sowieso geen datingbureaus meer, ik ga wel weer in de kroeg staan ;-)

  Door: P. Oomen09-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Liefde van mijn leven

  Ik heb C-date geprobeerd. Na een ellendige tijd van in een scheiding liggen toch weer het daten opgepakt. Iets van 10 dates gehad. De ene beter dan de andere. Na een jaar daten met een man ben ik er nu al mee getrouwd! Dus weer een huwelijk dankzij C-date. Bedankt C-date! (Voor levering krijgen jullie een 10! ;-)

  Door: Delila Lourens10-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Leuk maar niet meer dan dat

  Leuk voor iedereen die gewoon makkelijk wil daten. Ik las hier dat iemand wel "de liefde van zijn leven" had gevonden maar ik ben bang dat dat voor mij er niet helemaal in gaat zitten. Of diegene heeft erg veel gedate ofzo en toen op de juiste gestuit maar mij is dat nog niet overkomen.

  Door: van Grunsven23-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  iets te fijn

  Had zin in een date en dat ging helemaal goed tot en met het einde aan toe ;);) maar nu wil ik hem nog een keer zien en hij vond het eenmalig. Dus dat is een beetje balen maar misschien krijg ik hem wel zover nog....

  Door: Chrissie29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  1 maand premium

  Over C-date als site en bedrijf ga ik me niet uitspreken.
  Alleen over de vrouwen waar ik contact mee gehad heb.
  Ken je de uitdrukking "als het te moois is om waar te zijn..."
  Wel, ik ben een gewone man van 50j, als er dan plots een vrouw in je geïnteresseerd is van 33 begin je al na te denken.
  Als er dan ook nog verhalen boven komen van geblokkeerde rekeningen in Burkina Fasso dan kan je zeker zijn!
  Ik ben door meerdere vrouwen benaderd, allemaal frans sprekend, maar alles bij elkaar ben ik zelfs niet zeker of het een vrouw is.
  Eentje had € 3000 nodig. Voor de andere moest ik een code kopen voor treintickets voor € 250 etc... Etc...
  Ik kan C-date aan niemand aanraden.
  Iedereen die meer wil weten mag contact met me opnemen.

  Door: Werner Vermeulen25-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  C-date

  Getest voor 1 maand en ineens voor heel geld af mijn rekening gehaald.
  Mail gestuurd om direct te annuleren.
  Geld weg .
  DIEVEN IS DEZE SITE !!!!!
  hopelijk lezen ze dit e maken ze er een zaak van ,zie er naar uit ,OPLICHTERS

  Door: Daniel jacobs13-04-2020
  Jo27-05-2020

  Hello hoe is het bij jou nog afgelopen ?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goed dat dit er is

  Goed dat dit er is, dan hebben mensen die alleen maar seks zoeken daar een veilige plaats voor en kom je die minder op straat tegen (hoop ik).

  Door: Juliette de Meern31-10-2015
  Maarten28-12-2020

  Juliette, niet iedereen die een spannende afspraak zoekt is niet uit op enkel sex. Enjoy life, while you can...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  lekkere "casual dates"

  hoi allemaal ik zit op c-date en dat gaat heel lekker ik heb al meerdere "casual dates" gehad en dat is nog niet tegengevallen

  Door: __sasje92XXX27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  makkelijk

  handig makkelijk snel
  niet voor de lange termijn maar dat wilde ik ook niet

  Door: g26-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  oplichterij eersteklas

  Helaas een grote criminele benden ze reageren nergens op ja alleen als ze gel van je willen driegen ze met incasso. en volgens mijn veranderen ze ook om de week de algemeene voorwaarden zodat jij er gewoon instinkt
  gewoon naar dit adres een brief schrijven hoe meer mensen dat doen des te eerder ze ophoepelen.hopelijk.
  Europees Centrum voor de Consument / OOBC vzw
  Hollandstraat 13 -1060 Brussel

  Door: B.W12-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Premium lid

  Ik ben nog geen week op de website en moet tot mijn verbazing vaststellen dat C-dating een opgezet spel is van oplichters. Het zou me ook niet verbazen dat de meest van die profielen door hun worden gepost en ze zelfs die meisjes inzetten om daarna te vragen via Whats app verder te gaan. Ze schakelen opvallend over naar het Frans, terwijl ze in Vlaanderen wonen. De eerste 2 die dit deden vielen via Whats app al meteen door de mand, stilte na wat onderzoeksvragen of ze wel echt waren. Nadien meteen geblokkeerd.

  Ze nemen meer van jouw VISA af dan op de website, in de algemene voorwaarden verlengen ze automatisch jouw abonnement met 3 maanden. Je kan het niet opzeggen via hun service r-mailadres die ze op de website opgeven, komt nooit een reactie op. Je moet dan maar een fax sturen naar Luxemburg om het op te zeggen, ze vragen dan nog ook
  je handtekening. De 14 dagen tijd om te annuleren respecteren ze niet. Zeer gevaarlijk bedrijf. Wegblijven daar. Verschillende van de positieve reviews laten ze wellicht door mensen schrijven.

  Door: Mitch20-12-2019
  Rudi05-03-2020

  Beste Mitch , Heb de dezelfde ervaring meegemaakt , nu halen ze al 2 maand geld van mijn rekening , nochtans is het al 3 jaar geleden dat ik de site bezocht heb . Nu wil ik wel gerechtelijke stappen ondernemen tegen die bende . Welke stappen heb jij ondernomen ? Vriendelijke groeten , Rudi

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  C-Date stinkt! (of toch minstens de vrouwen op de site)

  Ik had een abonnement voor 3 maanden genomen (stupid me!) ... Ik woon in Vlaanderen, heb 3 spontane berichtjes gekregen met een beleefd "Nee, dank je en succes er mee", misschien 10 antwoorden (op de meer dan 600 zelf verstuurde berichtjes) van Vlaamse vrouwen gekregen, waar ik na wat berichten over en weer toch mijn bedenkingen had (nepprofielen, hoe bizar op deze site ook), en dan dik 20 antwoorden van FRANSE vrouwen die uiteindelijk geld vroegen voor een zieke tante of een treinticket, enz. Ik veronderstel ondertussen dat Vlaamse vrouwen EN onbeschoft EN onopgevoed zijn, want op de overige 550 berichtjes of zowat heb ik zelfs geen beleefd antwoord gekregen. Uitschrijven is inderdaad heel omslachtig, is me uiteindelijk gelukt door een speciaal formulier via mail te versturen (al had ik schrik dat ze dat niet via mail zouden willen aanvaarden). Conclusie: de kans dat je een eerlijke en geïnteresseerde vrouw tegenkomt bestaat hier wel, maar is zéér klein ...

  Door: Jozef Boels14-11-2019
  Mich20-12-2019

  Inderdaad een bende oplichters. Zelf ook ingetrapt, gelukkige op tijd ontdekt. Nu nog afwachten wat ze met de betaalgegevens en persoonlijk gegevens zullen gaan doen.

  Mich20-12-2019

  Alles is nep, zelfs de aantal likes. Ook daarvoor hebben ze mannetjes die klikken.

  Ikke08-01-2020

  Mijn ervaring is insgelijk. Na 1 maand wordt er nog eens 3 maanden geld van je Visa afgehouden. Uiteindelijk ,na ik weet niet hoeveel berichten ( schat ongeveer een 400 a 500 tal) weinig of geen reactie. En als er dames reageren gaat het via Whatsapp, blijken het Franse dames te zijn en meestal vragen ze ook nog geld . Volgens mij is dit oplichterij. Ben nu ook aan het zoeken om mijn lidmaatschap op te zeg gen maar ik vind geen e- mail en/of adres van hun. Mocht iemand dat weten graag.

  Jo27-05-2020

  Hey hoe ben je aan de formulier gekomen en naar welk e mail moet je dat sturen ?

  Sinus,28-02-2021

  Ik heb gereageerd op een dame die mij gechanteerd heeft, heeft mij 800 euro gekost, idd een site voor oplichters. Jullie kan ik wel helpen, ga naar de site, klik op je profiel en ga naar instellingen, onderaan vind jij jouw lidmaat schap, klik op veranderen. Daar vind je het opzegformulier. downloaden, uitprinten, ondertekenen, en versturen naar de 2 mogelijkheden, per post of email. succes.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  date liep totaal anders. alles draait om seks

  Mijn date liep totaal anders dan gepland. Dit doe ik nooit meer. Je denkt dat je gewoon een leuke afspraak hebt met een medemens, maar dan blijkt wederom dat de hele wereld alleen maar om seks draait.

  Niet dat ik uit was op trouwen en kinderen meteen, ik heb heus wel geweten waar C-date voor staat, maar dit is het andere uiterste. De man trok zo ongeveer meteen zijn broek uit zodra hij mij zag, nou vraag ik u, dat gaat toch een beetje te snel of niet?!

  Door: liever niet20-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Oppervlakkigheid

  De wereld wordt steeds oppervlakkiger. Nu kun je online seksdates scoren en dan gaan we er ook nog over zitten praten alsof dat normaal is. Vrijheid. Mij niet gezien. Waar gaat het heen.

  Door: VanBasten08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Voor iedereen die internetdaten wil proberen is het prima

  Is 1 van de weinige die gratis is dus makkelijk proberen. Geprobeerd, grappig. Op zich niks mis mee. Gaat er niet de man van je dromen vinden.

  Door: Mijntje Langenhuizen12-07-2015
  29-09-2015

  Maar dan heb je het concept niet helemaal begrepen volgens mij, want dit is dus casual dating, gewoon een beetje daten zonder dat dat de ware hoeft te zijn. kan wel, maar als je dat zoek dan heb je meer kans bij een andere site.

  Mitch20-12-2019

  Opgelet voor hun misleiding. Eens lid bij C-dating komt de wereld van mensen met slechte bedoelingen volledig tot jou. Bericht wellicht weer door een van hun medewerkers geschreven.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over C-date

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is C-date een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 15 ervaringen geplaatst over C-date. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is C-date actief?

  C-date is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C-date gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.