Ondeugend Contact

Alle reviews

Ondeugend Contact

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

Ondeugend Contact

De komst van het internet heeft de manier waarop we daten en afspraakjes maken behoorlijk veranderd. Er zijn talloze datingsites op het net te vinden waar je volgens zeggen een partner kunt vinden. Maar hoeveel resultaat bieden al die sites je eigenlijk? Hoe echt zijn de profielen die je te zien krijgt? Is het de investering waard om lid te worden van zo'n site? Laat andere consumenten deze vragen voor je beantwoorden door hun reviews op onze website te lezen. Een snelle en betrouwbare manier om er achter te komen welke sites volgens andere gebruikers de beste resultaten leveren. Je wordt tenslotte lid van zo'n datingsite om een leuk iemand te vinden, niet om maandenlang alleen maar berichten uit te wisselen met een fictief persoon.

Over Ondeugend Contact
Ondeugend Contact is een datingsite voor vrijgezelle mannen en vrouwen en voor koppels. Deze site is net als vele andere datingsites eigendom van het bedrijf GWA limited uit Hong Kong. Om in contact te komen met de medewerkers van de klantenservice van Ondeugend Contact kun je gebruik maken van het telefoonnummer of het e-mail adres dat op de site vermeld staat. Heb je er behoefte aan om de commentaren en ervaringen van andere klanten met deze site te lezen? Begeef je dan naar onze website waar je de reviews van deze klanten kunt lezen. Er zijn overigens geen kosten verbonden aan het maken van een profiel op deze datingsite.

De producten en diensten van Ondeugend Contact
Pas als je als gebruiker met een profiel contact wilt leggen met andere gebruikers zul je moeten betalen. Na het aanmaken van jouw profiel waar je jouw gebruikersnaam kiest en gegevens invult kun je de profielen van andere gebruikers bekijken. Om berichten te kunnen ontvangen en versturen zul je met een creditcard of Bancontact zogenaamde credits moeten kopen. Deze credits zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten waarvan het pakket van € 225 het duurste is. Je kunt daarmee 250 berichten versturen en ontvangen. Het profiel dat je bij deze datingsite aanlegt kun je overigens op elk gewenst moment verwijderen. Volgens de voorwaarden van Ondeugend Contact kun je de site niet gebruiken om fysieke afspraken te maken.

Reviews en commentaren over Ondeugend Contact
Daten kan spannend, leuk en stressvol zijn. Daarom hopen wij dat jij als gebruiker van Ondeugend Contact andere consumenten een hart onder de riem wilt steken door een review over dit datingplatform op onze website te plaatsen. Jij als gebruiker kunt anderen namelijk precies vertellen wat de voor- en nadelen van dit platform zijn. Is het makkelijk om met anderen op het platform in contact te komen? Heb je echte afspraakjes kunnen maken? Jouw beoordeling kan gaan over dit soort onderwerpen of andere zoals de manier waarop er met jouw gegevens wordt omgegaan of hoe klachten door de site in behandeling zijn genomen. Door alle commentaren en ervaringen van klanten zoals jij bij elkaar te voegen zijn wij in staat om een realistisch beeld van de werkwijze van Ondeugend Contact te laten zien.