ErvaringenSite

  Ervaringen A.Vogel

  Een gezond leven leiden

  is erg belangrijk voor veel mensen. De laatste jaren is er een steeds groter wordende tendens in Nederland om meer natuurlijk te gaan eten én leven. Denk aan meer aandacht voor allerlei onbewerkte voedingswaren, bewegen in de gezonde buitenlucht, en je meer bezig houden met de natuur. Bij A. Vogel kun je terecht voor allerlei voedingssupplementen en traditionele geneesmiddelen. Bij dergelijke producten denken veel mensen meteen kritisch: werkt dat allemaal wel? Kun je vertrouwen op de werking van dergelijke producten? Als je hierachter wil komen, moet je zeker alle reviews van klanten van A. Vogel lezen, hier bij ons op ErvaringenSite. Als je rechtstreeks van echte mensen kan horen hoe hun ervaringen waren, is het gemakkelijker voor jou om te beslissen of je de producten van A. Vogel een kans wil geven. Informeer je zo goed mogelijk!

  Over A. Vogel
  A. Vogel.nl is een Nederlands bedrijf dat zich al sinds 1955 richt op natuurlijke zelfzorgmiddelen. De A. Vogel Nederland tuinen bevinden zich in ’t Harde, waarvan de planten worden vervoerd naar de productiehallen in Elburg. A.Vogel Nederland maakt deel uit van de internationale A.Vogel groep, waarvan het hoofdkantoor zich in Roggwil, Zwitserland bevindt. Dit bedrijf is actief in bijna de hele wereld. De oprichter was Alfred Vogel, een Zwitserse fytotherapeut, die in 1955 het Nederlandse bedrijf Biohorma heeft opgericht. Het gedachtegoed achter dit bedrijf is “je bent wat je eet”. A. Vogel stond vroeger ook bekend als dr. Vogel. Je kunt het bedrijf volgen op Facebook, YouTube, LinkedIn en Instagram.

  Producten en diensten van A. Vogel
  A. Vogel is actief in de wereld van natuurlijke zelfzorgmiddelen. Denk aan voedingssupplementen, traditionele kruidengeneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Deze worden vervaardigd met planten die worden gekweekt in de tuinen van A. Vogel in ’t Harde. In deze tuinen worden jaarlijks ongeveer 250.000 vaste planten en 2,5 miljoen eenjarige planten gekweekt op ecologische wijze, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Het bekendste product van A. Vogel is Echinaforce. Dit is een product gebaseerd op het kruid rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Het is het best verkochte natuurgeneesmiddel ter wereld.

  Meer dan 90% van de producten van A. Vogel valt onder de naam “fytotherapeutische” producten. Fytotherapie is kruidengeneeskunde. Dit is niet hetzelfde als homeopathie want de extracten van de planten worden niet verdund. Deze producten kun je gebruiken op het vlak van weerstand, luchtwegen, overgang, slaap, stress, spijsvertering, spieren, gewrichten, enzovoort. Je kunt de producten van A. Vogel kopen in winkels doorheen Nederland, net als op de webshop. Op de webshop kun je betalen via iDeal, overboeking, Afterpay, PayPal en Creditcard.

  A. Vogel heeft een informatiecentrum waar je terecht kan voor persoonlijk advies over je gezondheid, met een slaap- en ontspanningscoach. Op de website kun je ook gezonde recepten vinden.

  Klachten, complimenten en tips voor A. Vogel
  Bij woorden zoals fytotherapie twijfelen mensen soms aan de werking van dergelijke producten. Heb je zelf al eens iets gekocht van A. Vogel en wil je je mening hierover kwijt? Deel die dan met de wereld, via ErvaringenSite. Andere mensen willen zeer graag weten wat jouw ervaringen waren, zo kunnen ze zich beter voorstellen wat te verwachten.

  FODMAP DIEET | MIJN ERVARING NA 1 JAAR INCL. STRUGGLES! | Dazzling Beauty

  A.Vogel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A.Vogel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is A.Vogel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over A.Vogel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A.Vogel actief?

  A.Vogel is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A.Vogel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.