ErvaringenSite

  Ervaringen Do Fasting

  Afvallen is niet alleen om ons lichaam in vorm te houden, maar ook om overgewicht en obesitas te voorkomen. Dit kan leiden tot veel gezondheidsproblemen in ons lichaam, zoals hartziekten, beroertes, diabetes en andere aandoeningen. Om gewicht te verliezen, gaan mensen naar de fitness, sporten ze, veranderen hun dagelijkse voedselconsumptie, volgen de nieuwste dieettrends op het internet of gebruiken populaire dieetpillen. Maar elk van deze methoden is niet geschikt voor iedereen. Elke lichaam is toch anders, niet? Dat is de reden waarom je verschillende methoden voor gewichtsverlies met elkaar moet vergelijken door de reviews te lezen. Zoek naar gelijkaardige verhalen aan het jouwe, zo weet je dat de ervaringen ook op jouw lichaam slaan.

  Over Do Fasting

  Do Fasting is een bedrijf gevestigd in Litouwen. Hun diensten verlenen ze via de website en mobiele applicatie. Hier bieden ze een nieuwe manier van gewicht te verliezen aan door de methode van vasten. Ze gebruiken professionele voedingsdeskundigen voor persoonlijke vasten assistentie te geven. Samen kies je een methode om gewicht te verliezen die past voor bij je levensstijl. Dit wil ook zeggen dat je maaltijd aanbevelingen en eenvoudige work-outs krijgt om te implementeren in je dagelijkse routine.

  Het OMAD Dieet - Gezond OF Ongezond?

  Do Fasting Gewichtsverlies

  Op de website kun je in een minuut een persoonlijke vragenlijst invullen. Hiermee komt Do Fasting meer over je te weten en geven ze je een plan om gewicht te verliezen tot je het gewenste doel bereikt. Dit plan is goedgekeurd door experts achter het bedrijf en gebaseerd op vragen als je eetgewoonten en hoeveelheid sport die je wekelijks doet. Via de app kun je hierna je schema volgen. Hier heb je echter een abonnement voor nodig, waarvoor je een 3, 6 en 12 maanden optie hebt. Je kunt jezelf verwachten aan motivatie boosters en herinneringen die je door de goede en zware dagen proberen te loodsen. Ook is er de challenge mode als je motivatie uit uitdagingen komt. Je vasten-schema houdt bij hoeveel calorieën je mag eten en geeft aanbevelingen voor maaltijden.

  Diensten van de Do FASTING

  Om op schema te blijven en je vooruitgang bij te houden, heeft de app een kalender en tracker. Hier wordt een effectieve trainingsroutine voor je weergegeven met een trainingsschema en andere vormen van begeleiding. Je vindt er ook artikelen om up-to-date te blijven over het nieuwste wetenschappelijk onderzoek.

  Online Shop

  Voor grotere effectiviteit van je vasten, heeft Do Fasting ook een webshop waar je 3 verschillende supplementen kunt vinden. Zo heb je de box als compleet pakket, speciale gummibeertjes en een ketonen booster. Deze worden allemaal glutenvrij, non-GMO en veganistisch in Californië geproduceerd. Ze helpen om meer vet te verbranden en zo het verlangen naar voedsel te verminderen. De shop is echter nog niet operationeel in Europa en ook is er geen mogelijkheid om de producten naar België te laten verzenden.

  Complimenten, Klachten en Tips over Do Fasting

  Het bedrijf deelt graag al zijn succesverhalen met je via de website en sociale media. Toch geven ze ook een disclaimer weer om te vermelden dat resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon. Via het helpcenter kun je het antwoord op veelgestelde vragen vinden, een vraag aan de community stellen en technische problemen melden. Heb je nog twijfels over de efficiëntie van Do Fasting, bekijk dan zeker de recensies op onafhankelijke reviewsites. Hier zie je niet alleen de succesverhalen, maar ongefilterde ervaringen van iedereen die de programma’s heeft geprobeerd. Laat zelf ook weten wat jij van de service vindt, zodat je de mensen na je ook kunt helpen.

  Do Fasting
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Do Fasting

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Do Fasting een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Do Fasting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Do Fasting actief?

  Do Fasting is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Do Fasting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.