Do Fasting

Alle reviews

Do Fasting

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Do Fasting

Afvallen is niet alleen om ons lichaam in vorm te houden, maar ook om overgewicht en obesitas te voorkomen. Dit kan leiden tot veel gezondheidsproblemen in ons lichaam, zoals hartziekten, beroertes, diabetes en andere aandoeningen. Om gewicht te verliezen, gaan mensen naar de fitness, sporten ze, veranderen hun dagelijkse voedselconsumptie, volgen de nieuwste dieettrends op het internet of gebruiken populaire dieetpillen. Maar elk van deze methoden is niet geschikt voor iedereen. Elke lichaam is toch anders, niet? Dat is de reden waarom je verschillende methoden voor gewichtsverlies met elkaar moet vergelijken door de reviews te lezen. Zoek naar gelijkaardige verhalen aan het jouwe, zo weet je dat de ervaringen ook op jouw lichaam slaan.

Over Do Fasting
Do Fasting is een bedrijf gevestigd in Litouwen. Hun diensten verlenen ze via de website en mobiele applicatie. Hier bieden ze een nieuwe manier van gewicht te verliezen aan door de methode van vasten. Ze gebruiken professionele voedingsdeskundigen voor persoonlijke vasten assistentie te geven. Samen kies je een methode om gewicht te verliezen die past voor bij je levensstijl. Dit wil ook zeggen dat je maaltijd aanbevelingen en eenvoudige work-outs krijgt om te implementeren in je dagelijkse routine.

Do Fasting Gewichtsverlies
Op de website kun je in een minuut een persoonlijke vragenlijst invullen. Hiermee komt Do Fasting meer over je te weten en geven ze je een plan om gewicht te verliezen tot je het gewenste doel bereikt. Dit plan is goedgekeurd door experts achter het bedrijf en gebaseerd op vragen als je eetgewoonten en hoeveelheid sport die je wekelijks doet. Via de app kun je hierna je schema volgen. Hier heb je echter een abonnement voor nodig, waarvoor je een 3, 6 en 12 maanden optie hebt. Je kunt jezelf verwachten aan motivatie boosters en herinneringen die je door de goede en zware dagen proberen te loodsen. Ook is er de challenge mode als je motivatie uit uitdagingen komt. Je vasten-schema houdt bij hoeveel calorieën je mag eten en geeft aanbevelingen voor maaltijden. 

Diensten van de Do FASTING
Om op schema te blijven en je vooruitgang bij te houden, heeft de app een kalender en tracker. Hier wordt een effectieve trainingsroutine voor je weergegeven met een trainingsschema en andere vormen van begeleiding. Je vindt er ook artikelen om up-to-date te blijven over het nieuwste wetenschappelijk onderzoek.

Online Shop
Voor grotere effectiviteit van je vasten, heeft Do Fasting ook een webshop waar je 3 verschillende supplementen kunt vinden. Zo heb je de box als compleet pakket, speciale gummibeertjes en een ketonen booster. Deze worden allemaal glutenvrij, non-GMO en veganistisch in Californië geproduceerd. Ze helpen om meer vet te verbranden en zo het verlangen naar voedsel te verminderen. De shop is echter nog niet operationeel in Europa en ook is er geen mogelijkheid om de producten naar België te laten verzenden.

Complimenten, Klachten en Tips over Do Fasting
Het bedrijf deelt graag al zijn succesverhalen met je via de website en sociale media. Toch geven ze ook een disclaimer weer om te vermelden dat resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon. Via het helpcenter kun je het antwoord op veelgestelde vragen vinden, een vraag aan de community stellen en technische problemen melden. Heb je nog twijfels over de efficiëntie van Do Fasting, bekijk dan zeker de recensies op onafhankelijke reviewsites. Hier zie je niet alleen de succesverhalen, maar ongefilterde ervaringen van iedereen die de programma’s heeft geprobeerd. Laat zelf ook weten wat jij van de service vindt, zodat je de mensen na je ook kunt helpen.