FitChef

Alle reviews

FitChef

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Foodies merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Foodies

0 reviews

Via het internet kun je tegenwoordig ook abonnementen op kranten, magazines en tijdschriften afsluiten. De verschillende bestelmethodes lijken eenv...

FitChef

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net datgene wat je nodig hebt. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van FitChef? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review te schrijven over jouw persoonlijke ervaring met FitChef. Zo kun je andere potentiële klanten van deze onderneming helpen beslissen om al dan niet in te gaan op hun aanbod. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. 

Over FitChef
FitChef is een Nederlands platform met hoofdkantoor in Breda. Deze onderneming zou je helpen fit te worden en te blijven en zou zo ontworpen zijn dat je zelf aan niets zou moeten denken. Als je je aanmeldt voor een FitChef-abonnement, krijg je wekelijks een gepersonaliseerd menu waarbij rekening wordt gehouden met eventuele allergieën en dieetvoorkeuren. Verder kun je producten die je niet lust uitsluiten van je weekmenu's, bepaal je zelf het gewenste aantal eetmomenten per dag en kun je je favoriete recepten opslaan zodat deze voorrang krijgen bij het samenstellen van je weekmenu. Tot slot biedt FitChef ook een automatisch boodschappenlijstje aan, kun je je boodschappen met één enkele klik online bij de supermarkt bestellen en krijg je toegang tot de applicatie van FitChef.

Producten en diensten van FitChef
Op de website van FitChef kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals "recepten", "prijzen" en "hoe werkt het?". Er is ook een aparte pagina met veelgestelde vragen en kun je talrijke relevante artikels lezen op de blog. Voor updates ga je naar het gelijknamige onderdeel, waar je meer uitleg kunt lezen over recente updates en aanstaande mogelijkheden. Bij de recepten kun je je keuze verder verfijnen op maaltijdtype, soort eten, bereidingstijd, dieet en aantal personen. Verder bepaal je zelf of je gratis gebruik wilt maken van een beperkt aantal mogelijkheden op de site, of voor een premium abonnement van 3 maanden of een jaar wilt gaan. Heb je een specifieke vraag waarop je het antwoord niet meteen terugvindt? Dan kun je via de chatfunctie of per e-mail contact opnemen met het team van FitChef.

Complimenten, klachten en tips voor FitChef
Uiteraard is het best mogelijk dat je ooit al gebruik hebt gemaakt van de diensten van FitChef. Indien dit het geval is, zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen een bondige, eerlijke review over FitChef te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere mensen die interesse hebben in de producten en diensten van deze onderneming. Zo kun je hen laten weten wat de kwaliteit is van de recepten, of je effectief kunt rekenen op een correcte, vriendelijke dienstverlening van de klantenservice van FitChef wanneer je vragen of opmerkingen hebt en hoe veilig de online betaling via de website verloopt. Zowel wij als onze bezoekers kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw persoonlijk verslag. Ben je benieuwd wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Surf dan zeker eens naar deze site en lees een brede waaier aan beoordelingen!