ErvaringenSite

  Ervaringen Fitwinkel

  De oorsprong van fitness en waar het lichaamstraining echt is begonnen ligt in India. 3000 jaar geleden begonnen mensen te experimenteren met lichaamsoefeningen en mogelijkheden. Dit wordt tegenwoordig ook wel Yoga genoemd en is niet hetzelfde als de fitness trainingen die we vandaag kennen.

  Om de beste fitness ervaring te hebben, gaat het natuurlijk om de fitness artikelen die u gebruikt. Vandaar is het belangrijk om wat reviews te lezen over verschillende winkels en webshop die fitnessartikelen aanbieden. Zo kunt u helemaal voorbereid u fitness avontuur tegemoet gaan.

  Sinds enige tijd bestaat het moderne fitness, waarbij we apparaten gebruiken om onze lichaam te veranderen in esthetiek. Het gaat vooral om het manipuleren van de spieren, als u spier het niet gewend is om een bepaalde gewicht te tillen, dan vormt hier spiergroei.

  Over Fitwinkel

  Fitwinkel is al 2 decennia actief in het verkopen van fitnessartikelen. Barry ten Voorde begon in het jaar 2000 met het verkopen vanuit zijn garage en tegenwoordig heeft fitwinkel een breed assortiment.

  Fitwinkel staat er bekend om dat zij kwaliteit aanbieden in het verkopen van A-merken in de fitness industrie. Zij verkopen artikelen van onder andere Life Fitness, Ketler, Virtufit, Tunturi, Finnlo en FlowFitness. Zij begonnen in de garage maar tegenwoordig hebben zij een opslagruimte van maar liefst 8.000m².

  Fitwinkel heeft een webshop maar heeft ook 6 fysieke winkels. In 2006 opent fitwinkel de eerste showroom in Hengelo en in 2007 de tweede fysieke winkel in Arnhem. In 2017 bereikte zij een opslagruimte van 8.000m² en in de afgelopen 2 jaar opende zij 2 nieuwe fysieke winkels. De webshop bestaat uiteraard al sinds het jaar 2000.

  Het Metabolisme Dieet - Alles Wat Je Moet Weten

  Producten en diensten Fitwinkel

  Fitwinkel verkoopt niet alleen artikelen maar biedt ook diensten aan zoals advies geven over een bepaald product of dieet en gezondheid. Maar waar zij echt bekend om staan zijn de producten op het gebied van fitness.

  Zij bieden verschillende categorieën aan op de webwinkel zoals Fitnessapparatuur, Fitnessartikelen, Krachttraining, Kleding, Vechtsport, Sportvoeding, Crossfit, Preventie, Sport&Spel en Accessoires. Onder elke categorie bevindt zich een subcategorie en zo verfijnt u de zoekopdracht.

  Fitwinkel heeft een snelle bezorgservice, zo krijgt u de bestelling de volgende dag thuisgestuurd indien u voor 22.00 besteld. Ook kunt u goed nadenken of u het product echt wilt kopen, u heeft 50 dagen bedenktijd en kunt binnen deze periode het product terug sturen. Vanaf een bepaald bedrag verzenden zij de artikelen ook nog eens gratis bij u thuis.

  Complimenten, klachten of tips voor Fitwinkel

  Heeft u toevallig recent Fitnessartikelen gekocht bij Fitwinkel? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het aanschaffen van Fitnessartikelen of iets dergelijks.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Fitwinkel, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een product gekocht en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust Fitnessartikelen bestellen bij Fitwinkel.

  Fitwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fitwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitwinkel actief?

  Fitwinkel is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.