ErvaringenSite

  Ervaringen SupMedi

  Het vinden van de juiste CBD-producten kan lang duren en lastig zijn, omdat apotheken of andere medici specialisten niet altijd hebben wat u zoekt. Erger nog… Is het online bestellen van medicatie voor kwaaltjes waar u niet voor naar de dokter wilt wel echt zo betrouwbaar? Hoe veilig is dat voor uw gezondheid die u zo probeert te beschermen? Bij ErvaringenSite bent u terecht voor reviews die wat meer informatie verschaffen over verschillende drogisterijen en apotheken. Het bedrijf Supmedi is één van de bedrijven die ook medicijnen en geneesmiddelen verkoopt. U kunt in de onderstaande informatie meer te weten komen wie het bedrijf is en wat ze doen.

  Over SupMedi
  SupMedi BV is een bedrijf die zich specialiseert in CBD-olie en tabletten. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Basisweg 43 in Amsterdam (Nederland) en is opgericht op 22 januari 2018. Het bedrijf SubMedi is al 3 jaar bezig met het verschaffen van al uw CBD-producten. Alle producten die door SupMedi worden aangeboden zijn door het laboratorium goedgekeurd. Het bedrijf stelt hoge eisen voor al de CBD-producten en gaat in zee met bedrijven zoals Boere Jongens Coffeeshop, Amsterdam Genetics, BitCanna en Zamnesia.

  Producten en diensten van SupMedi
  De producten van SupMedi kunt u verder vinden op de website van het bedrijf en een keus maken uit de volgende categorieën: CBD-supplementen zoals de CBD-olie en de CBD-tabletten, CBD-huidverzorging zoals Argan Crème, Handcrème, zalfsoorten en Hennepolie zeep en CBD-voeding en dranken. Wilt u bij het bedrijf bestellen, dan dient u zich eerst te registreren op de website van SubMedi. Het bedrijf SupMedi verzekert haar klanten van klantenservice met bijbehorende contactformulieren, restitutiebeleid, retournering bij beschadiging of ontevredenheid van uw producten.

  Complimenten, klachten en tips voor SupMedi
  Klanttevredenheid is iets waarmee SubMedi altijd hoog houdt. Het bedrijf geeft aan graag tevreden klanten te zien. Mocht het zijn dat u ontevreden bent over uw producten, dan bestaat de mogelijkheid voor het terugsturen van uw product ongeacht de reden, binnen 14 dagen na het ontvangen van het product. Voor onduidelijkheid kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf op het nummer of een mail versturen naar info@supmedi.com. U kunt ook zelf langslopen bij het hoofdkantoor aan de Basisweg 43 of bij de CBD store van het bedrijf aan de Hendrikkade 10, van maandag tot vrijdag tussen 11.00 tot 19.00 uur. SupMedi is ook op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en LinkedIn. Tenslotte accepteert het bedrijf de verschillende betalingsmogelijkheden, zoals Maestro, Visa, Mastercard, giro pay en Sofort Banking.

  Heeft u al ene ervaring met het bedrijf SupMedi? Wij van ErvaringenSite zijn heel benieuwd wat uw ervaring met het bedrijf is. Plaats uw reviews hier op ErvaringenSite en laat weten wat u van de producten vindt en de klantenservice, of er voordelen of nadelen zijn bij het bestellen bij het bedrijf. Geef uw beoordeling hier. Door het delen van uw ervaring kunnen anderen een beter beeld hebben als ze bij SupMedi hun medicamenten willen kopen of liever een ander bedrijf willen kiezen.

  ADHD en voeding: het RED-dieet uitgelegd...

  SupMedi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SupMedi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SupMedi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SupMedi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SupMedi actief?

  SupMedi is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SupMedi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.