100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

I
Ingrid de G
Ik vind vitaepro helemaal geweldig en slik het als zoete koek! Mijn spieren en gewrichten zijn soepel als een worm in de kleigrond en ik ben voorzien van weerstand. En niet te vergeten werkt mijn h...Lees verder
E
Elena
Mijn leven is helemaal veranderd sinds ik dit product ben beginnen gebruiken. Ik voel me veel energieker en actiever. Vroeger moest ik altijd even rusten na een lange wandeling of Zumba-les, maar n...Lees verder
Y
Y. Messaoudi
Na het lezen van de voor- en nadelen, heb ik besloten om een voedingssupplement te proberen. Ik heb een aandoening waardoor mijn lichaam niet alle goede voedingsstoffen kan opnemen. Het is belangri...Lees verder
A
Alexander
Ik had regelmatig last van mijn knieën, ging meerdere keren naar de huisarts, maakte foto's, maar moest gewoon met de pijn leren leven. Na het aanraden van een kennis heb ik dit supplement bes...Lees verder
L
loïc
Ik heb al een tijd last van mijn gewrichten, vooral door artrose, en ondanks dat ik eerst twijfelde, heb ik toch wel baat bij het product. Het lost niet al mijn problemen op, maar ik voel me er ove...Lees verder

Reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vitaminen

  Ik vind vitaepro helemaal geweldig en slik het als zoete koek! Mijn spieren en gewrichten zijn soepel als een worm in de kleigrond en ik ben voorzien van weerstand. En niet te vergeten werkt mijn hart ook nog normaal, hetgeen het resultaat zal moeten zijn van mijn vitaepro-kuur.
  Of het nu de vitamine B, C of D is, danwel de Omega 3, Seleen of ‘tropische wierrookboom’ Boswellia Serrata is, het maakt me weer zo kwiek als een pasgeboren reetje in het veld. Ik eet overigens ook heel gezond waarmee ik waarschijnlijk een dubbele boost aan gezondheid binnen krijg. Ik verwacht minstens 150 jaar te worden en zal te zijner tijd nog een review achterlaten met de resultaten. Indien je niets meer van me hoort, dan weet je genoeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fast results after using the product

  Mijn leven is helemaal veranderd sinds ik dit product ben beginnen gebruiken. Ik voel me veel energieker en actiever. Vroeger moest ik altijd even rusten na een lange wandeling of Zumba-les, maar nu lijk ik eindeloos door te kunnen gaan. Mijn fysieke klachten, zoals hartritmestoornissen en een lastige knieblessure, zijn allemaal verdwenen. Het feit dat ik 6 kilo ben afgevallen en nu op mijn ideale gewicht zit, bewijst voor mij dat dit product echt werkt. Mijn familie, vrienden en kennissen zeggen allemaal dat ik er beter uitzie en me beter voel dan ooit tevoren. Ik raad dit product echt aan iedereen aan die meer energie, vitaliteit en een betere gezondheid zoekt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvulling op voeding

  Na het lezen van de voor- en nadelen, heb ik besloten om een voedingssupplement te proberen. Ik heb een aandoening waardoor mijn lichaam niet alle goede voedingsstoffen kan opnemen. Het is belangrijk voor mijn gezondheid om deze tekorten aan te vullen. Dit is mijn eerste bestelling na overleg met mijn dokter en ik ben benieuwd naar de resultaten. De klantenservice was echt top en vriendelijk, dat vond ik fijn. Ik hoop echt dat dit product zal helpen om mijn gezondheid te verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supplement voor kniepijn

  Ik had regelmatig last van mijn knieën, ging meerdere keren naar de huisarts, maakte foto's, maar moest gewoon met de pijn leren leven. Na het aanraden van een kennis heb ik dit supplement besteld en was ik sceptisch. Nu, na bijna 3 maanden gebruik, kan ik eerlijk zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik heb geen pijn meer in mijn knieën en kan weer lange wandelingen maken. Het heeft mijn leven echt verbeterd en ik ben dankbaar voor de verandering die het mij heeft gebracht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewrichtsklachten

  Ik heb al een tijd last van mijn gewrichten, vooral door artrose, en ondanks dat ik eerst twijfelde, heb ik toch wel baat bij het product. Het lost niet al mijn problemen op, maar ik voel me er over het algemeen wel beter door. Ik merk dat ik me beter kan bewegen en minder beperkt ben in mijn dagelijkse bezigheden. Ik zou het zeker aanraden aan anderen die gelijkaardige klachten hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vitamine supplement

  Ik heb eigenlijk niet echt een groot verschil opgemerkt tussen VitaePro en de multivitamine die ik daarvoor nam. Maar sinds de laatste verandering in de samenstelling van VitaePro heb ik misschien wat last van mijn darmen gekregen. Daarom heb ik besloten om te stoppen met het innemen van deze vitaminen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vitaepro capsules

  De capsules doen echt hun werk, ik voel dat mijn spieren en gewrichten soepeler zijn en ik me beter voel. Het enige minpuntje is dat ze vrij groot zijn en ik wat moeite heb met het innemen en doorslikken. Gelukkig is de automatische service voor het toesturen van de volgende bestelling handig, dus je zit nooit zonder capsules en hoeft geen voorraad op te bouwen. Ik zou het zeker aanbevelen aan mensen met spier- en gewrichtsklachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voedingssupplementen

  Ik dacht zo van "je weet maar nooit, baat het niet dan schaadt het niet". Na 14 dagen begon ik al een verbetering te voelen, minder last van die vervelende en pijnlijke spieren. En nu, na een tijdje, zijn de meeste klachten gewoonweg verdwenen. Ik ben super tevreden met het resultaat en zal zeker nog gebruik blijven maken van dit product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voordelig, effectief

  We hebben echt het gevoel dat het iets doet. We nemen het al een tijdje. Vooral nu na die knie-operatie en revalidatie. Mijn vrouw slikt het al 4 weken en denkt echt dat het haar flexibiliteit helpt. Maar 't is ook belangrijk om zelf actief te blijven en je lichaam te onderhouden door te blijven bewegen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VitaePro

  Ik ben echt teleurgesteld! Na maar een paar maanden dit product te hebben gebruikt, heb ik helemaal geen verbeteringen opgemerkt. Eerlijk gezegd kreeg ik zelfs last van bijwerkingen die waarschijnlijk te wijten zijn aan andere medicijnen die ik neem voor mijn bloeddruk. Ik had echt gehoopt op betere resultaten.


Anderen bekeken ook