ErvaringenSite

  Ervaringen Vitamins.nl

  Wilt u gezonder leven en zoekt u een website waar u alles kunt vinden voor dieet en gezondheid? Of bent u op zoek naar een nieuwe website voor al uw supplementen? Dan is misschien Vitamins.nl de online winkel voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Vitamins.nl, een online winkel waar u van alles kunt vinden dat te maken heeft met supplementen, kruiden, verzorging en gezondheid. Als u op het punt stond om gebruik te willen maken van Vitamins.nl, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over Vitamins.nl
  Vitamins.nl werd opgericht op 1994 in Amsterdam. Ze staan geregistreerd in de Nederlandse Kamer van Koophandel onder de bedrijfsnaam Vitamins Direct Bv. Ze vallen onder de categorie: detailhandel via postorder en internet voor voedingsmiddelen en drogisterijwaren. Vitamins.nl heeft geen fysieke winkel, haar assortiment is alleen beschikbaar via de online shop. Ze hebben wel een locatie op de Herengracht in Amsterdam, maar hier worden alleen administratieve taken uitgevoerd. Het is daarom niet mogelijk om deze locatie te bezoeken zonder afspraak of om bestellingen naar terug te sturen. In het kort is Vitamins.nl een groothandel voor gezondheids- en welzijnsproducten voor groothandel en particulieren. Vitamins.nl heeft rond de 20 werknemers in dienst.

  Diensten van Vitamins.nl
  Het assortiment van Vitamins.nl bestaat uit meer dan 60.000 producten. Deze producten hebben te maken met gezondheid en welzijn. Hierbij kunt u denken aan producten zoals vitaminepillen, kruidengeneesmiddelen, dieetproducten, supplementen, proteïne poeder en et cetera. Hiernaast biedt Vitamins.nl diverse producten aan die betrekking hebben tot huishoudelijk (schoonmaakmiddelen), hygiëne (toiletartikelen) en voeding (snoepgoed, dranken, beleg). Tenslotte heeft Vitamins.nl ook een aanbod aan producten voor de voeding en verzorging van dieren (honden, katten en paarden). Vitamins.nl promoot een gezondere levensstijl voor de hele familie inclusief de huisdieren, om deze reden zijn haar producten voor iedereen. Ook is het merendeel van de producten biologisch en duurzaam geproduceerd, tot aan de hondenbrokjes toe.

  Blog
  Vitamins.nl heeft een speciale website voor haar blogs. Hier vindt u verschillende onderwerpen voor het verbeteren van uw gezondheid zoals tips, onderzoeken, recepten, oefeningen, meditatie en schema’s voor trainen en dieet. De blog is actueel en het wordt ook regelmatig bijgewerkt. De website is naast het Nederlands ook beschikbaar in 13 andere talen. Er zijn meer dan 500 blogs beschikbaar.

  Klantenservice
  Met uw klachten en vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Vitamins.nl. Ze zijn bereikbaar elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur via e-mail en telefoon.

  Uw mening over Vitamins.nl
  Heeft u recent iets besteld bij Vitamins.nl? Of leest u weleens de blogs van Vitamins.nl? Dan willen we u graag uitnodigen om een review hierover te schrijven op onze website. Bij de ErvaringenSite vinden we het erg belangrijk dat al onze bezoekers altijd ingelicht zijn, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst. Met uw review kunt u onze toekomstige bezoekers voorbereiden met wat zij kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van de diensten van deze online winkel.

  Wat is een goed dieet? | Bekijk de video van Tamara de Weijer

  Vitamins.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vitamins.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vitamins.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vitamins.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vitamins.nl actief?

  Vitamins.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vitamins.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.