ErvaringenSite

  Ervaringen Abonnements.be

  Aanbiedingen

  komen niet vanzelf. Je zal op zoek moeten gaan naar deze opties. Abonnements,be is daarom een van de aanbieders die aanbiedingen heeft via andere media kanalen. Zeker ook voor personen of gezinnen die de laatste periode een bepaalde inschrijving hebben op een bepaald adres. Verschillende personen hebben al gebruik gemaakt van de diensten van Abonnements. Het is dus daarom verstandiger om hun reviews en beoordelingen te lezen, om zo een stap voor te hebben op de diensten, voordat je kiest.

  Over Abonnements.be

  Abonnements.be is een afdeling van Roularta Media Group. Roularta Media Group is een Belgische multimediagroep. Op de markt geeft hij leiding op et gebied van magazines, lokale media en business televisie. Het bedrijf zorgt al jaren voor Trends Business informatie over alle financiële data en marketing van alle bedrijven in België. Verder opereert het bedrijf ook in Nederland en Duitsland in de 50 + markt. Het bedrijf is opgericht in 1954, met een ruim aantal van 1.300 medewerkers. Met een omzet van 300 miljoen euro is dit bedrijf de beursgenoteerde Multi-media-groep.

  Producten en diensten van Abonnements.be

  Sinds de oprichting biedt het bedrijf verschillende magazines zoals algemeen- business- en sport- nieuwsbladen, lifestyle- magazines, medical-, professional magazines. Hiernaast is het bedrijf ook marktleider op het gebied van streekkranten, zondagskranten, lifestylemagazines en internet- marketingsolutions. Kennis maken met de verschillende merken van het bedrijf is een optie die de website geeft. Hier kun je een overzicht vinden van de verschillende merken, waarmee het bedrijf werkt. Als je dus op zoek bent naar abonnementen voor tijdschriften, dan is Abonnements een goede aanbieder. Deze aanbiedingen zijn in een papieren versie en een digitale versie. Behalve het feit dat je afgaat op de aanbiedingen van abonnements, kun je jouw abonnement ook zelf beheren. Dit betekent dat je contact zal moeten opnemen met de klantenservice. Als je misschien een nieuw adres hebt? Of is je adres gewijzigd? Wil je een andere adres opgeven om de magazine te ontvangen? Of heb je problemen met het ontvangen of openen van je digitale abonnement? Dan betekent dit dat je als abonnee van Roularta Media Group zelf je abonnement kan beheren. De website helpt je hierbij elke stap.

  Complimenten, klachten en tips voor Abonnements.be

  Heb je al eens gebruik gemaakt van de abonnementen van het bedrijf? Is de levering hiervan geschied zoals het bedrijf beschrijft? Is de klantenservice naar wens verlopen? Heb je de juiste hulp gekregen bij het invullen van het contactformulier? Dan is deze informatie van belang voor een andere bezoeker van onze website; Ervararingensite.be. Dit kan hen helpen bij het kiezen van hun abonnement of bij het uitkiezen van een magazine, waarop ze graag een abonnement willen. Je kunt ook consumenten een beter beeld geven van wat ze te wachten staat. Zeker als ze al een hele tijd op zoek zijn naar abonnement diensten bij een goede aanbieder. Als je in zee bent gegaan met het bedrijf, kun je zeker een hulp zijn voor velen die nog op zoek zijn. Zo maak je de zoektocht korter en aangenaam voor hen.

  APS IT diensten Onderwijs op afstand via vergaderingen in Teams

  Abonnements.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Abonnements.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Abonnements.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Abonnements.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Abonnements.be actief?

  Abonnements.be is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Abonnements.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.