Abonnements.be

Alle reviews

Abonnements.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Abonnements.be

Aanbiedingen komen niet vanzelf. Je zal op zoek moeten gaan naar deze opties. Abonnements,be is daarom een van de aanbieders die aanbiedingen heeft via andere media kanalen. Zeker ook voor personen of gezinnen die de laatste periode een bepaalde inschrijving hebben op een bepaald adres. Verschillende personen hebben al gebruik gemaakt van de diensten van Abonnements. Het is dus daarom verstandiger om hun reviews en beoordelingen te lezen, om zo een stap voor te hebben op de diensten, voordat je kiest.

Over Abonnements.be
Abonnements.be is een afdeling van Roularta Media Group. Roularta Media Group is een Belgische multimediagroep. Op de markt geeft hij leiding op et gebied van magazines, lokale media en business televisie. Het bedrijf zorgt al jaren voor Trends Business informatie over alle financiële data en marketing van alle bedrijven in België. Verder opereert het bedrijf ook in Nederland en Duitsland in de 50 + markt. Het bedrijf is opgericht in 1954, met een ruim aantal van 1.300 medewerkers. Met een omzet van 300 miljoen euro is dit bedrijf de beursgenoteerde Multi-media-groep.

Producten en diensten van Abonnements.be
Sinds de oprichting biedt het bedrijf verschillende magazines zoals algemeen- business- en sport- nieuwsbladen, lifestyle- magazines, medical-, professional magazines. Hiernaast is het bedrijf ook marktleider op het gebied van streekkranten, zondagskranten, lifestylemagazines en internet- marketingsolutions. Kennis maken met de verschillende merken van het bedrijf is een optie die de website geeft. Hier kun je een overzicht vinden van de verschillende merken, waarmee het bedrijf werkt. Als je dus op zoek bent naar abonnementen voor tijdschriften, dan is Abonnements een goede aanbieder. Deze aanbiedingen zijn in een papieren versie en een digitale versie. Behalve het feit dat je afgaat op de aanbiedingen van abonnements, kun je jouw abonnement ook zelf beheren. Dit betekent dat je contact zal moeten opnemen met de klantenservice. Als je misschien een nieuw adres hebt? Of is je adres gewijzigd? Wil je een andere adres opgeven om de magazine te ontvangen? Of heb je problemen met het ontvangen of openen van je digitale abonnement? Dan betekent dit dat je als abonnee van Roularta Media Group zelf je abonnement kan beheren. De website helpt je hierbij elke stap.

Complimenten, klachten en tips voor Abonnements.be
Heb je al eens gebruik gemaakt van de abonnementen van het bedrijf? Is de levering hiervan geschied zoals het bedrijf beschrijft? Is de klantenservice naar wens verlopen? Heb je de juiste hulp gekregen bij het invullen van het contactformulier? Dan is deze informatie van belang voor een andere bezoeker van onze website; Ervararingensite.be. Dit kan hen helpen bij het kiezen van hun abonnement of bij het uitkiezen van een magazine, waarop ze graag een abonnement willen. Je kunt ook consumenten een beter beeld geven van wat ze te wachten staat. Zeker als ze al een hele tijd op zoek zijn naar abonnement diensten bij een goede aanbieder. Als je in zee bent gegaan met het bedrijf, kun je zeker een hulp zijn voor velen die nog op zoek zijn. Zo maak je de zoektocht korter en aangenaam voor hen.