100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Chloé Raes
Ik ben echt blij met de app. De samenvattingen van boeken zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen, waardoor je snel de essentie van het boek kunt vatten. Het leest ook heel vlot. Ik heb geen probl...Lees verder
M
M. Piron
Is deze dienst een meerwaarde voor mij of niet? Ik kan alleen maar zeggen "Absoluut"! Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën in verschillende gebieden zoals technologie, psychologie, filo...Lees verder
J
Jana
Ik schrijf normaal gezien geen reviews, maar ik moet dit gewoon zeggen. Na het verlopen van mijn abonnement, vroeg ik om 50% korting bij het verlengen van mijn contract en dat kreeg ik ook. Enkele ...Lees verder
L
leon
Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om hele boeken te lezen? Met deze service heb ik inzicht gekregen in verschillende onderwerpen zonder dat ik een heel boek hoef te kopen. De mogelijkheden voor ab...Lees verder
E
Emiel
Mijn abonnement werd automatisch verlengd na een jaar, maar ik had het bijna niet gebruikt en was het zelfs vergeten. Plots werd er 80 euro afgeschreven voor het abonnement. Ik heb meteen gemaild n...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  samenvattingen van boeken, overzichtelijk, kernachtig

  Ik ben echt blij met de app. De samenvattingen van boeken zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen, waardoor je snel de essentie van het boek kunt vatten. Het leest ook heel vlot. Ik heb geen problemen gehad met het annuleren van abonnementen, als je binnen 7 dagen de trial annuleert, wordt er geen geld afgeschreven. Ik annuleer altijd meteen na aankoop om potentieel gedoe te vermijden. Ook al wou ik aanvankelijk alleen maar een proefabonnement, ik was zo tevreden dat ik uiteindelijk toch een jaarabonnement heb genomen. Het is echt de moeite waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement op samenvattingsdienst

  Is deze dienst een meerwaarde voor mij of niet? Ik kan alleen maar zeggen "Absoluut"! Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën in verschillende gebieden zoals technologie, psychologie, filosofie enzovoort, of als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen zonder de hele dag te lezen, dan is Blinkist geweldig. Het is gewoon een kwestie van er elke dag gebruik van te maken en het niet te laten verstoffen. Blinkist is de ideale oplossing voor mensen die in hun jeugd veel lazen en daar later geen tijd meer voor hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met korting

  Ik schrijf normaal gezien geen reviews, maar ik moet dit gewoon zeggen. Na het verlopen van mijn abonnement, vroeg ik om 50% korting bij het verlengen van mijn contract en dat kreeg ik ook. Enkele dagen later stond het geld alweer op mijn rekening. Dit had ik echt niet verwacht en ik ben heel dankbaar! Een geweldige klantenservice-ervaring! Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Qua diensten ben ik echt tevreden, maar ik moet momenteel wat besparen op mijn uitgaven. Met deze review wil ik gewoon mijn dankbaarheid tonen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Efficiënt en handig

  Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om hele boeken te lezen? Met deze service heb ik inzicht gekregen in verschillende onderwerpen zonder dat ik een heel boek hoef te kopen. De mogelijkheden voor abonnementen zijn heel duidelijk en gemakkelijk te beheren. De samenvattingen zijn kort maar informatief en hebben me echt geholpen om mijn kennis uit te breiden. Ik ben heel tevreden over deze service en zal er zeker gebruik van blijven maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement verlengd zonder het te gebruiken

  Mijn abonnement werd automatisch verlengd na een jaar, maar ik had het bijna niet gebruikt en was het zelfs vergeten. Plots werd er 80 euro afgeschreven voor het abonnement. Ik heb meteen gemaild naar de klantenservice en zij hebben direct het geld teruggestort en mijn abonnement stopgezet. Wat een geweldige service, nog nooit eerder meegemaakt! Echt blij mee!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Correctie app-probleem

  De app blokkeerde en ik kon een functie niet gebruiken. Maar Marrianne van de klantendienst heeft echt haar best gedaan om het op te lossen en heeft me goed op de hoogte gehouden. Het voelde echt goed om te weten dat het bedrijf mijn probleem serieus nam en mijn feedback meteen heeft aangepakt. Ik ben blij dat alles snel werd opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abo Verlängerung

  Ik ben vergeten mijn abonnement op tijd op te zeggen en het is automatisch verlengd. De prijs van bijna 80€ per jaar leek me te hoog, dus ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Gelukkig hebben ze het geld terugbetaald en het abonnement geannuleerd, ook al was de fout bij mij. Het hele proces verliep vlot en snel, wat ik echt waardeer. De service was uitstekend en heel klantgericht.


Anderen bekeken ook