ErvaringenSite

  Ervaringen Bigcommerce

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat online software diensten voor u kan leveren? Wilt u beginnen met uw eigen online winkel? Ga daarvoor naar ErvaringenSite en vind een bedrijf dat u hiermee kan assisteren. Leest u eerst de reviews om te kijken wat de ervaringen waren van klanten en maak zo de juiste keus.

  Over Bigcommerce
  Bigcommerce is een bedrijf dat op de NASDAQ-lijst staat. In 2009 werd Bigcommerce opgericht in Australië door de Australiërs Eddie Machaalani en Mitchell Harper. In 2004 lanceerden Machaalani en Harper hun eerste bedrijf, Interspire. Deze groeide uit tot Bigcommerce. In 2009 opende het bedrijf haar eerste kantoor in de Verenigde Staten in Austin Texas. In 2011 haalde het bedrijf Bigcommerce $15 miljoen op in series A-financiering. In 2014 breidde het bedrijf uit en opende een kantoor in San Francisco. In 2016 wekte Bigcommerce samen met Amazon om zijn detailhandelaren de mogelijkheid te bieden om de voorraad via beide kanalen te synchroniseren. In juni 2020 bediende Bigcommerce 60.000 online winkels in 120 landen.

  Producten en diensten van Bigcommerce
  De producten en diensten, die Bigcommerce levert aan detailhandelaren, zijn allen gerelateerd aanonline software diensten. Bigcommerce levert software aan bedrijven, die hen helpen bij het opzetten en beheren van online mobiele winkels en bedrijven. Het platform van het bedrijf omvat het opzetten van online winkels, zoekmachine optimalisatie, hosting, marketing en beveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven. Bigcommerce heeft ook een partnerprogramma met de mogelijkheid om met middelen, verkoopbevordering, training en verwijzingsnetwerk meer klanten te krijgen en betere handelservaringen op te bouwen. U kunt een partner worden door uw bedrijf online in te schrijven. Bigcommerce heeft ook een affiliatie programma, waaraan u mee kunt doen en commissies kunt ontvangen.

  Voorwaarden, betaling & klachten bij Bigcommerce
  De voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de diensten van Bigcommerce is het aanmaken van een service-account. Als onderdeel van het registratieproces geeft u Bigcommerce een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account. Bigcommerce behoudt zich het recht voor om de registratie van accounts te weigeren of te annuleren, die in strijd zijn met de voorwaarden of het beleid voor acceptabel gebruik van Bigcommerce. De diensten en website van Bigcommerce zijn alleen beschikbaar voor personen, die meerderjarig zijn, dus boven de 18 jaar, en die wettelijke bindende contracten kunnen sluiten volgens de toepasselijke wetgeving. Bij Bigcommerce kan onder andere worden betaald met Paypal, adyen, chase, stripe en nog vele anderen. Voor vragen of klachten kunnen klanten telefonisch contact opnemen van maandag tot vrijdag 9am tot 5pm CST met Bigcommerce klantenservice op +1 512 758 7588, door een email te verzenden of een live chat op hun page.

  Complimenten en tips voor Bigcommerce
  Heeft u al eerder een account aangemaakt bij Bigcommerce? Wat vindt u van hun producten en diensten? Wat vindt u van hun partner programma? Wat vindt u van hun affiliatie programma? Heeft u aanbevelingen of tips voor Bigcommerce? Deel uw mening en ervaringen met ons op onze site. Maak uw mooie en minder mooie opmerkingen bekend over Bigcommerce op ErvaringenSite.

  Bent u nog niet bekend met bigcommerce.com, haar dienstverlening? Neem een kijkje naar de reviews op ervaringensite.be.

  Bigcommerce
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bigcommerce

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bigcommerce een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bigcommerce. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bigcommerce actief?

  Bigcommerce is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bigcommerce gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.