Jimdo

Alle reviews

Jimdo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Jimdo

Jimdo is een van oorsprong Duitse website bouwer en alles-in-één hostingoplossing, ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun eigen websites te bouwen zonder enige ervaring met webdesign. Het bedrijf is in particulier bezit en heeft zijn hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Jimdo lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Duitse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. 

Over Jimdo
Jimdo werd opgericht in het jaar 2007 door Matthias Henze, Christian Springub en Fridtjof Detzner. Terwijl ze nog op de middelbare school zaten, begonnen Christian Springub en Fridtjof Detzner hun eerste internet bureau dat websites voor kleine bedrijven ontwierp in Cuxhaven, Duitsland. Toen Matthias Henze in 2004 bij het bedrijf kwam, besloot het team om hun eigen content managementsysteem te bouwen dat in 2007 Jimdo zou worden. In april 2009, nadat Yahoo! aankondigde dat GeoCities ging sluiten, kondigde Jimdo aan dat voormalige GeoCities-gebruikers welkom waren op Jimdo. Jimdo startte de actie "Reddingsboot voor GeoCities" om gebruikers te helpen bij de overgang naar Jimdo. Jimdo bood dan ook tien procent korting aan gebruikers die overstapten van GeoCities en Google Page Creator naar Jimdo. 

Producten en diensten van Jimdo
Jimdo biedt twee verschillende diensten aan: Jimdo Creator is de originele drag-and-drop websitebouwer van het bedrijf die geschikt is voor gebruikers die al enige codeervaardigheden hebben. En Jimdo Dolphin is een door AI aangedreven website bouwer die is ontworpen voor gebruikers met basis computervaardigheden en die het grootste deel van het website bouwproces automatiseert. Het bedrijf onderscheidt zich hierin van andere soortgelijke bedrijven door kunstmatige intelligentie te gebruiken om de gebruiker, hun bedrijf en hun doelen te leren kennen en bouwt vervolgens een website die al volledig is gepersonaliseerd om aan hun behoeften te voldoen. 

Beide producten van het bedrijf bieden gratis en premium abonnementen. Vanaf het jaar 2019 zijn er zeven talen beschikbaar: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands en Spaans. De Engelstalige dienst maakt gebruik van Amerikaans Engels. Om de snelheid en prestaties voor hun wereldwijde gebruikersbestand te verhogen onderhoudt Jimdo datacenters in Duitsland en Japan. Mocht u toch nog klachten over Jimdo hebben, dan kunt u deze indienen bij de klantenservice van het bedrijf. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Jimdo
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Jimdo? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Jimdo op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Jimdo vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Jimdo of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Duitse bedrijf Jimdo nu achter.