Directwonen.nl

Alle reviews

Directwonen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Directwonen.nl

Direct Wonen is een Nederlands online huurplatform waar huurders en woningaanbieders rechtstreeks met elkaar in contact kunnen komen. Direct Wonen bestaat sinds 1990 en maakt tevens onderdeel uit van het beursgenoteerde London Stock Exchange Group sinds mei 2007.

Services Direct Wonen
Voor woningzoekenden evenals verhuurders biedt Directwonen.nl de mogelijkheid direct contact op te nemen met een huisbaas door te reageren op advertenties bij interesse om te huren, dit gebeurt allemaal zonder tussenkomst van een makelaar. De woningen worden niet beheerd door Direct Wonen, maar Direct Wonen is enkel het platform waar huisbaas en huurder elkaar kunnen vinden.

Over Direct Wonen
Sinds 2014 heeft Directwonen.nl het roer omgegooid naar dit nieuwe businessmodel. Daar zij voorheen een verhuurmakelaar waren, zijn ze nu enkel een platform die contact faciliteert tussen huurder en verhuurder. Iedere verhuurder in Nederland kan dus zijn of haar woning gratis plaatsen op Direct Wonen. Of u een particuliere verhuurder, een institutionele verhuurder of een woningbouwvereniging bent doet er niet toe voor het gebruik van de services van Direct Wonen. Wat betreft de optie voor een betaalde bemiddelaar, die is nu optioneel. Het elimineren van de verplichte makelaar betekent effectief dat vraag en aanbod van huurders en verhuurders nu op een simpele, snellere en goedkopere wijze gebeurt.

Volgens RTL-nieuws is er veel beweging in de huurmarkt. In de vrije sector zijn in het derde kwartaal van 2020 de huurprijzen gegroeid met ruim tien procent, ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Verder zijn zowel de huur als koopmarkt is in de afgelopen jaren flink gestegen in Nederland. Bent u er nog niet over uit of u wilt huren of kopen, lees meer over de voor- en nadelen bij de Rabobank.

Klachten en complimenten over Direct Wonen
Als u een klacht of een compliment heeft over Direct Wonen, of eventueel heeft u een tip voor Direct Wonen, laat dat ons dan weten door een review achter te laten. Met uw persoonlijke ervaring over de services van Direct Wonen, kunt u uw mede consument helpen met het maken van de juiste keuze. Andere consumenten rekenen op dit soort reviews met het kiezen van het juiste platform wanneer zij een woning willen verhuren of huren.

Behulpzame reviews houden onder andere in het verstrekken van meer informatie over het gebruik van de website, over de services van Direct Wonen en over hun klantendienst, evenals over het proces vanaf het eerste contact tot aan het daadwerkelijke huren of verhuren - en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Wilt u meer lezen over allerlei soorten bedrijven die te maken hebben met wonen? Neem dan op ErvaringenSite een kijkje. Of als u op zoek bent naar services zoals een onafhankelijke huizenbemiddelaar, dan kunt u hier alle beschikbare diensten bekijken.