Eurosender Reviews

: 9
89% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Emma
Na een vervelend incident waarbij mijn koffer per ongeluk werd meegenomen tijdens mijn terugreis vanuit Barcelona, heb ik een betrouwbare koeriersdienst gezocht om mijn koffer terug te brengen. Nad...Lees verder
V
Van Dyck
Deze website is echt top en superduidelijk, met veel verschillende opties voor verzendingen. Het is geweldig dat je een extra verzekering kan afsluiten voor waardevolle pakketten. Als gewone burger...Lees verder
A
Ayoub Lefèvre
Ik was zo dom om mijn tas op de luchthaven in Spanje te vergeten en moest een koerier inschakelen om het terug te krijgen. Gelukkig kon ik dit via Eurosender doen voor een veel lagere prijs dan bij...Lees verder
M
Merel
Het verkeerde bezorgadres invoeren bracht wat verwarring met zich mee, maar gelukkig was de klantenservice super behulpzaam. Ariela van de chat service heeft me snel en efficiënt geholpen om het ad...Lees verder
A
Aya
Ik stuur regelmatig spullen met Eurosender en ik ben telkens tevreden. De boekingen zijn altijd vlot verlopen en ik hoop dat het ophalen en verzenden deze keer ook probleemloos zal verlopen. Ik ben...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verloren koffer teruggebracht

  Na een vervelend incident waarbij mijn koffer per ongeluk werd meegenomen tijdens mijn terugreis vanuit Barcelona, heb ik een betrouwbare koeriersdienst gezocht om mijn koffer terug te brengen. Nadat ik teleurstellende ervaringen had met verschillende partijen, besloot ik Eurosender te proberen. Ondanks wat communicatieproblemen vanwege de taalbarrière, is Eurosender erin geslaagd om mijn koffer veilig en snel van Barcelona naar mijn huis in Nederland te verzenden voor een redelijke prijs. De ophaalpogingen verliepen niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk heeft Eurosender het voor elkaar gekregen en daar ben ik erg dankbaar voor.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veilige internationale verzending

  Deze website is echt top en superduidelijk, met veel verschillende opties voor verzendingen. Het is geweldig dat je een extra verzekering kan afsluiten voor waardevolle pakketten. Als gewone burger raad ik deze dienst zeker aan voor betrouwbare internationale verzendingen. Het feit dat ze je pakketje thuis komen ophalen is vooral handig voor mensen die niet goed hun huis uit kunnen. Ik ben over het algemeen echt heel tevreden over de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service voor het terugkrijgen van een vergeten item

  Ik was zo dom om mijn tas op de luchthaven in Spanje te vergeten en moest een koerier inschakelen om het terug te krijgen. Gelukkig kon ik dit via Eurosender doen voor een veel lagere prijs dan bij andere bedrijven. De tas werd netjes afgeleverd en alles verliep vlot. Bovendien was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam, wat de hele ervaring nog beter maakte.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fout bezorgadres

  Het verkeerde bezorgadres invoeren bracht wat verwarring met zich mee, maar gelukkig was de klantenservice super behulpzaam. Ariela van de chat service heeft me snel en efficiënt geholpen om het adres aan te passen, zodat mijn pakket op de juiste plek zou aankomen. Ik ben echt tevreden over de service en de snelle respons van Ariela.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spullen verzenden

  Ik stuur regelmatig spullen met Eurosender en ik ben telkens tevreden. De boekingen zijn altijd vlot verlopen en ik hoop dat het ophalen en verzenden deze keer ook probleemloos zal verlopen. Ik ben een tevreden klant en zal zeker blijven terugkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking van pakketverzending

  Wow, in het begin leek alles zo vlotjes te lopen en plezant. Ik kon mijn pakketje zo makkelijk reserveren en alles leek perfect te verlopen. Maar toen, oh nee, het ophalen van mijn zending was een regelrechte nachtmerrie! Ik kreeg het label pas laat op de dag van ophalen en UPS kwam niet terug zoals beloofd. Nu, twee dagen later, heb ik nog steeds geen teken van leven gezien. Wat een gedoe!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eerste pakket ophalen

  Ik heb voor de eerste keer een pakketje laten ophalen en dat liep echt vlekkeloos! Enige minpuntje was dat ik de track & trace-code niet te zien kreeg, dus moest ik gewoon geduldig afwachten tot mijn pakketje arriveerde. Het was niet zo'n groot probleem, maar het zou toch handig zijn als ik de code meteen kon raadplegen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking verliep vlot

  Ik vond de site echt geweldig en super duidelijk. Vervolgens kreeg ik snel een mailtje waarin stond dat mijn bestelling binnen was en hoe ik moest betalen. Ze gaven ook tips over hoe je je pakje goed kan inpakken. Echt cool dat ze pakketjes vanuit Hongarije naar Nederland brengen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  "My experience"

  Het was echt top om mijn bestelling te doen, ging allemaal vlot en gemakkelijk! Ik was wel een beetje teleurgesteld dat ik mijn verzendlabel pas later kreeg, maar gelukkig kon mijn pakket meteen de deur uit. Dus eigenlijk ben ik toch wel blij met hoe snel alles verliep!


Anderen bekeken ook