Eurosender

Alle reviews

Eurosender

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Eurosender

Pakketten verzenden hoeft lang niet zo ingewikkeld te zijn. Zeker niet als je als bedrijf goed wilt functioneren. Wereldwijd zijn er bedrijven die zich hierin gespecialiseerd hebben. Om het juiste bedrijf te vinden is meestal wel een uitdaging. Eurosender is een bedrijf die je best zou kunnen uitproberen. Om meer informatie te vergaren is het goed reviews van klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van het bedrijf, te lezen op onze website ErvaringenSite.

Over Eurosender
Het samenbrengen van geavanceerde automatiseringsmogelijkheden is waarvoor Eurosender staat. Het bedrijf helpt andere bedrijven om hun eigen digitale logistieke afdelingen te creëren op zo een manier de prestaties te verbeteren. Zo een bedrijf is later dan in staat om te doen aan eigen beheer met oplossingen op het gebied van betrouwbare logistiek. Eurosender heeft in diverse landen zoals Luxemburg, London, Berlin, Poland, Slovenia en Ukraine verschillende vestigingen gebouwd. Op zo een manier kunnen veel bedrijven en sectoren, zorgen voor een uniforme oplossing ten aanzien van logistiek. Mocht de logistieke operatie in een land verouderd zijn? Dan zorgt het bedrijf ervoor dat zij door haar geavanceerde applicatiesoftware weer opnieuw worden ingericht. Tot op dit moment heeft het bedrijf 172.908 gebruikers geregistreerd. Ook heeft het bedrijf 17 ondersteunde talen en bestaat het team van Eurosender uit 110 werknemers. Genoeg om alle capaciteit en deskundigheid in huis te hebben om jouw zaken rond te krijgen. Voor particulieren als zakelijke klanten kan het bestelproces worden gevolgd op de website van Eurosender.

Producten en diensten van Eurosender
Met het concept om gefragmenteerde logistieke sectoren te versterken, maakt Eurosender gebruik van technologie om alle transportmogelijkheden op een plek te verzamelen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een gecoördineerde markt en is actief onder verschillende sectoren. Mocht jouw bedrijf een eenmalige behoefte hebben aan logistieke diensten? Dan zorgt Eurosender ervoor dat er wordt voorzien in 3PL- en 4PL- leveranciers, vracht, koeriers, postdiensten voor uw bedrijf. Het is leuk om te zien welke mogelijkheden Eurosender biedt aan bedrijven. Verder biedt het bedrijf een krachtig platform, directe toegang tot verzendoffertes en verzenddiensten. De diensten die het bedrijf verder biedt zijn; Envelop verzending, Pakketverzending, Bestelwagen, Vrachtwagentransport, Vrachtvervoer, Autotransport en eventuele aanbod. Particulieren als zakelijke klanten kunnen hun weg vinden tot de verschillende diensten die Eurosender biedt. Om een ieder goed te informeren heeft het bedrijf daarom ervoor gezorgd dat op de website alle informatie staat die elke bedrijf of klant nodig heeft. Mochten er nog meer vragen zijn, dan kun je gerust contact opnemen met het bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Eurosender
Mocht je complimenten, klachten en of tips hebben voor Eurosender? Dan hoef je niet te schromen een review achter te laten. Jouw ervaringen kan tal van klanten over de hele wereld helpen. Zaken zoals: hoe goed vind je de dienstverlening? Heb je eens gebruik gemaakt van de klantenservice? Hoe goed zijn ze? Zijn de diensten betrouwbaar? Wat vind je van de samenwerking met het team van Eurosender? Het is altijd goed om jouw ervaring te delen met anderen, zo kunnen anderen jouw beoordeling meenemen bij de eerstvolgend keuze.