Easyship

Alle reviews

Easyship

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hema verzekeringen merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Hema verzekeringen
6 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Renowizz
1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Easyship

 

Heb jij een online webshop en ben je op zoek naar een mogelijkheid om je producten naar andere landen te transporteren? Of wil je een pakketje naar familie in het buitenland sturen?
Sinds de komst van webshops is er een grote behoefte ontstaan aan de mogelijkheid om goederen van A naar B te sturen, zowel nationaal als internationaal. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer bedrijven bijkomen die deze dienst aanbieden. Easyship is zo’n bedrijf. Wil je hier meer over weten? Bekijk op ErvaringenSite de verschillende mogelijkheden en welke bedrijven de beste klantbeoordelingen hebben. Wij vragen onze bezoekers om hun eigen ervaringen bij ons achter te laten zodat u als klant een betere keus kunt maken met welke bedrijven u wel of geen zaken wilt doen. 

Over Easyship
Easyship is een kant en klaar verzendplatform dat verkopers en marktplaatsen verbindt met koeriers. Easyship werd gelanceerd in Hong Kong in 2014 en in november 2016 uitgebreid naar Singapore. Het team bestaat uit veteranen uit de e-commerce-industrie die over de hele wereld zijn gestationeerd. Samen hebben ze een innovatief technologieplatform gebouwd en een logistiek netwerk van verzend providers, magazijnen, luchtvaartmaatschappijen en havens gecreëerd, om ambitieuze bedrijven de beste opties aan te bieden om hun producten te verzenden. 
Het doel is om verzend- en fulfilment diensten voor verkopers, kleine bedrijven en crowdfunding projecten te stroomlijnen, zodat ze naadloos nieuwe markten kunnen bereiken. Easyship is door TechInAsia uitgeroepen tot Beste Startup in Azië en heeft  de prijs als Technology Company of the Year in Hong Kong gewonnen, uitgegeven door ComputerWorld.

Producten en Diensten van Easyship
Als het gaat om het verplaatsen van goederen, zijn uw logistieke partners net zo belangrijk als de snelheid van uw software. Met Easyship krijgt u direct toegang tot gereduceerde verzendtarieven, een wereldwijd magazijn netwerk en douane-inklaringspartners. 
Op de site kunt u als klant aangeven waar uw goederen heengezonden moeten worden en hoeveel het weegt, en daar krijgt u dan direct suggesties voor. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven, crowdfunding en particulieren.
Helaas kan Easyship nog geen pakketjes vanuit Nederland of België versturen, maar bestaat er wel een mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met de nationaal gekozen verzendmaatschappij, zoals bijvoorbeeld  met UPS, DHL of bpost.

Complimenten, Klachten en Tips over Easyship
Het versturen van pakketjes is voor een online webshop een absoluut belangrijke zaak. Niet alleen dienen de pakketjes onbeschadigd en op tijd van het ene adres naar het andere verstuurd worden, maar ook de prijs is erg belangrijk. Daarom is het handig om cloudplatforms als Easyjet te raadplegen. Heeft u een internationale webwinkel en vervoer van uw goederen nodig? Hoe pakt u dat aan? Vertel ons uw ervaringen met het verzenden van pakketjes. Wij kijken uit naar uw review!