ErvaringenSite

  Ervaringen Easyship

  Heb jij een online webshop en ben je op zoek naar een mogelijkheid om je producten naar andere landen te transporteren? Of wil je een pakketje naar familie in het buitenland sturen?
  Sinds de komst van webshops is er een grote behoefte ontstaan aan de mogelijkheid om goederen van A naar B te sturen, zowel nationaal als internationaal. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer bedrijven bijkomen die deze dienst aanbieden. Easyship is zo’n bedrijf. Wil je hier meer over weten? Bekijk op ErvaringenSite.be de verschillende mogelijkheden en welke bedrijven de beste klantbeoordelingen hebben. Wij vragen onze bezoekers om hun eigen ervaringen bij ons achter te laten zodat u als klant een betere keus kunt maken met welke bedrijven u wel of geen zaken wilt doen.

  Over Easyship
  Easyship is een kant en klaar verzendplatform dat verkopers en marktplaatsen verbindt met koeriers. Easyship werd gelanceerd in Hong Kong in 2014 en in november 2016 uitgebreid naar Singapore. Het team bestaat uit veteranen uit de e-commerce-industrie die over de hele wereld zijn gestationeerd. Samen hebben ze een innovatief technologieplatform gebouwd en een logistiek netwerk van verzend providers, magazijnen, luchtvaartmaatschappijen en havens gecreëerd, om ambitieuze bedrijven de beste opties aan te bieden om hun producten te verzenden.
  Het doel is om verzend- en fulfilment diensten voor verkopers, kleine bedrijven en crowdfunding projecten te stroomlijnen, zodat ze naadloos nieuwe markten kunnen bereiken. Easyship is door TechInAsia uitgeroepen tot Beste Startup in Azië en heeft de prijs als Technology Company of the Year in Hong Kong gewonnen, uitgegeven door ComputerWorld.

  Producten en Diensten van Easyship
  Als het gaat om het verplaatsen van goederen, zijn uw logistieke partners net zo belangrijk als de snelheid van uw software. Met Easyship krijgt u direct toegang tot gereduceerde verzendtarieven, een wereldwijd magazijn netwerk en douane-inklaringspartners.
  Op de site kunt u als klant aangeven waar uw goederen heengezonden moeten worden en hoeveel het weegt, en daar krijgt u dan direct suggesties voor. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven, crowdfunding en particulieren.
  Helaas kan Easyship nog geen pakketjes vanuit Nederland of België versturen, maar bestaat er wel een mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met de nationaal gekozen verzendmaatschappij, zoals bijvoorbeeld met UPS, DHL of bpost.

  Complimenten, Klachten en Tips over Easyship
  Het versturen van pakketjes is voor een online webshop een absoluut belangrijke zaak. Niet alleen dienen de pakketjes onbeschadigd en op tijd van het ene adres naar het andere verstuurd worden, maar ook de prijs is erg belangrijk. Daarom is het handig om cloudplatforms als Easyjet te raadplegen. Heeft u een internationale webwinkel en vervoer van uw goederen nodig? Hoe pakt u dat aan? Vertel ons uw ervaringen met het verzenden van pakketjes. Wij kijken uit naar uw review!

  How To Ship Orders Without Having A Website|HOW I PACKAGE & SHIP ORDERS PT. 2|LIPGLOSS BUSINESS PT.9

  Easyship
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Easyship

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Easyship een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Easyship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Easyship actief?

  Easyship is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Overig, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Easyship gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.