Shipito

Alle reviews

Shipito

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Shipito

Het verzenden van pakketten is soms een kunst. Je zal het juiste bedrijf moeten vinden, die de juiste verzenddiensten biedt. Shipito kan hier een goed bedrijf voor zijn. Bij dit bedrijf kun je jouw pakket combineren en meer besparen. Door andere reviews van eerder klanten te lezen, kun je een idee hebben van wat jou te wachten staat. Op onzewebsite hebben wij enkele ervaringen van klanten die zij gedeeld hebben.

Over Shipito
Shipito is een bedrijf die al jaren diensten levert op het gebied van pakketten verzendingen. Op verschillende locaties heeft het bedrijf magazijnen, die aan de behoeften van de klanten voldoen. Tot op dit moment heeft het bedrijf magazijnen in Californië, VS, Oregon, VS en Rastenfeld, Oostenrijk. Shipito werkt samen met verschillende rederijen van over de hele wereld. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat de pakketten die klanten versturen, daadwerkelijk worden geleverd. Enkele van de rederijen zijn; DHL, Oostenrijkse Post, USPS, UPS, Airmail Economy luchtpost, Boxberry Buxus, Pony-express, Australie Post, Aramex en Sagawa.

Producten en diensten van Shipito
De diensten van Shipito worden geboden aan individuele personen, maar ook aan bedrijven. Het neemt maar een klik om te kiezen voor een van deze opties. Op de website van het bedrijf kan de bezoeker kiezen uit diverse diensten zoals; begeleidende aankoop, consolidatie of snelle mail-out.Shipito biedt ook de mogelijkheid om een oplossing te brengen in de verzendingen, zeker als het gaat om internationale verzending.

Mogelijkheden bij Shipito
Ook de betalingsmethoden van het verzendbedrijf zijn veilig, zegt het bedrijf op hun website. Doordat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn, kun je ook op website als eBay, Amazon en Walmart winkelen. Vervolgens verstuur je de aankoop naar een van de magazijnen van het bedrijf. Het pakket wordt dan naar jou verstuurd. Mocht je problemen ondervinden bij het verzenden? Dan heeft het bedrijf een speciaal programma; Assisted Purchaseprogramma om jou te kunnen helpen. Je kunt contact opnemen met het bedrijf, door te mailen naar support@shipito.com. Ook stelt het bedrijf een ieder in staat om gebruik te maken van de live chat van 4 uur tot 18 uur van maandag tot zaterdag en zondag van 4 uur tot 15.00 uur. Er wordt dan heel gauw contact met je opgenomen.

Complimenten, klachten en tips voor Shipito
Als je een klacht, compliment of tips voor Shipito, laat ons dan heel gauw weten. Dit kun je doen door middel van een review. Heb je wel eens al een pakket verzonden via Shipito? Hoe is het proces verlopen vanaf verzending tot ontvangst? Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice? Heb je dat ervaren zoals het bedrijf die beschrijft? Deze vragen kun je allemaal beantwoorden om zo een beeld van de diensten aan te geven van het bedrijf. De persoonlijke ervaring die je hebt opgedaan, kan een mede consument zeker helpen tijdens de zoektocht naar het juiste verzend bedrijf. Op dit soort reviews en beoordelingen rekenen andere klanten zeker. Door je review te delen op onze website ErvaringenSite, geef je ook meer informatie over het gebruik van de website van Shipito.