ErvaringenSite

  Ervaringen Shipito

  Het verzenden van pakketten is soms een kunst. Je zal het juiste bedrijf moeten vinden, die de juiste verzenddiensten biedt. Shipito kan hier een goed bedrijf voor zijn. Bij dit bedrijf kun je jouw pakket combineren en meer besparen. Door andere reviews van eerder klanten te lezen, kun je een idee hebben van wat jou te wachten staat. Op onzewebsite hebben wij enkele ervaringen van klanten die zij gedeeld hebben.

  Over Shipito

  Shipito is een bedrijf die al jaren diensten levert op het gebied van pakketten verzendingen. Op verschillende locaties heeft het bedrijf magazijnen, die aan de behoeften van de klanten voldoen. Tot op dit moment heeft het bedrijf magazijnen in Californië, VS, Oregon, VS en Rastenfeld, Oostenrijk. Shipito werkt samen met verschillende rederijen van over de hele wereld. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat de pakketten die klanten versturen, daadwerkelijk worden geleverd. Enkele van de rederijen zijn; DHL, Oostenrijkse Post, USPS, UPS, Airmail Economy luchtpost, Boxberry Buxus, Pony-express, Australie Post, Aramex en Sagawa.

  Digitale diensten

  Producten en diensten van Shipito

  De diensten van Shipito worden geboden aan individuele personen, maar ook aan bedrijven. Het neemt maar een klik om te kiezen voor een van deze opties. Op de website van het bedrijf kan de bezoeker kiezen uit diverse diensten zoals; begeleidende aankoop, consolidatie of snelle mail-out.Shipito biedt ook de mogelijkheid om een oplossing te brengen in de verzendingen, zeker als het gaat om internationale verzending.

  Mogelijkheden bij Shipito

  Ook de betalingsmethoden van het verzendbedrijf zijn veilig, zegt het bedrijf op hun website. Doordat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn, kun je ook op website als eBay, Amazon en Walmart winkelen. Vervolgens verstuur je de aankoop naar een van de magazijnen van het bedrijf. Het pakket wordt dan naar jou verstuurd. Mocht je problemen ondervinden bij het verzenden? Dan heeft het bedrijf een speciaal programma; Assisted Purchaseprogramma om jou te kunnen helpen. Je kunt contact opnemen met het bedrijf, door te mailen naar support@shipito.com. Ook stelt het bedrijf een ieder in staat om gebruik te maken van de live chat van 4 uur tot 18 uur van maandag tot zaterdag en zondag van 4 uur tot 15.00 uur. Er wordt dan heel gauw contact met je opgenomen.

  Complimenten, klachten en tips voor Shipito

  Als je een klacht, compliment of tips voor Shipito, laat ons dan heel gauw weten. Dit kun je doen door middel van een review. Heb je wel eens al een pakket verzonden via Shipito? Hoe is het proces verlopen vanaf verzending tot ontvangst? Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice? Heb je dat ervaren zoals het bedrijf die beschrijft? Deze vragen kun je allemaal beantwoorden om zo een beeld van de diensten aan te geven van het bedrijf. De persoonlijke ervaring die je hebt opgedaan, kan een mede consument zeker helpen tijdens de zoektocht naar het juiste verzend bedrijf. Op dit soort reviews en beoordelingen rekenen andere klanten zeker. Door je review te delen op onze website Ervaringensite.be, geef je ook meer informatie over het gebruik van de website van Shipito.

  Shipito
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shipito

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shipito een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shipito. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shipito actief?

  Shipito is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shipito gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.