ErvaringenSite

  Ervaringen GfK Panel

  GfK Panel is onderdeel van het grootste Duitse marktonderzoeksinstituut GfK Group. GfK Group werd opgericht in 1934 door een groep hoogleraren, onder wie de latere Duitse minister en bondskanselier Ludwig Erhard. De organisatie richt zich internationaal op drie gebieden: Custom Research, Retail and Technology en Meida. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Duitse stad Neurenberg. In België staat GfK Panel in de top acht van beste marktonderzoek websites. Op ErvaringenSite kunt u de ervaringen van andere mensen met GfK Panel lezen door middel van reviews. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over GfK Panel

  GfK group is dus een Duits marktonderzoeksinstituut, maar wat doet GfK Panel dan? Internationaal gebruikt de organisatie de slogan: "Growth from Knowledge". Dit legt eigenlijk al een beetje uit wat de organisatie doet. GfK Panel is een website waar u onder andere geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Daarnaast kunt u bij dit panel ook geld verdienne door het scannen van uw aankopen in de supermarkt en door als "mystery shopper" aan de slag te gaan. In dat laatste geval mag u undercover winkels bezoeken om ze daarna te beoordelen.

  Goederen en diensten p. 7

  Producten en Diensten van GfK Panel

  Kort gezegd ontvangt u dus geld van GfK panel voor het invullen van enquêtes en beoordelingen. Voor het meedoen aan onderzoeken ontvangt u punten. De hoeveelheid punten die u krijgt, hangt af van het soort onderzoek. Als u bijvoorbeeld een onderzoek van ongeveer tien minuten voltooid, kunt u twee honderd punten ontvangen. Ook kunt u als u zich aanmeld gelijk een korte vragenlijst invullen die goed is voor wel honderd punten. De punten kunt u inwisselen voor een beloning naar keuze, zodra u een minimale waarde van tien euro bij elkaar heeft gespaard. Zo kunt u bijvoorbeeld een waardebon aanschaffen bij Wehkamp, Ticketmaster of Bol.com. Naast zelf de beloning ontvangen kunt u ook doneren aan bijvoorbeeld Kika of het Rode Kruis.

  Maar hoeveel kunt u nou echt verdienen bij dit panel? Dat hangt van een paar dingen af. Uiteraard heeft de hoeveelheid tijd die u besteedt aan het meedoen aan onderzoeken daar invloed op. Daarnaast hangt het er ook zeker vanaf of u tot de doelgroep van de lopende onderzoeken behoort. U moet namelijk wel wat vragen over uzelf invullen voor u begint, zoals bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, woonplaats etc. Als u actief meedoet zou u tot enkele tientallen euro's per maand bij kunnen verdienen. Naast waardebonnen kunt u namelijk ook geld opnemen vanaf GfK Panel naar Paypal. Met gewone bankoverschrijvingen werkt de organisatie helaas niet.

  Aanbevelingen, klachten en tips over GfK Panel

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over GfK Panel op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips over GfK Panel van andere mensen vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over GfK Panel of laat uw eigen mening en/of ervaring achter.

  GfK Panel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GfK Panel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GfK Panel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GfK Panel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GfK Panel actief?

  GfK Panel is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GfK Panel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.