Huurflits

Alle reviews

Huurflits

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Richard
Ik gebruik Huurflits hoofdzakelijk als verhuurder. Als verhuurder ben ik zeer tevreden over de werkwijze. Vooral het directe contact. Ik handel hoofdzakelijk op basis van intuïtie en gevoel en d...Lees verder
P
Peter
We hebben in 3 dagen een prima kandidaat gevonden. Er zijn veel jonge woningzoekende mensen en zo kunnen we iets betekenen voor hen. Vaak zeer interessante mensen.Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verhuuradvertentie

  Ik gebruik Huurflits hoofdzakelijk als verhuurder.

  Als verhuurder ben ik zeer tevreden over de werkwijze. Vooral het directe contact. Ik handel hoofdzakelijk op basis van intuïtie en gevoel en dat staat of valt bij direct contact (telefoon, bezichtiging of beeldbellen). Een goede match is immers voor beide partijen van belang.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hf advertentie

  We hebben in 3 dagen een prima kandidaat gevonden. Er zijn veel jonge woningzoekende mensen en zo kunnen we iets betekenen voor hen. Vaak zeer interessante mensen.


Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

123test

0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Huurflits

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren en leven in grotten, gegaan naar het hebben van comfort en een eigen huis. Vroeger hadden onze voorouders ook een systeem om ‘huur’ te betalen. Zij betaalde de koning of land eigenaar een bedrag zodat deze ervoor kan zorgen dat hun leger kon eten en het land kon beschermen.     

Heeft u al een huurhuis? Of wilt u er liever eentje verhuren? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over bedrijven die huizen aanbieden of waar u huizen kunt aanbieden. Zo weet u zeker dat u de juiste platform gebruikt om een huis te verhuren of te huren.

Uiteindelijk ontstond de kracht van het afsluiten van een soort ‘hypotheek’, waarbij men een soort lening kon krijgen om in zijn eigen huis te wonen, ook dit was alleen beschikbaar voor de edelen onder de mensen. Tegenwoordig kan iedereen een huis kopen en steeds meer mensen investeren in vastgoed.  
 
Over Huurflits
Huurflits is een platform waar een verhuurder zijn woning kan verhuren en iemand die een woning zoekt kan een woning huren. Zij brengen verhuurder en huurder dus samen op één website. Op onze website leest u nog veel meer reviews over verschillende bedrijven.    

Huurflits is begonnen met dit initiatief door verschillende marketing connecties te gebruiken om huurder en verhuurder samen te brengen. Op de platform van Huurflits kunt u verschillende woon arrangementen vinden.    

Of u nou een huis zoekt of een kleine kamer, op huurflits.nl vindt u verschillende aanbiedingen. Als u in aanmerking komt voor een huis of kamer, mag u deze plek op een bepaalde datum gaan bezichtigen. 

Producten en diensten Huurflits
Als u een leuke woning heeft maar u woont er zelf niet in, dan kunt u deze verhuren op Huurflits.nl. Het is de bedoeling dat u professionele foto’s maakt, om het huis of appartement zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo verdient u nog eens wat bij via de platform van Huurflits. De kans is namelijk groter, omdat verschillende huurders de website bezoeken.  

Op de website kunt u de gewenste locatie kiezen waar u een woning wilt zoeken, vervolgens worden de beste opties voor u gekozen. Als u in aanmerking komt voor een woning dan is het mogelijk om te reageren en kunt u misschien de woning komen bezoeken. 

Het is namelijk niet zeker of u de woning krijgt op het moment dat u reageert. Het duurt even voordat u de woning mag bezoeken. Maar als u uitgenodigd wordt dan bent u waarschijnlijk één van de beste kandidaten en maakt u kans op de woning.     

Complimenten, klachten of tips voor Huurflits
Heeft u toevallig recent een huis gehuurd via Huurflits? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten bij het zoeken van een woning via Huurflits.

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Huurflits, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een woning te huur gekregen maar het proces was niet wat u had verwacht? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust een woning zoeken op Huurflits.nl