78% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Masson
Echt een fantastisch bedrijf! Het onderhoud van onze CV was helemaal in orde. We hebben een vriendelijke dame aan de telefoon gehad die onze afspraak zonder problemen kon verzetten. Daarna hebben w...Lees verder
C
Cools
Ik moest door Jaimy iemand zoeken om ons thuislaadstation te laten repareren. De eerste persoon kon ons niet helpen, maar gelukkig kregen we een tweede voorstel en dat was dit keer wel succesvol! D...Lees verder
M
mathis
De laptop die ik een paar weken geleden bij Jaimy heb besteld, werkt tot nu toe perfect. Ik ben echt blij met de kwaliteit en prestaties ervan. De bestelling verliep vlot en de klantendienst was er...Lees verder
M
Margot Claes
Ik was aangenaam verrast door hoe snel ik een reactie kreeg. Binnen korte tijd had ik al antwoord op mijn vraag, wat mijn verwachtingen overtrof. Ik was vooral blij met hoe professioneel en reactie...Lees verder
T
T. Raes
Echt vervelend dat die persoon aan de telefoon niet zo vriendelijk was en niet kon vertellen wanneer de technieker zou langskomen. Gelukkig was het bedrijf zelf wel behulpzaam. En dan nog twee afsp...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  CV onderhoud

  Echt een fantastisch bedrijf! Het onderhoud van onze CV was helemaal in orde. We hebben een vriendelijke dame aan de telefoon gehad die onze afspraak zonder problemen kon verzetten. Daarna hebben we de bevestiging via e-mail ontvangen met het tijdstip van de interventie. Op de dag zelf kregen we zelfs nog een belletje van de technicus om het aankomstuur te bevestigen. De technicus was supervriendelijk en heeft ons verwarmingssysteem grondig onderhouden. En nadat we betaald hadden, kregen we meteen het keuringsattest toegestuurd. Alles is echt heel vlot en professioneel verlopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Herstelling thuislaadstation

  Ik moest door Jaimy iemand zoeken om ons thuislaadstation te laten repareren. De eerste persoon kon ons niet helpen, maar gelukkig kregen we een tweede voorstel en dat was dit keer wel succesvol! De hersteller, FAN Technics genaamd, kwam snel langs om een diagnose te stellen, bestelde de nodige onderdelen en repareerde alles binnen de week. Alles werd op een vriendelijke manier gedaan, met veel kennis en voor een zeer redelijke prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een nieuwe laptop

  De laptop die ik een paar weken geleden bij Jaimy heb besteld, werkt tot nu toe perfect. Ik ben echt blij met de kwaliteit en prestaties ervan. De bestelling verliep vlot en de klantendienst was erg behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De prijs die ik betaalde voor de laptop was oké en ik ben blij met mijn aankoop. De levering van het product ging ook snel en efficiënt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Muiterst snelle reactie

  Ik was aangenaam verrast door hoe snel ik een reactie kreeg. Binnen korte tijd had ik al antwoord op mijn vraag, wat mijn verwachtingen overtrof. Ik was vooral blij met hoe professioneel en reactief het bedrijf was dat op mijn verzoek inging. De service die ik kreeg van hen was top en de installatie van mijn aankoop verliep vlot.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  telefoonreparatie

  Echt vervelend dat die persoon aan de telefoon niet zo vriendelijk was en niet kon vertellen wanneer de technieker zou langskomen. Gelukkig was het bedrijf zelf wel behulpzaam. En dan nog twee afspraken moeten maken in plaats van één, serieus? Zo vermoeiend!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afspraak met een schrijnwerker

  Ik wou eigenlijk een schrijnwerker bellen voor een klein karweitje, maar kreeg ineens een mailtje dat er een loodgieter zou langskomen. Ik was helemaal in de war en belde hen meteen op, maar ze zeiden me dat het een vergissing was. Pas de volgende dag kreeg ik eindelijk de bevestiging dat er toch een schrijnwerker zou komen. Dat kan toch niet!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ketel nagekeken

  Ik heb mijn ketel laten nakijken en dat was supersnel gebeurd, nog nooit zo snel gehad! Maar mijn schoorsteen trekt niet goed en ik kreeg geen informatie over hoe ik dat kan oplossen. De persoon was niet onvriendelijk, maar ook niet echt vriendelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afspraak voor reparatie

  Gemakkelijke communicatie over vertragingen, deskundige hulp, en vriendelijke service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurstelling

  Niet te geloven, hè! De eerste keer dat ik een afspraak maakte, kwam de technieker gewoon niet opdagen omdat er een fout in het systeem zat. Ik had specifiek gevraagd voor een afspraak op een bepaalde datum, maar uiteindelijk kreeg ik een totaal andere datum toegewezen. En dan, alsof dat nog niet genoeg was, werd de datum later nog eens veranderd zonder dat ze het mij even lieten weten. Daardoor zat ik uiteindelijk nog steeds te wachten zonder technieker. Echt, zo'n onprofessionele gang van zaken en echt frustrerend. Ik hoop oprecht dat het de volgende keer wel vlotjes verloopt.


Anderen bekeken ook