Rentola

Alle reviews

Rentola

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Rooming
0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten
VONROC
0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
JAAP.NL
0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Unibricks
0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

Rentola

Wil je een huis of appartement huren, of heb je zelf een huis dat je wil verhuren dan is dat mogelijk via Rentola. Maar je hoort het liefst eerst de ervaring van anderen voordat je met dit bedrijf gaat samenwerken. Op deze pagina lees je de ervaring van anderen over deze organisatie en ontdek je of ze tevreden zijn over deze diensten. 

Rentola is een organisatie waar je als woningzoeker terecht kunt om appartementen te huren of een woonhuis. Ook als je zelf een woning te huur hebt, kun je hier terecht. 

Als jij al eens gebruik hebt gemaakt van de diensten van Rentola dan willen we je vragen om jouw review met ons te delen op deze pagina. Het is niet altijd even duidelijk welke bedrijven wel en niet betrouwbaar zijn, zeker niet als het gaat om huren en verhuren. Daarom is het zo belangrijk om de ervaring van anderen te horen. 

Over Rentola
Rentola is een zoekmachine voor het vinden van appartementen, huizen of andere woningen om te huren. Bij dit bedrijf werken ongeveer 20 medewerkers op de verschillende afdelingen waaronder de klantenservice en de IT-afdeling. Het bedrijf is gevestigd in Kopenhagen. 

Volgens Rentola hechten ze waarde aan passie, behendigheid, competitie, efficiëntie en integriteit. Zo willen ze zich aanpassen aan de veranderingen op de markt en zeggen ze altijd het beste te willen voor hun klanten. 

Producten en diensten van Rentola
Wil je een appartement huren in onder andere België of Nederland dan kun je op Rentola een profiel aanmaken. Hiermee krijg je toegang tot meer dan 12.000 huurappartementen en andere woningen. Om de juiste woningen in jouw buurt te vinden is het verstandig om een SearchAgent aan te maken zodat je specifieke listings te zien krijgt en in je inbox ontvangt. Het aanmaken van een profiel is gratis. Wil je alle contactgegevens zien van verhuurders dan kun je een betaald account aanmaken.

Je kunt je ook aanmelden als huisbaas zodat je jouw appartement of woning via het platform kunt verhuren. Het is dan belangrijk om duidelijke foto’s van de woning te maken en zoveel mogelijk informatie te delen over de woning. Geef bijvoorbeeld aan hoeveel kamers de woning heeft en hoe groot het oppervlak is. Probeer zoveel mogelijk informatie te delen zodat toekomstige huurders goed op de hoogte zijn van wat je te bieden hebt. Het aanmaken van woningprofielen is gratis. 

Zoek je een huis dan kun je op de pagina invoeren of je een appartement, of woning zoekt en hoeveel je budget is. Daarna krijg je de beschikbare woningen bij jou in de omgeving te zien en kun je contact opnemen met de verhuurder. 

Ervaringen, klachten en tips over Rentola
We zijn benieuwd naar jouw ervaring met Rentola en willen je dan ook vragen om op deze pagina een review achter te laten. Vertel ons wat jouw ervaring is met de service en of het gelukt is om eenvoudig een appartement te huren. Die ervaring is heel waardevol voor mensen die nog steeds twijfelen of ze gebruik willen maken van deze dienst.