Vooruitzicht Vastgoed

Alle reviews

Vooruitzicht Vastgoed

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Vooruitzicht Vastgoed

Heeft er lang over nagedacht wat u wilt doen met uw spaargeld? Was u eigenlijk van plan om te sparen voor een woning? Of wenst u te investeren in het bouwen van een appartement voor verhuur? Er zijn tal van woningbouw giganten die u kunt benaderen. Maar u zult vast wel wat meningen en ervaringen van mensen met de verschillende bedrijven kunnen gebruiken. ErvaringenSite verzameld voor u deze meningen in de vorm van reviews, die u zeker nodig zult hebben bij het nemen van een nuchter besluit.

Over Vooruitzicht Vastgoed
Vooruitzicht is een vastgoed bedrijf dat meer dan 100 jaar ervaring heeft met bouwen en ontwikkelen vanvastgoed in en rond Antwerpen. Het is opgericht in 1907. Ze bouwen aan buitengewone buurten in Antwerpen en Turnout. Dit vastgoed bedrijf zegt ook nog te gaan voor kwaliteit. In hun bouwprojecten is de focus sterk gelegd op een goede ligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels. Ze richten zich ook op een stijlvolle architectuur, die beantwoordt aan de hedendaagsewoonvormen en –normen.

Producten en diensten van Vooruitzicht Vastgoed
Vooruitzicht Vastgoed biedt verschillende diensten aan. Het bedrijf heeft instapklare koopwoningen en appartementen ter beschikking, maar het kan u ook helpen bouwen. Elke nuance die er in beide gevallen voorkomen, worden met u doorlopen. Ten eerste, indien u kiest om te gaan bouwen, bekijkt dit bedrijf de woonlocatie met u. Er wordt met u nagedacht over hoe u binnen 10 à 15 jaar wil wonen en leven. Daarnaast doen ze samen met u de budgettering en ten slotte geeft ze u professioneel advies.

Als u niet wil gaan bouwen, dan heeft Vooruitzicht Vastgoed instapklare nieuwbouw woningpanden en appartementen te koop, zoals 2-slaap kamer en 3-slaapkamer woningen en appartementen van verschillende grootten en modellen zoals Myra, Lagoo, Hemixpark en Hemixfeer, Left Regata. De aanpak is in alle gevallen verschillend en de keuze van het pand zal afhankelijk zijn van de wensen en verwachtingen van de investeerder. Voor het bepalen van uw budget gaat de bedrijfsadviseur met u in gesprek. U krijgt bij aankoop uw eigen interieurarchitect of u gaat voor de turn-key pakketten speciaal opgesteld voor praktische investeerder en u krijgt begeleiding vanaf de aankoop tot na de oplevering. Dit alles maakt uw aankoopproces wat eenvoudiger en zorgt voor snelle en financieel aantrekkelijke verhuur van uw appartement! Vooruitzicht Vastgoed wenst rekening te houden met leefbaarheid, waarde creatie, rendement, verkoop en duurzaamheid t.a.v. koper, investeerder of huurder en doorloopt elke stap met u.

Complimenten, klachten en tips voor Vooruitzicht Vastgoed
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u Vooruitzicht Vastgoed online contacteren middels een contactformulier, waarna zij zo snel als mogelijk met u zullen terugkoppelen. Ze zijn ook via email en telefonisch te bereiken. Hun kantoor is gevestigd aan de Leopold de Waelplaats 26, 2000 Antwerpen.

Heeft u al ervaring met Vooruitzicht Vastgoed? Is het daadwerkelijk zo voordelig bouwen met Vooruitzicht Vastgoed? Haalt u echt het rendement dat u verwacht? Deel op onze website uw ervaring middels een beoordeling in de reviewsectie. Met uw verhaal en uw beleving kunnen toekomstige investeerders en handje worden geholpen in de beslissingen die ze moeten nemen.

Zou u zelf ook nog meer informatie willen hebben over Vooruitzicht Vastgoed, omdat u op het punt staat ook een woning te gaan bouwen of een appartement aan te schaffen?  Dan kunt u hier ook gerust de reviews lezen van eerdere klanten van Vooruitzicht Vastgoed.