Immo Francois Reviews

: 10
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Jacob
Mijn ervaring met Immo Francois was echt top. Michiel heeft mij goed begeleid, was altijd beschikbaar voor mijn vragen en nam de tijd om mij te helpen bij mijn beslissing. Ik vond het fijn dat er g...Lees verder
M
M. Bernard
Ik wil graag een welgemeende dank uitspreken aan het team van dit kantoor voor hun professionele aanpak en vlotte service. Dankzij hun expertise en efficiënte werkwijze is de verhuur erg goed verlo...Lees verder
L
lana
De persoon waarmee we spraken was echt duidelijk en informatief. Hij wist veel over het product en kon al onze vragen goed beantwoorden. Het enige minpunt was dat hij de documenten niet direct bij ...Lees verder
J
Janne
We hebben ons huis gekocht via Immo Francois en Stefanie was echt top! Ze heeft ons perfect rondgeleid en al onze vragen snel en eerlijk beantwoord. We waren enorm onder de indruk van haar professi...Lees verder
A
A. Bertrand
Ik had een super strakke afspraak met een super vriendelijke dame, zelfs al was het maar 2 uurtjes ervoor aangevraagd om te gaan bekijken. Ik kreeg snel alle documenten en info via mail. De rondlei...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste aankoop

  Mijn ervaring met Immo Francois was echt top. Michiel heeft mij goed begeleid, was altijd beschikbaar voor mijn vragen en nam de tijd om mij te helpen bij mijn beslissing. Ik vond het fijn dat er geen druk werd uitgeoefend en ik rustig kon nadenken over mijn aankoop. De vriendelijkheid en service bij Immo Francois zijn echt een meerwaarde. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare vastgoedpartner zoekt. Bedankt voor de geweldige ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlotte verhuring

  Ik wil graag een welgemeende dank uitspreken aan het team van dit kantoor voor hun professionele aanpak en vlotte service. Dankzij hun expertise en efficiënte werkwijze is de verhuur erg goed verlopen. Ze hebben zowel mijn belangen als verhuurder als die van de huurders perfect behartigd, waardoor alle partijen een positieve ervaring hebben gehad. Ik zou dit kantoor zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in de vastgoedsector.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam contact

  De persoon waarmee we spraken was echt duidelijk en informatief. Hij wist veel over het product en kon al onze vragen goed beantwoorden. Het enige minpunt was dat hij de documenten niet direct bij zich had, maar gelukkig heeft hij ze later doorgestuurd. Alles was uiteindelijk oké. Over het algemeen was het een aangenaam gesprek en we voelden ons goed geholpen en geïnformeerd tijdens ons bezoek.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huis kopen via Immo Francois

  We hebben ons huis gekocht via Immo Francois en Stefanie was echt top! Ze heeft ons perfect rondgeleid en al onze vragen snel en eerlijk beantwoord. We waren enorm onder de indruk van haar professionaliteit en hoe gemakkelijk ze bereikbaar was. Bedankt Stefanie voor de fijne samenwerking en je eerlijkheid! Groetjes, Marieke en Sven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en behulpzaam

  Ik had een super strakke afspraak met een super vriendelijke dame, zelfs al was het maar 2 uurtjes ervoor aangevraagd om te gaan bekijken. Ik kreeg snel alle documenten en info via mail. De rondleiding was echt handig en duidelijk en ze hadden een realistische kijk op alles.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vlot gekocht!

  Ik wou gewoon zeggen da'k super blij was me da' Lotte mij geholpen eeft om een appartment te vinde in Westende. Ze was alt da op tijd, legde alles goe uit, en was mega vriendelijk en hulpvaardig. Ik kan niet wachten om in Westende te verblijve!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop en verkoop appartement

  Manu en Victor hebben ons super goed geholpen bij het kopen en verkopen van ons appartement. Ze waren heel professioneel en vriendelijk, en hebben al onze vragen met veel enthousiasme beantwoord. Echt een top kantoor in De Haan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop woning

  De service was top! Die makelaar was goed voorbereid, legde alles duidelijk uit en beantwoordde al onze vragen op een professionele manier. We konden rustig de woning bekijken en kregen een mapje met alle details mee naar huis.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verhuren van appartement in Gent

  Ik ben echt heel blij met hoe het immokantoor mijn appartement heeft verhuurd. Ze hebben alles echt heel professioneel aangepakt en ik zal zeker weer van hun diensten gebruik maken in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  huur appartement

  Pfoe, dat huurappartement van mij gaf nogal wat gedoe toen ik er introk. Gelukkig verliep het contact met de medewerker vlot en kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. De administratie was ook in orde, dus dat was zeker positief. Maar al bij al vond ik de hele ervaring niet zo geweldig, hopelijk maken ze verbeteringen in de toekomst.


Anderen bekeken ook